Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Vay be şaka maka sayılı gün geldi geçti, yarışa katılan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim. Bakalım zamanı tutturabilirsem seneye niyetim var, bu sene de merak ve heyecanla takip edeceğim.
Takip dedim de aklıma geldi yarış ile ilgili bilgi ve takip sistemi bizlere de açık olacak mı? GPS paylaşımı yapılırsa canlı yayın tadında takip edesin var :D

Scudo
tatile çıkacağım aynı gün. izleme imkanı bulabilirim inşallah. katılan herkesi öncelikle cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. kazasız, belasız, azim, başarı ve mutluluk ile bitirirsiniz inşallah. çok özeniyorum yaptığınız şu işe. Allah bana da nasip eder inşallah.

@hamlet2006
nur cemaline nail olduk :) hepinizin yolu açık olsun. sağ salim kazasız belasız gidin gelin.

Yarışın bir instagram hesabı var mı? Start anından, yarışmacılardan fotoğraflar, storyler vs için... Trans siberia, TCR gibi yarışlarda yarışmacıların hazırlıklarından start anına fotoğraf ve videolarla takip edilebiliyor. Kim yarışıyor görüyorsunuz.

Başından beri başlığı ben de ilgiyle takip ediyorum, aktif katılım göstermesem de. Gün yaklaştıkça benim de heyecanım artıyor. Eminim bizim için de takip etmek büyük keyif olacak. Bütün katılımcıların kazasız belasız finish çizgisine varmasını diliyorum. Umarım seneye iyi bir zaman planlaması ve antrenman programıyla ben de etkinliğe dahil olabilirim.

@ippon

Ağabey,
Geçen haftalarda Denizli'ye bisikletle tur düzenlemiştim.Sadece birgün kalabildim ,onda da üniversiteden arkadaşlarla vakit geçirdik, inan bırakmadılar.Benim planım da @Bahri Kaplan ağabey,sen ve @Mustafa Zeybek kardeşimi görmek de vardı.Sonraki zamanlarda inşallah.

@hamlet2006
vallahi yazmayayım dedim ama uğramadığına üzüldüm . bir daha gelirsen fazladan bir gün ayır denizli için . @Bahri Kaplan abi ve tüm yarışmacılara kazasız sürüşler diliyorum. fırsatınız olursa konuyu boş bırakmayın ve yolunuzun üzerindeki güzelliklerden bizi mahrum etmeyin.

@hamlet2006

Hayaller ecnebi gerçekler hamleti.

• Hahaha
Tepkiler: mehmetbulak
@mehmetsunu

O ecnebi benim yerimde olmak istiyordur eminim.Ben cumartesinden itibaren Trans Türkiye Ultra Bike Race sayesinde titrime ''ultra mesafe yarışçısı'' ekleyeceğim.:cool:

@Bahri Kaplan
(link) Bu hesap mı ?? (hashtag boş şuan)

@hamlet2006

Beni kırmadığın için teşekkürler abi. Bir tane şuna benzer (link) bardaktan aldın mı tamamdır eksiğin değil fazlan olur. Onlar sana benzemek için çaba gösterirler. Birde pedallar değişmiş sanırım, yarışta bu pedallar ile mi yoksa spd ile mi yarışacaksınız ?
Bardağın daha ucuzu (link)

Size ve diğer yarışmacılara başarılar. Yarıştaki favorim tabi ki de bir Denizlili olarak @Bahri Kaplan ve @Basar Giderim. Ucundan da Manisa'ya kaçtığım için @Abdülkadir Ergin. Verilecek olan linkten her fırsatta takip edeceğim.

@Abdülkadir Ergin hemşerime ben de başarılar kazasız belasız sürüşler diliyorum.

@Süper Dede ve yine Denizli Ovacık’tan hemşerim olan @Basar Giderim Birol abimize de emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Böyle bir organizasyona katılımın artarak çoğalmasını temenni ediyorum. Herkese başarılar diliyorum ve umarım bir gün birlikte pedallama fırsatımız olur diye ümit ediyorum.

Bütün yarışmaci arkadaşlar yarisi bitirse de bitirmese de benim gözumde Ultra bisikletci.
Kazasiz belasiz sağlikla dönun insallah. Dun 70 km yol yaptim bir damacana su icmisimdir. Akdeniz / Ege etabinda isiniz cok zor haberiniz olsun.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri