Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Süper Dede

1-2 yıl öncesinde daha uzunu da olabilir fakat hatırlayamıyorum. Daha güncel hatırladığım 98km.

İlk yere bastığım yer Alaplı'nin girişinde bir benzinlikti. O benzinlikten hemen önceki ara ara GPS verisi olmadığı için kadans da görünmeyen tünellerden hemen sonra:

(link)

Benim ortlama 1,45-2 saat arası; daha fazla suluk olsa daha da giderim :) Su doldurma sebebi ile daha uzununu yolda yapamamıştım. Trainerda ise 3,5 saat :) Suluklar yanımki masada hazır bekliyorlardı

@Süper Dede

''Patron'' izin verse tükkan sizin.
Molasız,ayak yere değmeden denmiş farkındayım ama bu da dünkü Ödemiş Gölcük turumuzdan.
Dönüşte güzergah üzrinde benzinlik olmamasından mütevellit çok uzun süre mola verilecek yer bulamayınca uzun süre molasız pedallamak zorunda kaldık sayın @Cemal Ç. ile

(link)

Birkaç aylık taptaze bisikletçi olarak ilk yarışım. Geçen yılki Edirne yarışı. 76 km. Peleton falan yoktu o zamanlar :) Rüzgarlı rotada solo sürüş gibi düşünülebilir.

(link)

İlk non-stop 100k sürüşüm.
'(link)

Bunlarda daha sonraki sürüşlerim.
'(link)'
'(link)'

250 km.lik tur içinde pedal kesmeden 136 km. sürüşüm de oldu. Ultra maratoncu olabilmek için, zaman zaman non-stop 100k sürüşleri yapmakta fayda var. Bu mesafelere birden çıkmak mümkün değil. Zamanla sürüş süresi arttırılarak 100 km.ye çıkılabilir. Tur öncesi ve tur esnasında beslenmeye de dikkat ederek, pedal kesmeden 100 km. sürüşleri yapılabilir.

abi biz ölmüşüz ya. rakamlara bak 100, 200 kilometreler, 3.5 saat sürekli sürmeler.

• Beğen
Tepkiler: cember3454
@Şeffaf
Düzgün antrenmanla her şey mümkün; 3:38 ile maraton koşan için 3,5 saat düşük nabız bisiklet bir şey değil. Yani öyle gözde büyütmemek lazım yeter ki insanın önünde sağlık engeli olmasın.

Benim ancak 30 filan durmaksızın gidiş sürem.

@dryakup23

(link)

Ayak değmeden denmiş ama ben yine atayım

(link)

1:30 Saatim iş yerin de geçmiş...

Cumartesi dediğine bakmayın güvenlikçi abilerim var yemek ve suyu tazelemiştim ? ?

Sevgili arkadaşlar ; 2020 yılında ultra mesafe yarisimizin ikincisini yapma düşüncesinden hareketle bazı konumlar için deneyimli eleman arıyorum. Öncelikle yeni isim bulunduktan sonra ismimizle ilgili sitenin yapımı ve aktif edilmesi ile kayıtların yapılabilmesi için gerekli online çalışmalar. Özellikle web sitesi konusunda yardımcı olacak arkadas çok önemli. Bu yarisin start noktasını Trabzon olarak belirledim. Herkese kolaylık olması açısından sanırım iyi bir karar oldu. Ayrıca on, onbeş kişiye konaklama imkanı sunmayı düşünüyorum. Yarisimizin ismini sizlerin teklifleriyle belirlemeyi düşünüyorum. Yeni isim daha uygun olur kanaatindeyim. Bu kez ben yarismayip tamamen yarışmacılarla ilgilenmeyi ve her türlü gereksinimlerine cevap vermeyi düşünüyorum. Takip cihazı konusunda kötü bir deneyim yaşadık. Bu yüzden android telefonlar için yazılmış uygulamalardan faydalanacagiz. Tüm katılımcıların bu tür telefonlarinin olması gerekiyor. Tam rotayı henüz çalışmasam da taslak olarak hazır. Önümüzdeki günlerde aciklayacagim. Tüm diğer detayları bir iki hafta sonra net bir şekilde açıklamayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlarımın benimle irtibata geçmesini bekliyor olacağım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Süper Dede
Sizleri buradan takip etmeye çalışıyorum. Yarışa katılmayı canı gönülden isteyip, eşimin rahatsızlığından dolayı katılamadığım için çok üzgünüm fakat yeni sezon için (çok ciddi nedenler olmadığı sürece) start alanında olacağım. En kötü ihtimalle organize içerisinde ne görev verirseniz yapmayı istiyorum. Saygılar..

@Süper Dede

Hayırlı uğurlu olsun.Çok güzel bir haber.İçinde Mümtaz Ağabey'in ,bisikletçi dostların ve ortak noktamız olan bisikletin olduğu bir organizasyon mükemmel derecede keyifli olmayacak da ne olacak?Tabii ki tek kelimeyle müthiş olacak:harika:
Yeni bir işe başladım,büyük ihtimalle yarışı tamamlayacak iznim zamanım dahi olamayacak.Ama yine de Allah izin verirse yarışa kaydımı yaptırıp start günü değerli Mümtaz Ağabeyim ve dostlarımızla startın o heyecanını paylaşacağım.Terslik olmazsa bir gün bile olsa yarışmış olacağım..:harika:Start gününün keyfini ve mutluluğunu tüm bisikletsever dostlarımızın yaşamasını ,bu organizasyonun bir parçası olmasını dilerim.

@hamlet2006
Sevgili Süleyman kardeşim : övgülerin için sağol, bakalım becerebilecek miyim...? ya da başka bir deyişle, tüm bisiklet sever dostların katkısıyla süper bir organizasyon olacak mı...? Bu organizasyon inşallah Türkiye coğrafyası bisiklet macerası olacak...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Herkese Merhaba,

Yarış raporumu bugün itibari ile tamamladım ve blog sayfamdan yayınladım.
Mümtaz abinin yarış anketini yaptığı günden başlayıp, yarışı bitirdiğim güne kadar yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım.

Biraz uzun oldu ama umarım keyifle okursunuz.

Düzenleme : Blog sayfası linki paylaşılması yasak olduğu yönetim tarafından bildirildi ve raporumu aşağıdaki başlık altında yeniden yayınladım.

TTUBR yarış raporum

Son düzenleme:
@KaragolAbdullah
Çok keyifli bir yazı olmuş elinize sağlık ilk kısmını okudum, dürümleri paketleyip çantaya bağladığınız noktada bıraktım ???, Bir solukta bitirmek istemedim ... Güzel derlemenizle bizi bilgilendirdiğiniz ve sokak hayvanlarıyla olan güzel ilişkiniz için çok teşekkürler.

@KaragolAbdullah
Çok güzel yazmışsın, bir solukta okudum. Yarış içinde kurallara uyma hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. Nice ultra mesafelere birlikte inşallah...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri