Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mmakif Sorularına bakalım
1- İzin almakta fayda var ağaçlık olan yerde uyumakta var, cami ihtimali de mevcut 30-40tl bayılıp kamp alanında uyumakta mevcut :)
2- Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Şansın ne kadar kötüyse yağmura yakalanma ihtimalin o kadar yüksek bunu diyeyim.
3- Ne kadar az harcarsan senin için o kadar iyi günlük 20tlde olabilir 30tlde olabilir 10tlde olabilir. Ben günlük maksimum 20ayırmayı düşünüyorum. Gerçi yanıma alacağım para 500-1000tl olacaktır muhtemelen yiyecek içecek giyecek hediyelik falan alacağım için :)
Bütçeni ayarlamanı tavsiye ederim. 14günde ne kadar yiyeceğini düşünüyorsan üstüne 100tl ekle :D

Scudo
@ippon
Ovacık mı abim sen bi büyüklerine sor ebe Ayşe ve Ahmet çavus kimdir diye :)))

@mmakif

1- Elbet söylemekte fayda var zaten genelde hayır diyen pek olmuyor. Alternatif olarak yol kenarı tesisleri de düşünebilirsiniz ama dikkat sürekli anons araba sesi falan çok rahatsız esici.

2- Ben Karadeniz bölgesinden geçerken Ağustos ayında yağmura yakalandım, bizim oralarda her an yağar yağmura karşı tedbirinizi alın.

3- Tahminim günlük 20-30 arası rahat gider, daha aşağısı pek kurtarmaz, az beslenir ve gerekli gıdaları almazsak bir süre sonra süremez hale getirilecek, dikkat.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe ve makifir
68- Mustafa Çakır
69- Onur Şenkal
70- Çağlar Çağlayan
71- Mehmet Sezer Başaran
72- Mert Çolak
73- Murat Yalçın
74- Ahmet Konuk
75- Tugay Çerezci
76- Mustafa Mert Emlek
77- Cemre Çolakoğlu- Utku Uçar
78- Can Düzdaş
79- Fahir Dediler-Tugay Çerezci...
hayırlı olsun...

80- Biltekin Karakaş...hayırlı olsun

Bu aydınlatma konusunda dinamolu göbek nasıl bir çözüm olur sizce? Günümüz teknolojisinde bu göbeklerin performansa etkisi çok fazla değil deniliyor. En azından ışık için güç kaynağı arama derdimiz son bulabilir (mi)?

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
@kaydogdu
Bana kalırsa uğraşma derim pilli olan güzel ışık veren uygun fiyata çok ürün var LED teknolojisi sayesinde 3 pil 1 hafta 10 gün desigtirmeden gidiyor

@Süper Dede

Onu bir kafa lambasıyla hallederiz :))

@Basa Giderim
Pil konusunda derin bir araştırmaya gireyim bakayım, süreler, lümenler, güçler...

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@kaydogdu

Gece sürüşü için en az 100 lümen gerekiyor. Daha aşağısı bana gerekli görüşü sağlamiyor.

81- Caner Sağcan...hayırlı olsun.

Sevgili bike-packing yarışçıları ;
Kurallar bölümünde yazmayı unuttuğumuz kuralları buraya ekliyorum...:)
* Elektrikli bisiklet, tandem bisiklet, pedicap (üç tekerlekli) ve recumbent ( yatarak elle veya ayakla pedal çevrilen) türdeki bisikletler bu yarışa katılamazlar.
* Yarışımız, yol, şehir ve mtb türündeki bisikletlere açıktır.

@ataberkdönmez
Ben fazla ışık göz çıkarmaz diyerek merlin den moon meteorun c3 ünü aldım. 400 lümen ve araba farı gibi aydınlatıyor. Geçen yarışta biraz zorluk çekmiştim 100 lümenlik fenerle...:)

82- Umutcan Atmalı
83- Muhammed Yuşa Laçin
84- Umut İlkan Çamlıbel
hayırlı olsun....

@Süper Dede
Mümtaz ağabey ışık yanarken aydınlattığı yerin fotoğrafını çekip gönderme şansınız var mı? Bir nevi test / inceleme gibi.

@CeRKeZ
tamam...şu an yağmur var, kuru bir havada çeker paylaşırım...:):harika:

Hiç kadın bisikletçi katılmıyor mu bu tür yarışlara? Yurt dışında sağlam bayanlar var ultra mesafe basan, bizde yok galiba.

85- Kemal Yücel...hayırlı olsun

@Abdülkadir Ergin
Yurt dışında çok var. Bizde görmedim, duymadım, bilmiyorum...:)

Bu yarıştan dolayı forumun altını üstüne getiriyorum.:okyrm:.Bugünlük araştırma konum lastiklerdi.''Schwalbe one'' seçiyorum.Seçimim doğru olacaktır herhalde?

@beci
Çok güzel bir karar vermişsiniz, sağlıklı pedallamalar...:)

86- Abdullah Kaya
hayırlı olsun...

87- Umut Kılıç / Ayşe Kılıç
hayırlı olsun...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri