Scudo Sports

Transcontinental Race No.11

Evet sanki. Tabana yayılalım herkese hitap edelim kaygısı yok. Elitist bir havayla niş bir kitleye ulaşmak istiyorlar sanırım. Burada ilan etmeye gerek duymadılar bile.
ben buna çok katılmıyorum. sadece forumu takip ederek türkiyedeki bisiklet etkinliklerini takip edemezsiniz. sırf bundan dolayı kaç tane etkinlik kaçırdım. burda paylaşılan etkinlikler %20 bile yok bence.

Scudo
ben buna çok katılmıyorum. sadece forumu takip ederek türkiyedeki bisiklet etkinliklerini takip edemezsiniz. sırf bundan dolayı kaç tane etkinlik kaçırdım. burda paylaşılan etkinlikler %20 bile yok bence.
Haklısınız, aslında bunun için bir başlık açarak güncel yarış ve aktiviteleri paylaşabiliriz, belki de vardır ben bilmiyorumdur.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Haklısınız, aslında bunun için bir başlık açarak güncel yarış ve aktiviteleri paylaşabiliriz, belki de vardır ben bilmiyorumdur.
Bu ayrı bi konu tamamen. Kaç yıldan beri forumda adam akıllı konu da cok açılmıyor. Kaliteli içerik yazanlar kayboldu. Burda anca koy kahvesi gibi toplanır olduk sadece. Hayırlısı.
Bu ayrı bi konu tamamen. Kaç yıldan beri forumda adam akıllı konu da cok açılmıyor. Kaliteli içerik yazanlar kayboldu. Burda anca koy kahvesi gibi toplanır olduk sadece. Hayırlısı.
Bence en önemli etken 1500 euro gümrük sinirinin 150 ye düşmesi oldu ve o devrin ekonomik sartlari

ahulex icin yazıyorum yukarda ahulexten bahsedil diye her iki yarışa katılan bir kişi olarak yazıyorum.Organızasyon katılımlar ile güzel olur ve anlam bulur.Her ik yarışta da katılım yoktu.Yeterince katılan yoktu ve katılacak olanlar da yarıştan çekilmişti.Ben yarın olarak bakmadım amacım ilk yarışta bitirmek üzerieydi ikincisinde ise 15.km de bıraktım sadece 200 kmcivarında kendı rotamda surdum ve braktım. Bu tur sürüşler farklı bir mentalıte.Gucten ziyade mental savaş.O yüzden katılım az VE ORGANIZSAYONA DUYULAN GUVEN.Katılımcı kendine vaadedileni ister .Organızasyonun problemleri onun sıkıntısı ve beni de ilgilendirmiyor.Ben yeterince olabilecek sıkıntıları bilerek geliyorum ve kendi yüküm bana yeterken organizasyonun sıkıntısından bana ne.kı ben bu sene daha hevesli girmiştim ama...boşş..avantajımız şu az bir maliyetle bu egleceyı kendı lehimize cevırebilcek ıken organizasyon ....

• Kızgın
Tepkiler: Ricochet
Edit: rusya ve ukraynadan otobüs kargolarıyla vs gümrük sınırsız malzeme getirilebilir aslinda ama hiç denemedim. Azerbaycan da olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Sosyal medya takipçileri de az zaten :)

(link)

• 27 gönderi
  • (link)
  • (link)
Ben de inceledim baktım nedir ne değildir diye. Güldüm açıkçası sadece. :) Böyle turları bende düzenlerim arkadaşlar. Para vermenize gerek yok. Toplu sürüş açarız Strava'dan rota da belirleriz sürer gideriz. Neden para istendiğini bile anlamadım açıkçası :) :) Madalya felan kolay iş reklamcı arkadaşlar var. Ayarlarız. :)

Ben de inceledim baktım nedir ne değildir diye. Güldüm açıkçası sadece. :) Böyle turları bende düzenlerim arkadaşlar. Para vermenize gerek yok. Toplu sürüş açarız Strava'dan rota da belirleriz sürer gideriz. Neden para istendiğini bile anlamadım açıkçası :) :) Madalya felan kolay iş reklamcı arkadaşlar var. Ayarlarız. :)
Arkandayız. Aç takılalım.

<<<Ben de inceledim baktım nedir ne değildir diye. Güldüm açıkçası sadece. :) Böyle turları bende düzenlerim arkadaşlar. Para vermenize gerek yok. Toplu sürüş açarız Strava'dan rota da belirleriz sürer gideriz. Neden para istendiğini bile anlamadım açıkçası :) :) Madalya felan kolay iş reklamcı arkadaşlar var. Ayarlarız. :) >>tartışmaları çok sevmem ama tartışma çıtayı yükseltir.Dediğin gibi ücretsiz yapacak oldugumuz bi faaliyetin adı toplu sürüş olur.. O da dediğin gbi atarız bilgisayarlara sürüş yaparız.sürücüyü takip edemedikten sonra kıymeti yok..Ha dersinki herkes göz mesafesinde olacak tamm zaman.Bu arada kontrol noktaları ortak ,güzergah farklı oldugunda bu iş olması gerektiği gibi olmaz.takıp cihazı şart

Sosyal medya takipçileri de az zaten :)

(link)

• 27 gönderi
  • (link)
  • (link)
Daha önceden takip ettiğimi öğrendim. Ben öyle elit sınıf falan değilim, bisikletle alakalı diye takibe almışım sanırım.

Ahulex guzel bir organizasyon fakat 2025teki o fiyatlar ile hicbirsey olmaz. Yurtdisinda çok daha prestijli yarislar euro bazli bu fiyatta değil. Katilim olmadigi surecede organizasyonun gelismesi mumkun degil. Bu fiyat politikasiyla devam ederlerse birkac sene icerisinde biter gider bu organizasyonda. Ayrica rota yapalim surelim gibi birsey degil bu organizasyonlar. Takip cihazlari, sahada görev alacak kisiler organizyonu planlamak reklam vsvs. öyle bende yaparim demekle olmuyor bu işler.

2026 edisyonuda aciklanmis fiyatlar cok daha ulasilabilir seviyede ama kontejan az genede. Katilim olursa kontejan artar muhtemelen.

Son düzenleme:
Haklısınız. Sadece burayı referans almak hata olur. Ama Türkiye'de sektörde bu forumdan başka bu segmentte bir platform yok. Evet sosyal medya çok daha güçlü ve geniş bir alan ama buraları görmezden gelmemekte gerek.

Ben ilk duyurulduğu sene heyecanlanıp takibe almıştım ama web sitesinin içeriği boştu, ücret ve rota belli değildi. Bülten yayınlanacağı belirtildi, şu ay çıkacak bu ay çıkacak derken ertelene ertelene yarıştan bir ay önce çıktı bülten. Baktım fiyatları da yüksek geldi, açıkçası bülteni bile vadedilen tarihte açıklamayıp erteleyip duruyorlar diye güvenemedim, girmedim. Sonraki sene daha da yükseldi, şu an iyice anlamsızlaştı, bence..

Geri