Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@eskicumali Gün içerisinde yapman gereken şey gün boyunca 8-9 saat sürmek tabi bu asgari süre gün içerisinde süreceğin zaman bu süreden az da olsa fazla güneş sonuçta 5te açacak akşam ise 8lerde olacak gece de sürebileceğini düşünürsen iyi zaman karşına çıkar 20ortalama ile gitsen gün içerisindeki kmyi tamamlarsın :)

@Süper Dede

Görebildiğim kadarı ile Denizli'den katılan ikiniz varsınız. Bahri Abi ile bisiklet tamirinden tanışmışlığımız, Tuncay Abi ile de gece sürüşlerinden tanışmışlığımız var. Herkese olduğu gibi sizlere de başarılar. Hemşehrim olarak favori adaylarımsınız.

Millet ne yapıyor bir bakayım derken şöyle bir liste oluştu :) Kimini bulamadım, kiminde kararsız kalıp boş bıraktım. Hatalı yazdığım da olabilir, bildirirseniz düzeltirim.

Sıra NoAd SoyadStrava
1Emre Kalaycı
2Ataberk Dönmez(link)
3Abdülkadir Ergin(link)
4Tuluyhan Berke Uslu(link)
5Serhat C.Çetin(link)
6Salih Güler
7İsmail Dağdaş(link)
8Soner Yazgören
9Okan Karayas
10Mehmet Sunu(link)
11Kenan Aydoğdu(link)
12Mümtaz Öztürk
13Süleyman Çetin
14Osman Şirin(link)
15Yavuz Karaburun(link)
16Niyazi Güngör(link)
17Birol Çakır(link)
18Serdar Maras(link)
19Levent Kaan Yetişgen
20Mustafa Baltacı(link)
21Cesur Alak(link)
22Sercan Baltalı
23Yunus Emre Cebe(link)
24Muzaffer Efendioğlu
25Melih Kurtuldu
26Hasan Karaboğa(link)
27Mehmet Serdar
28Uğur Kabaağaç(link)
29Faruk Meto(link)
30Mehmet Kaplan(link)
31Emre Karakoyun
32Ali Kılıç(link)
33Mehmet Şahin İpek
34Abdülkadir Ay(link)
35Ayhan Oksak(link)
36Ertuğrul Dağcı(link)
37Ahmet Bilici(link)
38Hasan Karaboğa(link)
39Himmet Ören(link)
40Serkan Ciloğlu(link)
41Bahri Kaplan(link)
42Murat Durmuş(link)
43Abdullah Karagöl(link)
44Ozan Yavuz(link)
45Soner Yenimol(link)
46Ömer Fidan
47Yunus Ulusoy(link)
48Erhan Güler
49Gürkan Şiblakay(link)
50Murat Gökhan Birol(link)
51Oktay Karaca
52Egemen Erol
53Abbas Özdemir(link)
54Şenol Kadir Köstekçi
55Mustafa Kesgin
56Mustafa Koyuncuoğlu
57Mehmet Nurettin Uyar
58Burhan Turan
59Yunus Özdemir(link)
60Adem Aktaş
61Berkan Tonoz(link)
62Ünal Demir(link)
63Tuncay Kurtyemez(link)
64Hakkı Türker Kurt
65Ahmet Güven

Bahri Kaplan, eğer yanılmıyorsam ttr yarışında beni aramıştı. Ben o sırada İzmir'i geçiyordum. Hatta beni nezaket gösterek Denizli'ye davet etti ama vakitsizlikten gidemedim. Buradan kendisine selam olsun...:)

@Süper Dede Organizasyonla ilgili ufak bir önerim var.
Muhtemelen kabul görmeyecek ama yine de paylaşayım dedim.
Zaman, kondisyon veya başka sebeplerle yaklaşık 14 gün sürecek bir yarışa giremeyecek bisikletseverler için kısa parkur adıyla 13 veya 14 Temmuzda Edirne'den başlayan bir yarış düzenlenebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ali Kılıç 35.5 Tünel konusunu ben de sormuştum. Sanki yarışmacıya kalmış gibi bir durum var.
Göcek tüneli bisikletliye yasak.
Muhtemelen yap işlet devret olarak yapılmış bir tünel.
Ambulanslardan bile para alıyorlardı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@salih67
Parası neyse veririz. O sorun değil. Kamyon tarifesinden verdik mi parayı tamamdır o iş.
:) :) :)
Bisiklete yasak diye bir şey olamaz. Burası Türkiye! Vergisini verdiğim yolu her türlü kullanırım.
Ambulanstan para alan vicdansızlığı sorgulamalıyız, bu zihniyetin koyduğu yasağı delmek farzdır.

Sevgili bike-packing yarışmacıları ;
Tünellerle ilgili trafik kanunu şöyle ; Otoyol ve üzerindeki tüneller zaten yasak. Bölünmüş yollardaki tüneller ise ekipmanınız tam olduğu sürece geçilebilir nitelikte. Girişinde bisiklet giremez levhası olmayan tüm tünellerden geçilebilir. Alternatifi de var, isteyen dışarıdan dolaşır. Bu noktada seçim sizin. Tünelden geçerken ; arka ışık, reflektif bant ve yelek olmalı diyor karayolları. Güvenliği sağlamak görevimiz.
Göcek tüneli bisiklete yasak, bu tünel ayrıca ücretli ve motorlu araçların geçişi için...biz de dışarıdan dolaşmıştık ttr yarışında.

@Ali Kılıç 35.5
Kanunlara uymakla yükümlüyüz...:)

Bolu tüneli de otoyol üzerinde olduğu için yasak...

@salih67
Bu konuyla ilgili Hopa- Edirne kısa parkuru olabilir, üzerinde çalışıyoruz...

• 18 yaşından küçük sporcular çift yada tek sürüşe katılamazlar. Katılımcılar 06 Temmuz günü 18 yaşına girmiş olmalıdır.
• Yarış sırasında bisikletin ve kendilerinin güvenliğini sağlamak yarışçının sorumluluğundadır.
• Tüm yarış boyunca trafik kurallarını bilmek ve uymak tamamen yarışçının sorumluluğundadır.
• Sağlık yönünden bu yarışa katılmasında her hangi bir engeli olmadığını bildirmek yarışmacının sorumluluğundadır.
• Yarışmacılar kontrol noktalarına uğramak zorundadır.
• Yarış sırasında motorlu araçlara tutunmak veya rüzgardan korunmak maksadıyla arkasında sürmek yasaktır.
• Bireysel yarışmacılar birbirlerinin peşi sıra sürüş yapamazlar ve aralarında bir takım gibi yardımlaşma yapamazlar.
• Yarışmacıların gece sürüşlerinde ön ve arka ışık kullanmaları, reflektif yelek giymeleri ve tüm yarış boyunca kask takmaları zorunludur.
• Yarışmacıların gece sürüşlerinde güvenliğini sağlaması için reflektörlü yelek vb zorunludur.
• Yarış boyunca oluşabilecek tüm mekanik sorunları kendiniz çözmeniz gerekir.
• Yarışmacılar yarış süresince yeme, içme ve konaklamalarını kendileri ayarlayacaktır.
• İki gün hareketsiz kalınması durumunda yarışmacı diskalifiye edilecektir.
• Sürüş tercihleri tamamen yarışmacının sorumluluğundadır. Gece dinlenmeden aşırı yorgun ve uykusuz yapılan sürüşlerde oluşabilecek tüm olumsuz durumlardan yarışmacı sorumludur.
• Tüm yarışmacılar kendilerine verilen tracker cihazını yarış boyunca açık tutmak ve yarış bitiminde sağlam olarak organizasyona teslim etmekle yükümlüdürler.
• Yarışmacılar iletişimin sağlanması adına cep telefonlarını 24 saat açık tutacaklardır.

@salih67

Aslında CP noktaları bunun için var. Yarışın tamamını bitirmek için yeterli süreniz yoksa CP2 Edirne'ye kadar yarışabilirsiniz. Biz zaten yarış bitiminde her CP noktasına gelenlerin listelerini paylaşacağız. Hedeflerinizi mesela ilk CP2'ye ulaşan olarak koyabilirsiniz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri