@Süper Dede
Normal internet bağlantılarından giriyor ancak MEB'e bağlı okulların falan internet bağlantısından girmiyor, filtre engelliyor. Ben de açıkalyıcı bir bilgi ile MEB bilgi işleme ilettim, inşallah dikkate alırlar.
Peki kayıt yaptırdım diyelim, ilerleyen aylarda sağlık sorunundan dolayı katılamayacağım kesinleşti. Bu durumda katılım ve depozito ücretini geri alabilecek miyim?
Mümtaz Abicim
Bir önceki tasarlanan web sitesi harikaydı neden değiştirdiniz anlamadım porfesyonel bir yarış sitesiydi. Yenisi ise sıradan...
Eksikleri dışarıdan bir göz olarak buradan belirteyim
Yeni web sitesi mobilden girince tam ölçekli göstermiyor. Telefonu yan tutup bakmak gerekiyor
Haritalardan rota anlaşılmıyor ve haritada Istanbil üzerinde nokta var kafa karıştırıyor.
Mobil ölçek çok büyük ekrana 10 satır falan sığıyor
Aslında yeni site fena değil.
Başvuru ve haritayı yan yana değil de ayrı olarak konulursa daha iyi olurdu.
Haritada kontrol noktalarından sadece Samsun gözüküyor, diğer kontrol noktalarını tam olarak göremiyorum. (laptoptan bakıyorum şu anda)
@salih67 hocam ana sayfada ki haritada gözüküyor... @mehmetbulak kardeşim bu yapıcı ve güzel eleştirilerinizi web tasarımcımız Birol Çakır'a iletiyorum...
Ben telefonla yatay konumda her yeri görüyorum. Sitede olası hiç 1 sorun yok html5 olması değişik etki bıraktı üstelik eski site sade normal siteydi bu bayağı gösterişli oldu.