Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Süper Dede Mümtaz Ağabey
Google'a Mümtaz Öztürk ve Birol Çakır yazdım karşısında ''yarışçı,racer'' gibi ifadeler çıktı.:cool:Ben ne yapayım.:D

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
Scudo
Bilmediğim için soruyorum,ultra mesafe yarışlarında da takip araçları süpürge aracı görevi de görüyor mu?Yani süpürge aracı bu yarışta da olacak mı?
InkedIMG_20180516_071117_LI.jpg

Takip araçlarının tam olarak görevi ne olacak? Takip aracı doğru bir ifademi onu bile bilmiyorum.:)

@hamlet2006

Süpürge aracı olmayacak.
Şöyleki Bizde verilen 12 gün süre var 12 gün içinde finishe gelemeyen yarışmacı yarış dışı oluyor. ;) Ayrıca 2 gün tracker cihazı sabit duruyor ve bu durum organizasyonun bilgisinde değil ise oda yarış dışı kalacak.
Her şey bitti mi tabi ki hayır sadece tek başınızasınız:harika:.

@hamlet2006

Güzegahda gelişi güzel yol alıp yarışçılara genk geldiğinde foto video çekimleri acil durumlarda yarışçıyı kontrol etmek yarışçı devam edemeyecek gibi ise en yakın postane şubesine bırakıp postalayacak :koptum::komik:

@Basar Giderim
:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:
Ağabey, kurallar web sitesinde ''Katılım şartları'' altında çok açık ve çok net yazılınca acaba başka bir şey de varmıdır,bu kadar basit ve net olamaz dediğim için sormuştum.Türk aklı işte:D
@Basar Giderim
Bu da özetin özeti olmuş.:D
Posta kodum 35390,açık adrese gerek yok.:D

@Süper Dede
Terlikle sürdüğün oldu mu abi? Benim ayaklarda çok hararetlidir, uzun süre sıcakta patates olabilir. Spd sandalet çalışayım ben, belki birşeyler yapılır :)

@Süper Dede Hocam terlik şart derken sürerken mi yoksa molalarda terliği giyip ayağı rahatlatmak anlamında mı söyledinizz ?? Terlikle vıcık vıcık terle sürebileceğimizi zannetmiyorum da :))

Organizatörlerle yarışmacıların farklı kişiler olması gerekmez mi?

800 lira az bir para değil, geri alabilecek olsak bile o kadar parayı bulup bir yere yatırmak kolay değil. Tracker cihazı denen şey gps sinyali gönderen bir verici. GSM/GPRS şebeke standardıyla çalışıyor olması gerek. 150 tl kullanım bedeli, 800 tl de depozito talep eden firma sanırım dünyanın en iyi cihazlarını kiralıyor.

GPS takibi sim kartları üzerinden yapılıyor ve basit bir işlem. Bunu yapabilen basit cihazlara bir iki örnek

(link)

(link)

@JusTiMe
Amazon her şeyi en pahalıya satan site anladığım kadarıyla. Bu sandalet için makul fiyat aşağı yukarı şudur: (link)
120 $ yerine 59 € ;)

@Cemil Dada

Öncelikle yarışmamızda ne sıkıntı olabilir ki... Adam hem yönetmenlik yapıp hemde aynı filmde aktörlük yapıyor... Kimsenin bişey dediği yok ;)
Tracker firmasının adı arvento. Sizde gidip görüşebilirsiniz.
İlk kez düzenlediğimiz bir organizasyonu riske atmayı istemedik. Zira geçen yıl TTR de söz verilen ve ücretleri alınan sonrada yeterli katılımcı olmadığı için firmayla anlaşamadık deyip tracker cihazı takılamayan organizasyon olmak istemedik.
Evet Çinde 30 dolara bizde bulduk ancak onların Türkiyede çalışabilmesi için ek 500 TL lisans bedeli ödememiz gerekecekti. Ayrıca her cihaz için sim kart alınacakt. Tüm bunları ekleyince 800 TL depositosuz ödeme almamız gerektiğini hesapladık. 150 TL ye kiralama varken 800 TLye neden satın alalım.
Ayrıca Çinden 30 usd ye alacağımız cihazların garantisi nedir bilmeyiz sağlam mı bilmeyiz bozulursa ne yaparız bilmeyiz.
GPS cihazları Çinden geldiği gibi kullanılamıyor.

Tüm bunları detaylı olarak araştırdık. Bize en uygun en hesaplı en sağlam çözüm bu geldi.

@Cemil Dada

Ben motosiklet firmalarından en çok ''KTM'' firmasına sempati duyarım.Çünkü adamlar birçok yarışa sponsor ve bu yarışların hepsinde şirketin yönetici grubu çatır çatır yarışıyor.Böyle şirketin yöneticilerinin yarışçı olması birçok kişinin gönlünü kazanıyor.:harika:

@Basar Giderim @Süper Dede Mümtaz Ağabey ve Birol Ağabey bu yarışı daha çok kendi yarışçı beklentilerini karşılamak için yapıyorlar.Adamlar için yarış Jeremy Clarkson'un araba sürmesi gibi; onlar için mutluluk verici etkisi var.Yarışmayı,rekabeti seviyorlar:harika:Aynı zamanda bu organizasyonu düzenleyerek paylaşmayı da.:harika:
giphy.gif

giphy.gif

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri