Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Şu sele uzun yola nasıl gider acaba: (link)

HTB1xHrhcpHM8KJjSZJiq6zx3FXa1.jpg

Deliklerden efil efil havalanır da :D Fiyatı uygun, malzemesi plastik :bsmagryr:

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
@Abdülkadir Ergin uzun rotada deseni adamın kıçına çıkar...:koptum:

TRANS ANATOLİA BİKE RACE No: 1 Katılım şartları
1. 18 yaşını bitiren herkes bu yarışa katılabilir. Yarışa yalnızca, yol bisikleti, mtb ve şehir bisikleti ile katılınabilir. Elektrikli, üç tekerlekli veya yatay durumda sürülen bisikletler ve tandem bisikletler yarışa katılamazlar.
2.Yarış sırasında tüm katılımcılar bisikletinin ve kendinin güvenliğini sağlamakla ve trafik kurallarına uymakla yükümlüdür.
3.Yarışmacı sağlık yönünden bu yarışa katılmasında her hangi bir engeli olmadığını lisans veya sağlık raporu ile bildirmek zorundadır.
4.Yarışma sırasında, zorunlu kontrol noktaları hariç, yarışmacılar istedikleri rotayı kullanabilirler.
5.Yarış sırasında motorlu araçlara tutunmak, bir aracın içinde gitmek veya rüzgarından korunmak maksadıyla arkasında sürmek ve birbirine 20 metreden fazla yanaşık düzende sürmek yasaktır. Tespit edildiğinde uyarmaksızın diskalifiye edilir.
6.Yarışmacılar teknik olarak tüm tamir malzemelerini yanlarında bulunduracaklardır.
7.Yarışmacılar, ön ve arka ışık taşıyacaklardır,
8. Yarışmacılar sürüşleri sırasında KASK takmak ve tünellerden geçerken ve ayrıca hava karardığı andan itibaren reflektörlü yelek giymek zorundadırlar. Kurala uymayanlar diskalifiye edilir...
9.Yarışmacılar, yarış süresince yeme içme ve konaklamalarını kendileri ayarlayacaktır.
10.Habersiz iki gün hareketsiz kalınması durumu diskalifiye sebebidir...
11. Sürüş tercihleri tamamen sürücünün sorumluluğundadır. Gece sürüşü veya dinlenmeden aşırı yorgun ve uykusuz yapılan sürüşlerde oluşabilecek tüm olumsuz durumlardan yarışmacı sorumludur.
12. Tüm yarışmacılar kendilerine verilen tracker cihazını yarış boyunca açık tutmak ve yarış bitiminde sağlam olarak organizasyona teslim etmekle yükümlüdürler.
13. Yarışmacılar iletişimin sağlanması adına cep telefonlarını 24 saat açık tutacaklardır.
14, Yarışta konaklama serbesttir. Ancak, yurtdışından yabancı katılımcı olması bu kuralın değişmesini gerektirir.
15. Takımlar iki kişiden oluşur. Takım olarak yarışanlar finişe birlikte gelmek zorundadır.

Yarış Direktörü

@Süper Dede Mümtaz abi 14. madde tam olarak ne anlama geliyor ? Ben yurtdışından geleceğim bu yarış için. Rota üzerinde tanıdık, arkadaş, akraba, vb. olması durumunda onlarda konaklayabilir miyiz ?

@Mr. Bağlama
Konaklayabiliirsiniz...:) yurt dışından kastımız yabancı katılımcı olması...

@Süper Dede Mümtaz Ağabey
Yarışın web sitesi açıldı mı? Yoksa yine bende mi sorun var?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Abdülkadir Ergin

Bu seleyi uuzn zamandır kullanıyorum.. kötü bir sele değil ama asla yarış için uygun ve doğru değil.. 100-130 km ye kadar iyi daha fazlası çıkmaz ama...

