Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Bahri Kaplan
Evet, ön kaydı 120 kişide sonlandırıp kesin kayda geçtik, bu kadar fire olmaması lazım...?

Scudo
İlk kez düzenlenecek olan bu etkinliğe katılımcı sayısının 100'ün üzerinde olması bence biraz abartı gibi gelmişti zaten.
Mevcut sayının biraz daha artacağı muhtemeldir.

Yalnız anlayamadığım bir husus var.
Kartal Kendirci'nin Trans Avustralya Hazırlığı

Buradaki arkadaş yapılacağı bile kesin olmayan bir yarışa katılmak için hazırlık yapıyor.
Ülkemizde düzenlenmesi planlanan yarışta yok?

@salih67
Bu sene böyle olsun bir bakalım. Biz millet olarak kendimizi olmadığımız yerlere koymayı severiz... :)

whatsapp yerine yollamış bulunmaktayım şu an itibariyle artık yorumun yeşil olana kadar ne kadar süre geçer bilemeyeceğim :D

Kayıtlarda son durum ;

ad-soyad no
Birol Çakır-------------53
Sercan Baltalı--------343
Mümtaz Öztürk----1958
Emre Kalaycı----------61
Kenan Aydoğdu------78
Bulut Tokmak
Tuluyhan Berke Uslu-701
Bahri Kaplan-----------20
Süleyman Çetin-----1512
Abdulkadir Ergin-------13
Jasper Steinberg
Ünal Demir
Abdullah Karagöl----5114
Mehmet Bulak
Cemil Cahit Selimoğlu--10
Mr. Bağlama------------- 7---kayıt formu bekleniyor
Salih Güler---------------33
Coşkun Sarıbaş
Alperen Yaraş
Muhammet Kesgin

Bu tip yarışlar farklı ülkelerde de yapılmakta. Bize en yakın olanı TCR-Trans Continental Race, kayıt ücreti 300 sterlin; 5000 km.lik Amerikada olan diğer bir yarış RAAM-Race Across America, kayıt ücreti solo-3995$, takım-5995$. Bu yarışlara katılmak istesek kucak dolusu para ödememiz gerekecek. Yabancı bir ülkede yarışmanın zorluklarını düşünmüyorum bile.
Hazır ayağımıza gelmiş ve çok ekonomik olan bu yarış ultra maratoncular için, kendi sınırlarını zorlamak isteyenler için büyük bir fırsat. Arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayalım. Önümüzdeki yıllarda bu yarışın daha da gelişmesi, belki uluslararası bir konuma gelmesi için katılmaktan çekinmeyin lütfen.
Gece sürüşü yapmadan, sabahtan öğlene kadar 100km, öğleden sonra da 100km. giden birisi bu yarışı 12 günde rahatlıkla bitirebilir.

@Bahri Kaplan
Bizler, ileriki yıllarda geleneksel hale gelmesini ümit ettiğimiz böyle bir maceranın ilk katılımcıları olmanın haklı gururunu da taşımayı istiyoruz. Katkı ve destekleriniz için sonsuz teşekkürler... :)

Kayıtlarda son durum ;

ad-soyad no
1-Birol Çakır-------------53
2-Sercan Baltalı--------343
3-Mümtaz Öztürk----1958
4-Emre Kalaycı----------61
5-Kenan Aydoğdu------78
6-Bulut Tokmak
7-Tuluyhan Berke Uslu-701
8-Bahri Kaplan-----------20
9-Süleyman Çetin-----1512
10-Abdulkadir Ergin-------13
11-Jasper Steinberg
12-Ünal Demir
13-Abdullah Karagöl----5114
14-Mehmet Bulak
15-Cemil Cahit Selimoğlu--10
16-Mr. Bağlama------------- 7
17-Salih Güler---------------33
18-Coşkun Sarıbaş
19-Alperen Yaraş
20-Muhammet Kesgin
21-İsmail Öznam ( çılgın İsmail )

@Süper Dede Birol abiyi takip ettiğinden görmüş kayıt olmuş :D Sonuçta onunla az turlamıyorlar ya :D

• Beğen
Tepkiler: makifir
Dünya çevresini bisikleti ile dolaşarak Guiness Rekorlar Kitabına giren ultra dayanıklılık yarışçısı Juliana Buhring'in ''Rüzgara Karşı'' kitabını çok değerli üstadım @BerkEvren in tavsiyesi ile sipariş ettim.Bu yarışa her açıdan hazırlanmak şart.Daha önümüzde koskoca 6 ay var.Bence herkes bu sürede ,mental ve fiziksel olarak bu yarışa hazırlanabilir.Buna inanıyorum; bundan dolayı katılımın çok daha fazla olmasını herkes gibi ben de istiyorum.

Juliana Buhring ve kitabı

185052

@Süper Dede

Sayin @Süper Dede, ben "evet katilirim" demistim ama hemen sonrasinda bir ileti ile durumu aciklamistim. Cok isterim katilmayi ama yurtdisinda yasadigim icin tarihleri uyduramiyorum :(.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Süper Dede

millet olarak aynen doğru mümtaz dostum,bu millet önce kendini bi tartsın bakalım ,kendini tartmak çok zordur .birde baktımda listede mehmet sunu var bi türlü bi hamle yapamadı .arkadaşımız evli hanım topa tutar içinden gitmek istesede gidemez hanım eve koymaz ,yunus özdemir katılır ,21 kişi kesin gözüküyor,burada herkes kendisimi rota çizecek yoksa aynen çanakkale ve alanya gibi bi rotadan örnek herkes aynı andamı çıkacak yoksa herkes farklı noktalardan çıkışmı yapacak ,,,
açıkça beni aşan bi olay bu ,alt yapım yeterli değil ,,,maddi açı ayrı bi sorun tabi,,bi kartepe olayı bana geçen sene 50 liraya mal oldu 224 km bi günde ,
istanbul kartepe istanbul etabı öyle kolay bi etap değil ,96 km sonra 16 km eğim çıkılıyor aynı yerden iniliyor ve 74 km yalova artı 22 km ,,eğim çok sert eğim 15 başlarda sonra 7 _9 arası tek düz yol yok ,,benim paris rubem senede 1 kez burası olmakta ,istanbuldan gelecek arkadaşları baştan aynen uyarmaktayım buraya idmansız gelen aynen dağılır bunun için martta sezonu başlatacağım ,tabi isteyen bu konuya mesaj atar ,,

202 km 19.tur kartepe zorun adı

pek istanbuldan buraya babayiğit çıkmıyor mümtaz dostum onun için liste felan yok burda ..

@Kudret Kurtcebe
Start toplu halde ve oldukça sakin bir şekilde veriliyor. Zorunlu rota yok. Sadece zorunlu 2 adet kontrol noktası var. Bu noktalar yarışmacı kestirmeden finiş noktasına gitmesin diye var doğal olarak...
Başlangıçta sanki 100 km yarışacakmış gibi çıkanlar oluyor ama sonrasında pert...
İstanbul dan mutlaka vardır. Şunu tüm spor hayatım boyunca hayat felsefesi edindim : Az laf çok antrenman...

@Süper Dede

altına imza çaktım bu gün 12 artı 8 km yürüdüm kar yağıyordu soğukta yürüdüm ısındım geldim duş aldım yarın seleye geçeceğim yerler kuru şimdilik bazı yerlerde buzlanma gördüm dikkat edeceğiz yarın
benim her günüm boş mümtaz dostum ,bu ocak ayında yakalarım iyi hava ve şubatta ...
zati öyle haldır haldır başlayan aynen ampül gibi patlar
bu aynı kartepe etabında yapılan hataya benziyor adam 74 km haldır haldır basıyor ve az mola yapıp haldır haldır çıkıyor ve sonra bitiyor yalovaya dönemiyor otobüs ile dönüyor neyse isim vermeyelim bu kartepe etabı çok adamı istanbulda yere sermiştir 2009 senesinden beri ...çok laf üreten forumun trolü mehmet sunudur ama severim iyi kalplidir ,,

birde mümtaz dostum sen istanbuldasın bazı arkadaşlar izmirde bu arkadaşlar herhalde istanbula gelecekler,
ankaradan var evet diyenler arasında

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri