Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ben değilse kim, 6 Temmuzda değilse ne zaman?;)
Mental olarak hazırlanmak en büyük kısmı.200+ ne olaki, yer yutarım.:krsn:

Acı yok,korku yok .Bu karışımı tatmak var.İşin zevki de bu olsa gerek.

Scudo
@CeRKeZ

yunus kartepe keyif turu değildir asla 224 km .22 km gideceksin ve 74 km süreceksin 16 km eğim çıkacaksın üstelik 15 eğim ve zirvede fazla durmadan aynı yerden ineceksin ve kısa mola tempo yapacaksın 74 km yalovaya döneceksin eve 22 km basacaksın bu zorun adıdır nisanda patlatacağım bi adet daha 20 'inci tur olacak

@hamlet2006

atıp tutmak kolaydır süleyman seni sahada burada özellikle takip edeceğim bakalım ne yapacaksın ,,bu iş yarış takip etmeye benzemez,esas olayın kahramanı sen olacaksın deneyleyeceksin ne olduğunu anlayacaksın ,şimdiden hazırlan yoksa zor olur ,koşu artı treynır ,,,ve hatta mümkünse mtb ile ormana dal idman şart

@Kudret Kurtcebe
Kudret Ağabey,
Sen beni destekle yeter.

Bu tür yarışlara katılan ve bitiren herkes kazanandır...Katılma cesaretini gösterip o mücadeleden sağ salim çıkmak herkesin harcı değil...:harika::kötü:

@Kudret Kurtcebe
Kudret ağabey,
Bu sene yarış bile takip etmeyeceğim,zaman kaybetmek yok.Bu sene senin @Süper Dede ve @Basar Giderim ağabeylerimin tecrübelerinden bol bol faydalanacağım.Bu yarışın önemine binaen elimden gelenin fazlasını yapmak zorundayım.Bu da siz değerli ağabeylerime sözüm olsun. Yarışın ciddiyeti herşeyden ağır basar.Bu hırsımdan değil, daha çok Birol ve Mümtaz Ağabeylerime saygımdandır.

@Süper Dede

yalnız kaza olayları oldu biliyorsun mümtaz dostum ,yanılmıyor isem mehmet aliye arkadan bir arkadaş çarptı mehmet ali sakatlandı şu anda durumu ne alemde bilmiyorum arkadaşları uyarmakta fayda var ,özellikle ilk kez katılacak arkadaşları,
uykuları geldiği zaman asla sürmemeleri ve hemen uykuya çekilmeleri lazımda, diyelimki gece oldu bu iş o zaman ne olacak uyku tulumu olan içine girer uyur tabi ,
buhring ' bisikletine ne yapmış aşağıda bence güzelde olmuş ,üst borunun altına malzemeler koymuş bence böyle olmalı, birde arkada var çanta

184953 dosyayı görüntüle

184955 dosyayı görüntüle

yorgun savaşçı,,,,

184956 dosyayı görüntüle

bir ultra maratoncu kesin kendi lastiğini anında değiştirecek buda önemli tabi,,

@Kudret Kurtcebe
kurallarda hepsi var. Tek amacımız yarışmacı arkadaşlarımızın en üst düzeyde güvenliğidir...

@Süper Dede

Merhabalar hocam, ürünün decathlon linkini verebilir misiniz? güzele benziyor. Veya ürünü markete koyun isterseniz bir bakalım.

@ekremok
ben baktım bu sene benzeri var 169.99 fiyat koymuşlar ama tam karşılığı da değil. İsteyen olursa ben yüz liraya veririm maksat değerlendirmek...
ürün satıldı...

@Süper Dede Mümtaz Ağabey,
Bilmediğim için soruyorum.Bu ultra mesafe yarışlarında katılımcılar; jant setlerini seçerken performans önceliğinde bulunuyor mu?Akıcılığı iyi bir jant setinin bu yarışta getirisi olur mu?

@hamlet2006
Çok iyi kondisyonu olup günde 350-450 km arası çevirebilecek olanlar karbon jant + akışkan rulmanlı göbekler tercih edebiliyorlar. Bu biraz da bütçe meselesi...

@Süper Dede
O kadar bütçem yok.:kötü: Alabileceğim Campagnolo Scirocco ya da vision trimax 35
Benim mantığım o arkadaşlardan biraz farklı.Benim kondisyonum vasat olduğu için kondisyonumdaki açığımı jant seti,lastik gibi kalemlerden kazanabileceğim marjinal kazanımlarla dengelemeye çalışmak. Bu mantıklı bir yaklaşım mı?Bir yerlerde eksiğim varsa bir şeylerden de kazanmalıyım mantığı
Bir de şöyle düşünüyorum:Ben bu yarış için aldığım tüm ürünleri yarış sonrasında da kullanabileceğim.

@hamlet2006
kondisyon açığı donanımla kapanmıyor, sadece antrenman yaparak mümkün... :kötü::harika::)

Mümtaz abi kayıtlar ne alemde merak ettim ?

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@Süper Dede
Mümtaz abi, sanırım ikinci kayıttan bir çok arkadaşın haberi yok. WhatsApp grubunda olan arkadaşlar, oradan da bir hatırlatma yapabilirler. İlk kayıtta, yüzden fazla kişi kayıt yaptırmıştı.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri