Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@mmakif

GPS tabanlı telefon programı kullanmak isteyenlere bir öneri benden olsun. Yine forumda bu işle uğraşıp bir şeyler yapmaya çalışan bir pedaldaşımızın programı var. Yine isteğe göre ekleme düzeltme yapıyor. Gps tabanlı telemetry bilgilerine sahip android uygulama Kendim akıllı telefon kullanmadığım için indiremiyorum. Bakmanızda fayda var.

@Abdülkadir Ergin Muhtemelen bu sene yağmur oranı %25 oranında düşecektir. Zamanı geldiğinde 15 günlük hava durumlarına daha ayrıntılı bilmek istiyorsak 5 günlük hava durumlarına bakarız...

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
90- Övünç Önen
91- Eray Acay
92- Cumhur Sönmez/Alper Şerbetçi
93-Mevlut Tolga Demirçapar
94-Tayfun Doğanay
95- Mehmet Bulak
96- Coşkun Sarıbaş
97-Ramazan Yegül
hayırlı olsun...

Geniş zamanı olan maratoncular için günlük ortalama 190 km oldukça ideal. 1-2 günlük Ultra organizasyonlar olsa belki ama iki haftalık zamanım malesef yok.

Keyifli bir organizayon olması dileğiyle..

@Süper Dede
Hobaaa.....
Maşallah,maşallah
99 kişi şimdiden. Şenlikli olacak belli:harika:

Bitirsem de bitiremesem de bu yarışın bir parçası olmak benim gibi bir bisikletçi için büyük bir gurur kaynağı olacak.Ama bitirebileceğime inanıyorum.

Transavrasya no:1 TransEuroAsia no:1 TEARNo:1
Katılım şartları
1. 18 yaşını bitiren herkes bu yarışa katılabilir. Yarışa yalnızca, yol bisikleti, mtb ve şehir bisikleti ile katılınabilir. Elektrikli, üç tekerlekli veya yatay durumda sürülen bisikletler yarışa katılamazlar. Tandem bisikletler de bu yarışta kullanılamazlar...
2.Yarış sırasında tüm katılımcılar bisikletinin ve kendinin güvenliğini sağlamakla yükümlüdür.
3.Tüm yarış boyunca trafik kurallarına azami derecede uymak tamamen yarışçının sorumluluğundadır ve zorunludur.
4.Sağlık yönünden bu yarışa katılmasında her hangi bir engeli olmadığını bildirmek yarışmacının sorumluluğundadır. Bu yüzden lisans ya da sağlık raporu ibraz edilmelidir.
5.Yarışma sırasında, zorunlu kontrol noktaları hariç, yarışmacılar istedikleri rotayı kullanabilirler. Bisikletin girmesinin yasak olduğu yerlerden geçmek kesinlikle yasaktır. Aksi durumda tüm sorumluluk yarışçıya aittir.
6.Yarış sırasında motorlu araçlara tutunmak veya rüzgarıdan korunmak maksadıyla arkasında sürmek yasaktır.Tespit edildiğinde diskalifiye edilir.
7.Yarışmacılar, birbirlerinin peşi sıra sürüş de yapamazlar. Tespit edildiğinde diskalifiye edilir
8.Yarışmacılar, tüm mekanik gereksinimlerini yanlarında bulundurmakla yükümlüdürler.
9.Yarışmacılar, ön ve arka ışık taşıyacaklar ve ayrıca organizasyonun verdiği reflektör bantları bisikletlerin üzerine yapıştıracaklardır.
10. Yarışmacılar sürüşleri sırasında KASK takmak ve tünellerden geçerken ve hava karardığı andan itibaren reflektörlü yelek giymek zorundadırlar.
11. Katılım ücreti daha sonra açıklanacaktır..
12. Yarış, yaklaşık 2650 km yi kapsamaktadır. Bu en kısa rotadır...
13.Yarışmacılar, yarış süresince yeme içme ve konaklamalarını kendileri ayarlayacaktır.
14. Habersiz iki gün hareketsiz kalınması durumu diskalifiye sebebidir...
15. Sürüş tercihleri tamamen sürücünün sorumluluğundadır. Gece veya dinlenmeden aşırı yorgun ve uykusuz yapılan sürüşlerde oluşabilecek tüm olumsuz durumlardan yarışmacı sorumludur.
16. Tüm yarışmacılar kendilerine verilen tracker cihazını yarış boyunca açık tutmak ve yarış bitiminde sağlam olarak organizasyona teslim etmekle yükümlüdürler.
17. Yarışmacılar iletişimin sağlanması adına cep telefonlarını 24 saat açık tutacaklardır.
18. Zaman ya da km yönünden avantaj sağlamayacak feribot geçişleri organizasyona bilgi verilmek şartıyla yapılabilir.
19. Yarışta konaklama herkesin kalabileceği yerlerde yapılmalıdır. Aksi durumlar tespit edildiğinde diskalifiye uygulanır...
20. Takım halinde yarışan çiftler finişe yine birlikte girmelidirler. Aksi durumda tek başına finişe gelen takım yarışmacısı klasmana alınmayacak ancak klasman dışı yarışı bitirenler listesinde görülecektir. Tracker cihazının da bitiren yarışmacıda olması şarttır.

Yarış Direktörü

100- Murat Kuntay Açan
hayırlı olsun...

101- Selahattin Sertcan
hayırlı olsun...

@hamlet2006
Yarışa başlamak zaten savaşmayı göze almak demektir. Bitireceğinden hiç şüphem yok...:):harika:

@hamlet2006

Yanlışlık ile yazmışım.''Hobaaa...'' olmayacaktı.
Doğrusu bundan sonra şu şekilde olacak:
Hopaaaa......!

Buradan kararsız arkadaşlara nacizane seslenmek istiyorum:Organizasyonda @Süper Dede (Mümtaz Ağabey) gibi çok değerli insanlar var.Biz bize, organizasyonundan katılımcısına hep düzgün insanlar, hep birlikte mücadele edeceğiz.Başlı başına katılma nedeni.Hazırlığından ,araştırmasından, yarışın keyfinden, acısından, terinden, gözyaşından keyif almak için ilk şart ''katılımcı olmak'':harika:.

@hamlet2006
Sevgili kardeşim , o değerler ve kıymetler sizlere ait:)beni utandırmayın ne olur:utan::pBu yarıştan azami zevk alınması ve salimen bitirilebilmesi için çok çalışıyoruz...:):harika:Sizleri seviyoruz:):):)

@karanbatu
Çok iyi, kutlarım..:harika:

Heyecanım her geçen gün biraz daha artıyor. O gün ne olacak merak ediyorum.
Mümtaz Bey şimdi ben tek katıldım. Bir eş bulursam düzeltme yapabilir miyiz?

ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Süper DedeMükemmel Hocam [emoji122][emoji122][emoji122]

ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Süper Dede Mümtaz abi, bu maddeye göre, yasak tünellerden geçmek ve kısa süreli de olsa otoyolları kullanmak diskalifiye sebebi olacak mı?

"5.Yarışma sırasında, zorunlu kontrol noktaları hariç, yarışmacılar istedikleri rotayı kullanabilirler. Bisikletin girmesinin yasak olduğu yerlerden geçmek kesinlikle yasaktır. Aksi durumda tüm sorumluluk yarışçıya aittir."

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri