Mut üzerinden yapılacak geziye mayıs sonu yada haziran gibi gideriz sanırım.
Göksu nehrinde çime çime, Akdenize dala çıka bir tur olacak inşallah... Tabi bunun içinde havaların hayli sıcak olmasını beklemek lazım..
Bekleriz, buyrun gelin.
karaman mut üzerinden gezi çok engebeli olacaktır onu söylim özellikle gülnar üzerinden gitmeye kalkarsanız dikine yokuşlar sizi bekliyor )) ama şunuda belirtim ki fotolara bakınca hayran kaldım .. tebrikler .
bir gülnarlı olarak açıkcası bulaşmayın derim "katır bile inat eder o yolları çıkmaktan" derler bizim orada muttan direk silifke üzeri daha kolay olur sizin için eğer antalya tarafı düşünüyorsanız anamur aydıncık yol ayrımınına kadar baya yorar erdemlide biraz zorludur . ama konyadan çıkıyorsunuz madem mersin tarafına gidecekseniz bi kaç hat önerebilirim
ilk hat sizin gideceğiniz istikamet
ikinci hat karaman ayrancı dan mersine kestirme yol var ayrancıdan 125 km mersin aslan köy denilen yer yorucu bi yokuş var yol mersin tarafı asfalttı karaman tarafıda asfalt yapılıyordu en son o yol işlek hale getirilecek bu yaz eğer düşünürüm diyorsanız yol durumunu sorarım -bi kaç ay önce bakan açılışını yaptı ama tam olarak bittimi bilmiyorum-. ayrancı küçükkoraş köyü kavaközü köyü o civarda bu yol. bolkar dağlarının etekleri diyebilirim. navigasyondan yada netten bakarsanız yardımcı olacaktır.
üçüncü hat konya ereğli üzeri tekir üzerinden adana adanadan da mersin e geçiş sahil şeridi boyunca bu yol olabildiğine iyi diye düşünüyorum ama tekir kısmı zorlar biraz.