Estağfurullah , teveccühünüz.
Sağolsun Ahmeti takip edecem diye nereye bakacağımı şaşırdım , üstüne fiona gibi müstesna biri çıkıp beklentileri altüst etti, iyice yarışın içine çekti...
O ikisini yakından takip edeyim derken diğerlerinin hikayeleri de önümden geçiyor. Ortamı çok kirletmiyim, ilgi belli kişilerde kalsın, çok da dağılmayalım diye çoğu şeyi buraya taşımaya çekindim aslında.
Bu yarış ve bu tip yarışlar bir başka, yarış işin bahanesi, insanların birbirlerine karşı verdiği mücadeleden çok daha büyüğünü yola - havaya ve kendilerine, kendi limitlerine karşı verdiler.
İkinci saatte düşüp omzunu çıkaran... Hastanelik olup hastaneden kaçıp yarışa dönen... Araba çarptı kaç kişiye, bisiklet kiralayıp yarışa döndü hatta ilk 10a girdi biri, var oğlu var.
Boş bir zamanıma da denk geldiği için buraya bu kadar şey koydum ama daha yazılmaya değer yüzlerce sayfa çıkardı.
Takip etmesi bile çok yorucuydu, Şimdi bakıyorum arada yanlış bildiğim/yazdığım şeyler de olmuş, hatalı kopyala yapıştır yaparken anlamsız cümleler olmuş , sağolsunlar düzeltenler beni de bir kaç yanlış bilgiden kurtardılar.