Sevgili yarışçı arkadaşlarım ;
Kurallar bölümünde yer alması gereken önemli bir durumu açıklamak istiyorum. Bisikletinizde sizin yapamıyacağınız teknik bir sorun olduğu zaman, bunu hemen yarış direktörüne bildirip, bir araçla size en yakın bisiklet tamircisine giderek sorunu halletikten sonra, arızanın olduğu noktaya yine araçla dönerek, yarışa devam etme hakkınız bulunmaktadır. Tamirden sonra isterseniz, arızanın olduğu yere bisikletinizle de dönerek, yarış direktörüne bilgi vermek şartı ile yarışa kaldığınız yerden devam etme hakkınız vardır.

transanatoliabikerace' de en kısa rota 2.271 km mesafede ve 22.305 m yükseklik kazanımı ile gerçekleşecek.

Konuyu dagitiyor gibi oluyorum, kusuruma bakmayin. Bir hayli heyecanliyim ama :ssrtcbya:. Nasip olursa bu yil dusundugum "Memleket Gezisi" :komik: adini verdigim ufak gezi dusuncem. Bu yolda insAllah sn. @hamlet2006 bana eslik edecek. Sizin "TransAnadolu No:1 Bike-packing yarisi" eylemine ne kadar istesemde katilamayacagim icin bizde (umarim sn. @hamlet2006 uyun olur :D) boyle bir seye kalkistik. Yarisa katilan herkese basarilar dilerim simdiden.
Saygilar…

2018-12-09.png

@CmlCLK Benden kurtulabileceğini sanma:tskler::snzdglsn:

Benim için de büyük yarış için iyi bir antrenman olacak.

Sevgili transanatoliabikerace katılımcıları ;
Yarışımızla ilgili kesin detaylar bellli olmaya başladı. Öncelikle katılım bedeli belli oldu. Yarış süresince bisikletlerimize takacağımız trackerların kira bedeli 150.- tl ve tüm masraflar için 150.- tl olmak üzere kesin kayıtlar açılınca 300.- tl lik ücretin sizlerden tahsil edilmesi gerekiyor. Ayrıca daha önce açıkladığımız üzere bu trackerların depozito bedeli olan 800.-tl nin de iki taksitte yatırılması gerekiyor. Bu depozito bedeli yarışın sonunda, cihazlar sağlam çalışır durumda teslim edildiğinde herkese kesintisiz geri ödenecektir. Depozito taksitlerinden birincisi mart ayının ilk haftası içinde, ikincisi de haziran ayının ilk haftası içinde yatırılması sonrasında yarışa katılım davetiniz tarafınıza bildirilecektir. Tüm katılımcı arkadaşlarıma hayırlı olması dileklerimizle...:)
Siteden kesin kayıt yaptıran katılımcılara 30.ocak.2019 dan itibaren ödemeyle ilgili bilgilerin bulunduğu link gönderilecektir...

@Süper Dede Yarışa kadar 1100tl mi ödememiz gerekiyor diyorsun?

@JusTiMe
tracker cihazını sağ sağlım teslim edince 800 TL yi geri alıyorsun.

Bu tür organizasyonlarda tracker cihazının ücretini her ihtimale karşılık peşin alıyorlar.

Ben tcr için başvurduğumda 150 sterlin tracker ücreti yatırmamı istemişlerdi.

Yarış sonu tracker teslim edildiğinde Eylül sonunda paranız iade edilecek diye bilgi vermişlerdi.

Yarışa kadar zararlı çıkacağız yarışı bıraktığımız anda zararımızı alacağız. Kullandık diye 150tl, diğer giderler için 150tl ve 800tlde teminat hmm mesele bu yani. Cep yakacak ama olsun buna cihaza zarar vermediğimiz sürece değecektir :D

@JusTiMe

Hem bu sayede yarış süresince cihaza gözümüz gibi bakarız. :D
Onu severiz okşarız. :koptum::koptum::koptum::koptum:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri