Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Süper Dede

Mümtaz Ağabey geçmiş olsun.
Ağabey sen biliyorsundur Mehmet Ali Bostan üstadım yarışımıza katılacak mı?Kendisini forumda da göremiyorum.Özletti kendini.

@MehmetAliB. üstad, ''Godot'yu bekler'' gibi seni bekliyoruz.Bu yarış sen de olunca; daha da güzel olur.

Scudo
Sakatlığım devam ettiği için antrenman falan yapamıyorum, dolayısıyla üşütmüyorum :islik:

@hamlet2006
maalesef, kendisi kazadan sonra demoralize oldu. Bir müddet kendisini özletecek...:(

@Süper Dede

aman dikkat mümtaz ,sabah koşu yaptım sıkı giyindim 10 km fındıklıdan kayış dağına doğru, eğim yukarı koşu ,buz gibi hava ,,,ama ısındım buralar acaip eğimli,,,bu arada yeşil çay iyi gelir enfeksiyona ,şimdi uzun yürüyüşe çıkacağım tam 24 km fındıklı kadıköy fındıklı sıkı etap yürüyüşü

@Kudret Kurtcebe
süpersin,, ben çok kötü üşüttüm. Sürekli yatıyorum. -2 derecede üç gün arka arkaya 70 km sürünce peert oldum...:(:(

Sevgili arkadaşlar ; Kayıtlarımız ocak sonu kapanacak, çok geniş davranmayın...:)

@Süper Dede

şimdi eve girdim sulu kar yağıyordu sürekli ,moda ali sport 'a gittim 12 km orası ,lak lak yaptık ,ordan dönüşte velespite uğradım oradada lak lak yaptık ,:hhhhhh: 12 km dönüş ,24 km tamamlandı ,,,,yarın bi 4 km yürüyüş yaparım gene

Sevgili arkadaşlar, kesin kayıt olurken lütfen forumdaki kullandığınız ismi de belirtiniz...

@Süper Dede

Sağlık raporu dediğimiz aile hekimimizden aldığımız tarzdaki rapor değil mi?

@Süper Dede
İki defa Çeşme Granfondoya girdiğimde aldım.Doktora gran fondonun 47 km olduğunu her söylediğimde şaşırıp kalıyordu.Şimdi yarış 2500 km nasıl diyececeğim?:krktm:

@hamlet2006
Mesafeyi çok açık etme, rapor vermediği gibi startta hepimizi toplamasınlar deli var diye...:koptum::koptum::koptum:

@hamlet2006
hastayken asla ve asla sürme, yıpratırsın ve telafisi uzun sürer...

@Süper Dede
Mümtaz abi hastayken bisiklet sürünce daha çabuk iyilesiyorum.
İki sebebi olduğunu düşünüyorum. İlki vücut aşırı ısınmış olduğundan mikroplar ölüyor. İkincisi bisiklet keyif, eğlence ve mutluluk verdiğinden iyileşme süreci hızlanıyor. Yani en azından kendi adıma böyle söyleyebilirim. Ha birde çivi çiviyi söker demiş atalarımız.

@Basar Giderim
nezle ve burun akıntısı için iyidir ama gripal durumlarda zatürreye çevirir...:hasta:

Sevgili arkadaşlar geçen yıl dechatlon'dan aldığım softshell montu, beni çok terlettiği için satmak istiyorum.. İki kere giydim yepyeni duruyor. Niye buraya yazdım,, beni burada bilen bilir, abuk subuk sorularla uğraşmam mantığı ile...:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri