Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Özcan.
:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:
Bu arada koruyucu kılıfa gerek yok. Su ve toz girmiyormuş. :harika: Demo için gelecek olan ürünün görselini de paylaşırım. Yeter ki düşürmeyelim.:p:p:p

@JusTiMe
Senin için demo ürüne çekiçle vurucam sağlamsa firmayla anlaşıcaz... o_Oo_Oo_O:komik::koptum::koptum::koptum::kptmya::kptmya::kptmya:

Sitemizi, Trans Anatolia Bike Race linki ile ziyaret edebilirsiniz...:) Kayıt linki üzerindeki çalışmalarımız da çok kısa bir süre sonra bitecek ve link aktif olacaktır.

@Süper Dede
site hala kapalı görünüyor abi

@Süper Dede
eski sitye kayıt olmuştuk, buna yeniden kayıt oluyor muyuz?

@kaydogdu O ön kayıttı. Buradaki kayıt linki kesin kayıt için. Kesin kayıt yaptıranlara ödeme ile ilgili hesap no ları gönderilecek.

@Süper Dede
Tamamdır, anlaşıldı, teşekkürler.

En kısa rota paylaşılacak mı acaba?

@JusTiMe Maşşalah hocam. Ben tünel, yasak yollar vs. çok bir bilgim olmadığı için daha yapamadım

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@cember3454 benimkinde ne tünel var ne de otoban :D d100 bile çok yok açıkçası :D hopa samsun arası haricinde tabi :D

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
(link)
link aktif edildi. Geliştirmelerimiz devam ediyor. Kayıt linki en kısa sürede aktif olacak...:)

@Süper Dede
Bu arada internet sitesi MEB filtre sistemi tarafından yeni domain kaydı olduğu için engelleniyor. Durumu MEB'e ilettim İnşallah değerlendirmeye alıp engeli kaldırırlar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri