@Abdülkadir Ergin
ve bu kız , sabah 2 de yatıp , sabah 5:30 da sürmeye başlamıştı ... hepsi uyku olsa 3buçuk saat uykuyla , bugünkü parkurun 10. saatinde veriyor o pozu.
+ önceki 8 gün boyunca 3000 küsür kilometre yol yapmış, irtifa kazanım toplamına bakamıyorum bile.
Bu Canyon Salak mı ?, Siyah kadroya Siyah harflerle marka basıyor. ne biçim reklam şansını kaçırdı
Önceki günlerde , lider grup daha 3. kontrol noktasını yeni geçiyorken herkes batıya devam ediyordu, Şimdi Ahmetinde kullandığı güneye İtalyaya dönen rotayı ilk kullanan kişi Pawel Pulovsky Cap160 idi.
Pawel , CP4 parkurunda kontrol noktasına da çok yaklaşmıştı ki, düşüp kaza yapmış kalça ve bacağından yaralanmış , ameliyata alınmış iyi geçmiş , uyanmasını bekliyorlar.
Ön gruptaki diğer kadın sürücü Tanja hacker'in ayaklarında açıkta kalan yerler güneşten haşlanmış gibiydi, uzun süredir de tracker hareket göstermiyor diye ben devam edemiyor zannediyordum. meğer Tracker bozulmuş , yarışta 18. sırada ...
Bu ablada demir leblebi.
Bütün gün boyunca, Fiona ile Ben Davies farklı rotalarda gittiklerinden aradaki fark ne alemde , kapanıyor mu - açılıyor mu belli olmuyordu. ben Davies Fiona ile aynı yola dönünce fark kesinleşti.
lider ikili arasında 7 saat 40 dakika fark var.
Jürgen Knupe isimli bir arkadaş , Fionanın Strava verilerinden istatistiklerini derliyor , 9. gün güncellemesi :
8. güne ait rakamlar : ~372km ve 2273m tırmanma, ortalama 24.3km/h
Yarış toplamında: 3594km , 36605m tırmanma, avg.24.0km/h
Günlük ortalama mesafe 400km ve 4000m tırmanma
Dün geceki molası 3:24h.