Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Onur ŞENKAL Göt parçalıyor şu anlık bakalım 1 ay sonra ne olacak bilmem daha yeni aldım sonuçta 500km belki olmuştur belki de olmamıştır. Ama çok az olsa da değiştiğini hissediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@Abdülkadir Ergin

Benim tecrübelerime göre yumuşak seleler en kötüsü, kısa mesafede rahatlar ama uzun mesafede ben nefret etmiştim. Bir süre sonra o yumuşaklık bende kötü hisse dönüşüyordu ve tahriş ediyordu. fabric line shallow'dan bahsediyorum. Sonrasında Kristof Allaegert'in kullandığı selle italia slr friction free seleye geçtim. Sert bir sele ama uzun mesafede inanılmaz rahat, tahriş konusunu bu sele ile çözdüm. Sele de en önemli detay size uyumudur. Çok şükür ben uyumlu ölçüyü ve seleyi buldum, umarım sizde kısa sürede bulursunuz.

@Abdülkadir Ergin Kullanan herkes söylüyor 1000kmden sonra sele vücunun şeklini alıyormuş diye acısına katlanacağız elbet geçecektir bu acılı günlerim kılıf hiç tavsiye değil yani anlayacağın :)

@JusTiMe
Vücudun şeklini almıyor kardeşim, kıçının şeklini alıyor...:komik::komik::komik::koptum::koptum::koptum:

@JusTiMe

Galiba karıştırdınız. Zira üstteki mesajın benim yazdıklarımla herhangi bir bağlantısını bulamadım.

@Süper Dede Mümtaz Ağabey yazıyon yazıyon iyi hoş da ben bu kadar adamı bir de yolda geçecem.Çok yorucu olacak çok:krsn:Sen yazarken yorulmadın ben geçerken yorulacam:D

Maşalllah ,maşallah.Daha da artsın:harika:

@Süper Dede

Ortaya Allah'ın izniyle çok güzel bir yemek sunulacak.İllaki biftek başrolde olacak diye bir şey yok.En az ''biftek yanındaki garnitür'' de biftek kadar önemli olacak.Ben işte bu garnitür olmaya bile razıyım.:harika::D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri