@Süper Dede
millet olarak aynen doğru mümtaz dostum,bu millet önce kendini bi tartsın bakalım ,kendini tartmak çok zordur .birde baktımda listede mehmet sunu var bi türlü bi hamle yapamadı .arkadaşımız evli hanım topa tutar içinden gitmek istesede gidemez hanım eve koymaz ,yunus özdemir katılır ,21 kişi kesin gözüküyor,burada herkes kendisimi rota çizecek yoksa aynen çanakkale ve alanya gibi bi rotadan örnek herkes aynı andamı çıkacak yoksa herkes farklı noktalardan çıkışmı yapacak ,,,
açıkça beni aşan bi olay bu ,alt yapım yeterli değil ,,,maddi açı ayrı bi sorun tabi,,bi kartepe olayı bana geçen sene 50 liraya mal oldu 224 km bi günde ,
istanbul kartepe istanbul etabı öyle kolay bi etap değil ,96 km sonra 16 km eğim çıkılıyor aynı yerden iniliyor ve 74 km yalova artı 22 km ,,eğim çok sert eğim 15 başlarda sonra 7 _9 arası tek düz yol yok ,,benim paris rubem senede 1 kez burası olmakta ,istanbuldan gelecek arkadaşları baştan aynen uyarmaktayım buraya idmansız gelen aynen dağılır bunun için martta sezonu başlatacağım ,tabi isteyen bu konuya mesaj atar ,,
202 km 19.tur kartepe zorun adı
pek istanbuldan buraya babayiğit çıkmıyor mümtaz dostum onun için liste felan yok burda ..