Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
1-Birol Çakır-----------------------------53
2-Mümtaz Öztürk--------------------1923
3-Kenan Aydoğdu----------------------78
4-Bulut Tokmak-------------------------60
5-Bahri Kaplan--------------------------20
6-Abdulkadir Ergin----------------------13
7-Abdullah Karagöl-------------------5114
8-Oktay Yumak--------------------------29
9-Tuluyhan Berke Uslu-----------------701
10-Mehmet Bulak-----------------------11
11-Sercan Baltalı-----------------------343
12-Şenol Kadir Köstekçi---------------67/A
13-Emre Kalaycı-------------------------61
14-Süleyman Çetin--------------------2006
15-Okan Karayas------------------------07
16-Mehmet Akif Akbay---------------1917
17-Galip Melek------------------------25/A
18-Talip Melek------------------------25/B
19-Coşkun Sarıbaş---------------------52
20-Salih Güler--------------------------33
21-Osman Şirin-------------------------01
22-Burhan Turan---------------------67/B
23-Cemil Cahit Selimoğlu------------10/A
24-Velican Demirel-------------------10/B

güncel liste

(link)

ıphone 4 ve 5 içinmiş, hiç bakmadım ve aldım. Tabii ki benim telefona uymadı... :Dgeri vermek huyum değildir. Bu telefondan kullanan birileri varsa yarış grubundan, Ona göndereyim...:)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@yunakre

Soulrider an itibariyle benim açımdan bitmiştir. Söz verdiysen tutacaksın hacı! Çok büyük ayıp etmişler.

Zaman hızla akıyor transanatoliabikerace katılımcıları...Daha dün sekiz aydan fazla var diyorduk, şimdi ise dört aydan az kaldı diyoruz. Pedalınıza, bacaklarınıza kuvvet. Yarışmayı bir kenara bırakırsak aslında ne güzel bir macera hepimiz için. Türkiyemizin en güzel sahil şeritlerinde pedal çevirip kamp kurma ve denize girip güzelliklerin tadını çıkarmaya az kaldı. Göz açıp kapayıncaya kadar kendimizi Hopa'nın girişindeki start yerinde bulucaz. Sizi bilmem ama beni bir heyecandır sarıyor... :)

beni bu güzel havalar mahvetti,
böyle havada istifa ettim
evkaftaki memuriyetimden.
tütüne böyle havada alıştım,
böyle havada âşık oldum;
eve ekmekle tuz götürmeyi
böyle havalarda unuttum;
şiir yazma hastalığım
hep böyle havalarda nüksetti;
beni bu güzel havalar mahvetti
Orhan Veli
Bedenlerimize hapsolmuş ruhlarımız hep ''bu güzel havalarda'' özgürlük ister.Yarış antrenmanını yap ve ruhunun özgürlük çığlıklarını dindir.:cool:

şimdi birkaç sorum olacak belki sorulmuştur vs ama o kadar sayfa arasında bulamadım

*12 günde bitirebilmek için 200+km sürüş yapmamız gerekli
rota üzerinde uzun tünel var ise bu süreye yetişmek için oralardan geçmeyi göz önüne alacak mıyız? (yani hesaplayınca alacağım ortaya çıkıyor şahsen )

*isteyen çadırda tulumla vs konaklayabilir tamam ,dileyen kendi yemek yapar vs ama otel/hostel/pansiyonda kalarak dışarıda yiyeyerek tahmini bütçe çıkartan var mıdır var ise min/max nedir?
(200+km düşününce yemekle uğraşmak ve onun ekipmanını taşımaktansa dışarıda yoldan yemek ve yarınki sağlam sürüş için kalacak güvenli yer arayışındansa güzelce dinlenmek için otel/hostel/pansiyon tercih edilir gibi kanımca)

*gece sürüşleri olmassa olmazıdır tabiki de bu sürüşler için uygun ön ışık tavsiyesi olan var mıdır?pilli mi şarjlı mı önerirsiniz?(normal turlarda gece sürüşü aktif yapmamakta güneş batmadan kalacak yerimi belirlemekteyim lakin bu yoğun ışık kullanımında özellikle dışarıda konaklıyorsak şarjlamak sorun ve zaman alır pilli model daha mı tercih edilesi olur veya nasıl bir çözüm yolu bulunabilir?)

katılmak istemekteyim bu yarışa lakin bütçe durumlarından ötürü ücretsiz konaklama ve yeme içme konuları beni düşündürüyor, gece sürüşleri yani hava karardıktan sonra yola devam etme olayı olduktan sonra kondisyonla 200+km rahatlıkla çıkartılır karadeniz kısmı zaten eğimsiz , bütçe varsa pilli ışıkla gece gündüz (duracell vb kaliteli pillerle) rahat rahat gidilip yolda yenilip içilip yorgunluk hissedildiğinde ama bir işletmede ama uygun yerde şişme mat tulumla uyuyarak yapılır sorum ve sorunlarım düşük bütçeye bu tur nasıl uydurulur ? :D

not önceden buna benzer tur tecrübem oldu

Kuşadası- kaş 7gün/850km bikepacking turu

Öncelikle 200+ sürüş gerekmiyor. Kısa rota var. 2271 km, bu da günlük 189 km yapar. Masraflara gelince, bu tamamen kişiye bağlı. Beşyüz lira da yeterli olur, bazı durumlarda üç bin lira da yetmez. Tamamen sizin tercihlerinize bağlı. Çadır kurarım, kendim pişiririm yerim derseniz ve ekonomik davranırsanız günlük elli lira bütçeyle rahatlıkla bitirirsiniz. Tüneller konusunda yine tercih sizin. Ancak bisikletin geçmesinin yasak olduğu yol ve tüneller zaten kanunen yasak. Geçişin serbest olduğu tünellerde ise seçim tamamen sizin. Bütün tünellerin alternatif dış yolları var. Tedirgin olmanıza gerek yok. Ben altmış yaşında olmama rağmen geçen yılki yarışta günlük 240 km ort. çevirdim... :)

@Süper Dede
zaten kendimize göre değişeceğini söyledim sorumda hesaplamanız var mı gibisinden sormuştum ve tünellerin hangilerinden geçilp geçilmeyeceğini de biliyorum lakin o günlük 189km sizin yazdığınız ortalama tutturmak için tünellerden geçiyoruz hep alternatiflerini denemiyoruz rotanın samsun Çanakkale arası hariç olan yerlerini pedalladım zaten yol durumu vs biliyorum neyse ben kendim bir tahmini bütçe çıkartıp buna göre kara vereceğim sanırım katılıp katılmayacağıma ilginizden dolayı teşekkür ederim

Konaklama için pansiyon vb. dışında; (link), (link) ya da (link) gibi sosyal ağları kullanarakta ücretsiz konaklama sağlanabilir, mümkünse... Bu arada İzmir'de konaklamak isteyenlere ben yardımcı olabilirim. Konusu olmuşken yazmak istedim.

Bir de, Decathlon'dan satın aldığım; fakat kullanmadığım bir yağmurluk var. Reflektörlü Yağmurluk Erkek M Beden. Yarışa katılacak olanlardan, ilgilenen olursa yağmurluğu kendisine gönderebilirim. @hamlet2006 ilgilenirseniz size elden de teslim edebilirim, İzmir'de ikamet edip, yarışa katılacak olan bir tek sizi biliyorum. :)

191239

@Taze Fasulye

Ben de üzerime düşen birşey olursa yerine getiririm.:harika:

@Süper Dede
Mümtaz Ağabey,

Bu maddede adı geçen ''reflektörlü yelek'' yerine bu tarz bir ürün kabul ediliyor mu?Aynı işlevi görürse hem daha hafif hem de daha az yer kaplayacak gibi duruyor.

191312

@hamlet2006

Tekrar stoğa girerse linkteki ürün hem çok hafif hemde görünürlüğü çok yüksek.

(link)

Mümtaz Abim Selamlar. 102 kiloyum (boy 177) Yarışa katılabilir miyim?

Mümtaz Abim Selamlar. 102 kiloyum (boy 177) Yarışa katılabilir miyim?
[/QUOTE]
Sevgili kardeşim yarışa katılım şartlarında kilo ya da boy sınırlaması yok. Ancak mesafe biraz uzun, bizim için sıkıntı yok. Gözün kesiyorsa başımızın üzerinde yerin var. En kötüsü bırakırsın yarışı, ama yine de macera tadında olabilir diye düşünüyorum... :)

@Süper Dede

Yarışta ben domestiklik yaparım.:)Zaten kondisyonumuz da benzer,dengesizlik de yok.Takım olacağımız için hava koridoru kullanma avantajımız da olacağından yarış çok daha rahat geçecektir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri