Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Süper Dede Mümtaz Ağabey,
Hevesimden ne dediğimi biliyor muyum ben?:DHayatımın yarışına çıkacağım için motivasyon had safhada.:cool:
Bir aydır düzenli antrenman yapıyorum.Artık birbirini takip eden günlerdeki 100 km civarı sürüşler hiç yormuyor,hayli sıradanlaştı diyebilirim.Birşeyin yapılabilir olduğunu görmek motivasyonu daha da artırıyor.

Scudo
Evet arkadaşlar dereceye girenlere kürsü ve ödül işide tamamdır.
Bir çok şeyi halletmeden konuşmadık. Sebebi de ya söylediğimiz sözleri tutamazsak. İşte bu korku temkinli ama emin adımlarla ilerlememize sebep oldu.
Bu yarışın ödülü bitirmektir. Bunda herkes hemfikir. Ancak yinede idereceye girenlere çam sakızı çoban armağanı olsun diye görüşmeler yapmıştım.
İlkinden olumlu cevap aldım.
Bisikletpro proride markasıyla bize katkıda bulunacak.
Buradan Muhammed ARAS kardeşime teşekkür ediyoruz.
Ödüllerin içeriğini şimdi açıklamayacagiz zira diğer görüşmelerinin sonuçlarını bekliyoruz.

Bu arada arkadaşlar gönüllü grubu oluşturmaya başladık ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsınlar. Detayları paylaşalım.

@Basar Giderim Birol Ağabey,organizasyona katkısı olan firmaları,eğer uygun görürsen, buradan paylaşmanı rica ederim.Bizim yanımızda olanın,biz de elimizden geldiğince yanında oluruz.İzmir'de olsalardı bisikletimi Bisikletpro firmasına bakıma götürürdüm.Yedek parça, aksesuar vb 'ye ihtiyacım olduğunda aklımda olacaklar.Bu tarz destekler,her zaman sempati ile karşılanır ve marka ile müşteri arasında bağ kurulmasına olumlu katkısı olur.:harika:

@hamlet2006
Hafta içi siteden paylaşacağım o zaman buraya da atarim.

Ekşi Sözlük’e daha önce “transeuroasia” isimli başlığı açmıştım. Ancak gerek yarışmanın isminin “trans anatolia bike race” olarak değişmesi, gerekse başlığın içeriğinin çok kusa olması nedeniyle yeni bir başlık açmak istedim.

(link) isimli yeni başlık hayırlı olsun:)

@cember3454

Bu başlığı Ekşi'de gören bisikletsever birisinin kayıtsız kalması düşünülemez.Hatta bisiklet ile alakası olmayan birisi bile acaba bu nedir diye düşünür.İnsanda merak duygusu uyandıran,yarışın ruhuna selam çakan bir anlatım olmuş.Ben de çok beğendim.:harika:

Biz cumartesi gece 21:00 da start alıcaz, Yunus çarşamba günü alacak... :koptum:

yüzerek geleyim abi :)

@yunakre
Bütün köpek balıklarına fotoğrafını dağıttık, ısıracaklar seni...hiç kaçarın yok Yunus, bütün pislikleri yapıcaz...:koptum:

bu arada soulriders kadro sözünü tutmadı. Evanthlon ücretini ödeyeceğini söyledi bende soulriders kadrodan vaz geçtim . evanthlon begendigim bir Kadroyu alıcak

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@Süper Dede

Mümtaz Ağabey, benim de Yunus Bey ile ilgili şöyle planlarım var:

Ya böyle lastik bağlayacağız
190990

Ya da Valverde Reyiz gibi paraşüt

190991

@yunakre
Maşallah.Siz Allahın izniyle her koşulda yaparsınız.

@yunakre
Eventhlonun böyle bir şey yapması beni hiç şaşırtmadı. İnşallah kadro alımında samimi davranırlar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri