Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar, yarış boyunca taşıyacağınız numaralar olacak. Sizin için anlamı olan ya da başka bir nedenle taşımayı istediğiniz numarayı belirtirseniz yarış öncesi dağıtacağımız şapkalarda bu numaralar olabilir. Aynı numarayı birden fazla kişi isterse kayıt önceliği dikkate alınacak...:)

@hamlet2006
hayırlı olsun...:)

Scudo
@Süper Dede Mümtaz ağabey, bu numarayı verirsen sevinirim.
''1512''

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
Mümtaz abi kayıt ol butonuna basınca kayıt formuna yönlendirmiyor sitenin aşağısına manuel olarak inmek gerekiyor bilginize.

@Basar Giderim Dede dedeeee butonu unutmuşsun butonu :D

@CeRKeZ
Uyarınız için teşekkürler, en kısa sürede düzeltilecek. En azından sitenin en altındaki kayıt formu bir müddet işimizi görecektir...:)

@Süper Dede
justime sen de eksiksiz doldur, lütfen...:)

Eveet uzun bir süredir foruma giremedim. İşler çok yoğunlaşmıştı anca hafifledi. Bir yandan da iyi oldu soğuk ve kısa günleri çalışarak geçirmiş oldum. Günler uzamaya ve ısınmaya başladığında çalışıp kazandıklarımı bisikletimle beraber yiyeceğiz. Şu aralar her kış olduğu gibi 2 kg aldım. Bunun sebebi sürekli ve yoğun bisiklet sürerken yoğun yeme alışkanlığımı kışında sürdürmemdir. Neyse ki işlerimde ilgilenirken de hayli hareketli olmadan ötürü 10 kg yerine 2 kg alıyorum. :) Pek yerimde duramam da. Eskilerin deyimiyle kurtluyum. Şimdilerde hiperaktif diyorlar. :D
Denizli'nin bir köyünde doğdum. Aslen Rizeli olsamda hiç gitmek nasip olmadı. Çocukluğum Honaz dağına tirmanmakla gecti. Çok kosardim. Çok yürürdüm. Temel sağlam sanırım. Bisiklete binince her şeyi unutuyorum. Huşu içinde kılınan namaz gibi yada her neye inaniyorsaniz o an duyduğunuz his gibi. Kafam eser şehirler arası giderim diye bisikletin üzerinde her zaman yedek malzeme bulunur. Bazen evden çıkınca nereye gideceğim konusunu yolda düşünürüm. Bazen ruzgara bazende güneşe bakar o an karar veririm. Belirli bir rotaya uymak tabiatıma aykırı olsada ara sira zorunda kaliyorsun:D
Gece sürüşlerinde bazen yalnızlık hissederim. Eşimi yada uyumadilarsa çocukları arar onların uykusu gelinceye kadar konuşurum. Kulakligi kulağıma takar dünyadan bi haber müzik esliginde surerim. Bir kulağım sağır diğerinde kulaklık yanımdan geçen aracı sadece beni solladiginda görürüm. Bu beni daha korkusuz yapıyor. Daha az tirsiyorum yani. Düşünsene iki kulağım çok iyi duyuyor ve her gelen arabanin yaklaştığını duyuyorsunuz... AMAN ALLAHIM iyiki sagirim:D:D:D Çok yemek yerim belirli bir secim yapmam sadece yemek içinde iri doğranmış soğan olmasın yeter. Midem bunun dışındaki her yiyeceği kabul eder. Arada böcek çiğ et çiğ balık canlı balık çiğ kuyruk yağı yemisligim vardır. Ama bu tür sürüşlerde durup böcek toplayacak vaktimiz olmayacak. Petrol istasyonlarında bol bol soda için krampları engeller yanınızda yiyecek taşımayın güzergahlarımiz üzerinde illa yeyicek buluruz. Ekipman ilave edecekseniz kesinlikle bir kaç ay önceden temin edin ve o ekipmanla en azından toplam 500 km sürüş yapın.
Temeliniz sağlamsa hiç korkmayın. Bu yarışı çok rahat bitirirsiniz. Temeliniz sağlam değilse bol antrenmanla kendinizi hazırlayın ve yine bitirirsiniz.

@Abdülkadir Ergin
verdim gitti...:)

Kayıtlarda son durum ;
Birol Çakır
Sercan Baltalı-343
Mümtaz Öztürk
Emre Kalaycı-
Kenan Aydoğdu
Bulut Tokmak
Tuluyhan Berke Uslu-701
Bahri Kaplan-20
süleyman Çetin-1512
Abdulkadir Ergin-13-
Elif Bulak-eksik bilgi
Jasper Steinberg

sanal klavye ile yazmayın, bilgiler çıkmıyor...:)

@Süper Dede

Haydaa eksik neresiymiş yahu. Cepten doldurdum formu ondan herhalde..

• Beğen
Tepkiler: makifir
@Abdülkadir Ergin
sevgili kardeşim, ad soyad ve e-mail den başkası görünmüyor...:)

@Süper Dede
tekrar doldurup göndermiştim olmadı mı? neyse yine doldurup gönderdim bu sefer olmuştur herhalde

@JusTiMe
yakınınızın adı, yakınlık derecesi, mail adresi ve telefonu yazılmamış...

Kayıtlarda son durum ;
Birol Çakır
Sercan Baltalı-343
Mümtaz Öztürk
Emre Kalaycı
Kenan Aydoğdu-78
Bulut Tokmak
Tuluyhan Berke Uslu-701
Bahri Kaplan-20
süleyman Çetin-1512
Abdulkadir Ergin-13
Elif Bulak-eksik bilgi
Jasper Steinberg

@Süper Dede
Aa yabancı :) istediğimiz yerde kalma kuralı değişiyor mu şimdi :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
M
@Süper Dede

Mümtaz bey 78 alabilir miyiz?

@Abdülkadir Ergin
bu adamı evinizde yatıramıyacağınıza göre kural değişir...:)

Kayıtlarda son durum ;
Birol Çakır
Sercan Baltalı-343
Mümtaz Öztürk-58
Emre Kalaycı
Kenan Aydoğdu-78
Bulut Tokmak
Tuluyhan Berke Uslu-701
Bahri Kaplan-20
Süleyman Çetin-1512
Abdulkadir Ergin-13
Elif Bulak-eksik bilgi
Jasper Steinberg

@JusTiMe
Akraba zorunlu değil. Başımıza bir şey geldiğinde (Alllah korusun ) arayabileceğimiz biriisi olmalı...

4- Katılmasına katılırım da 12 gün ayırma şansım yok :confused:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri