Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Süper Dede
Normal internet bağlantılarından giriyor ancak MEB'e bağlı okulların falan internet bağlantısından girmiyor, filtre engelliyor. Ben de açıkalyıcı bir bilgi ile MEB bilgi işleme ilettim, inşallah dikkate alırlar.

Transcontinental Race’ de olduğu gibi yarış esnasında çekimler olacak mı?

Yarışmacılara numara yazılı kep tarzı, yarışmacı olduklarını belli eden bir malzeme verilecek mi?

@cember3454

Çekim yapılacak evet, ayrıca evet yarışmacımız olduğunu belirten malzeme olmazsa olmazımız.

@Abdülkadir Ergin
tabi ki alabileceksin. Ancak haziran ayı başından itibaren geri ödeme olmayacak...:)sadece depozitoyu geri alabileceksiniz...

@Süper DedeYani hazirandan sonra alıştırmayı bırakın, kapalı bir yerde dinlenmeye çekilin ama ölmeyin bile diyorsunuz [emoji28].

Cemal Ç.

@CmlCLK
Bizim yarışla ilgili tüm masraflarımızın ödemeleri haziran başında bitmiş olacak. Bu yüzden haziran başı, geri ödeme için son tarih...:)

Uzun sürüşler için ve yarışta kullanmak amacıyla aşağıdaki sele nasıl olur?
Fiyatı uygun gibi geldi bana...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Mümtaz Abicim
Bir önceki tasarlanan web sitesi harikaydı neden değiştirdiniz anlamadım porfesyonel bir yarış sitesiydi. Yenisi ise sıradan...

Eksikleri dışarıdan bir göz olarak buradan belirteyim
Yeni web sitesi mobilden girince tam ölçekli göstermiyor. Telefonu yan tutup bakmak gerekiyor
Haritalardan rota anlaşılmıyor ve haritada Istanbil üzerinde nokta var kafa karıştırıyor.
Mobil ölçek çok büyük ekrana 10 satır falan sığıyor

Ellerinize sağlık şimdiden kolay gelsin

Aslında yeni site fena değil.
Başvuru ve haritayı yan yana değil de ayrı olarak konulursa daha iyi olurdu.
Haritada kontrol noktalarından sadece Samsun gözüküyor, diğer kontrol noktalarını tam olarak göremiyorum. (laptoptan bakıyorum şu anda)

• Beğen
Tepkiler: makifir
@mehmetbulak

Valla ustadım 3 senelik üyeliğinizde ilk mesajı bize yazmanız bizi onure etti. Eleştirilerinizi dikkate alacağız. :D

Ben telefonla yatay konumda her yeri görüyorum. Sitede olası hiç 1 sorun yok html5 olması değişik etki bıraktı üstelik eski site sade normal siteydi bu bayağı gösterişli oldu.

• Beğen
Tepkiler: sercanbaltalı
@JusTiMe
Bazı şeylerden anlamak lazım. :harika:
Bir kaç ay sonra çok daha kurumsal olacak. Bu arada gecikmeler olabilir ancak sürekli daha iyisini yapacağız.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri