Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ali Kılıç 35.5

Hocam yazdık bunları ;) Ama yinede yazayım. Uçarak ve yüzerek geçemeyeceğimize göre vapurla geçiyoruz. :koptum:

Scudo
@Abdülkadir Ergin
600 yada 800 denye kaliteli branda kumaslardan alip başlayabilirsin once bisikletin kalibini cikarip ona gore kesim yapabilirsin. Yutubda div (kendin yap videolari girla var

@mariokaldato

Şundan sipariş verdim abi: (link) Mavi siyah ve gri. Reflektör kumaş ve astar kumaşta sipariş geçtim. Paraşüt kumaşı vb. bir kaç çeşit teknik kumaş daha aldım, denemeler yapacağım.

63- Tuncay Kurtyemez...

@Abdülkadir Ergin
Kadro çantası güzel olur bu kumaşlardan. Dikmeye de makine lazım...:)

Bu arada siteye bireysel ya da ikili takım olarak kayıt seçeneği koyuldu...:harika::harika::harika:

Ben gidon çantasını şu ürünlerle çözmeyi düşünüyorum.
Bu ikisini üst üste dikerek bununla
(link)
(link)
Şu çantaya dikerek veya dolayarak gidona sarmayı düşünüyorum.
(link)
Hatta şu çanda ve aynı cırtlı ipler kullanılarak sele altı çantası bile yapılabilir.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Süper Dede

Makine çok abi evde :) klasik mekanik dikiş makinesi, bilgisayarlı nakış makinesi, overlok makinesi :D Dikilir her türlü de uğraşacak zaman sıkıntı oluyor genelde.

@Basa Giderim
Daha once sözü edilen mesaj gözümden kaçmış. Kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Süper Dede

Annem, kardeşler terzi hatun da piko & nakışçı olunca makine parkı geniş oluyor. Bende de her şeyin makinesinden edinme ve kendin yap saplantısı da olunca akla gelmedik alet edevat dolu ev :D Bakalım deneyeceğiz bir şeyler, kumaşı çeker inşallah bizdeki makine :)

Yahu benim evim istanbulda, hem de güzergahın tam üzerinde.
Ben evimin bahçesinde konaklarım, çocuklar da bana balkondan fıstık, muz falan atarlar :D

Merakla ve özenerek takip ediyorum.Malzeme paylaşım önerisi yapmak istiyorum.Dövizin malum durumundan dolayı herşey ateş pahası oldu.Bu malzemeleri paylaşıma açabiliriz.Ben buna başlangıç yapmak istiyorum.
(link) 'a yaptırdığım 10 L. Sele borusuna bağlanan çantamı ve 1 kg civarında ağırlığı olan çadırımı ihtiyacı olan bir arkadaşıma Transavrasya'da kullanmak üzere verebilirim.
(link) Çadırım benden ayrı çok gezdi,yurtdışında yürüyüşler yaptı.

Sanırım benim dışımda katılan çok olacaktır.Ayrıca,malzeme ihtiyacınızı buradan paylaşmak ta yararlı olacaktır bu konuda

29747375_206075576652247_640283310_o.jpg 1682.jpg 1682.jpg 1682.jpg [ATTAC

Dosyalar

• 1682.jpg
    1682.jpg
    27,6 KB · Okunma: 5
@mutanni

Bu paylaşım konusundaki dostane düşüncelerinizden dolayı siz tebrik ediyorum.
Ben Allah nasip ederse katılmayı düşünüyorum ancak elimde fazla olan ürünleri de paylaşabilirim. İleride bir ihtiyaç listesi çıkar ortaya o zaman daha net olur talepler.

@kaydogdu
Duyarlı insanlarla dünya daha güzel...:)
Sevgili mutanni, biz Tcr ye gideceğimiz zaman da bu teklifi yapmıştı. Kendisine bir kere daha gönülden teşekkür ediyorum...:)

@Abdülkadir Ergin
Kaliplari cikarip eger kabaca bi elde dikersen tutturmalik branda diken dukkanlarda parasut ipiyle dikim yaptirabilirsin en faala yarim saatlik is

işçi yağmurluğunun fes kısmını çıkarıp bugün terziden aldığım fermuar ile alet çantası yaptım sele altı için iğne ve iple cırtcırtlardan bulup gerekli kısmına dikip kullanılır hale getireceğim.

WP_20181201_11_22_31_Pro.jpg

@eskicumali
Hayırlı olsun...:)inanın zor değil, antrenman yapın ve bunu bir macera ve gezinti varsayın...:)

64- Hakkı Türker Kurt.

Arkadaşlar, organizasyon için ingilizce bilen pedaldaşa ihtiyaç vardır. Yardımcı olmak isteyen Ataberk Dönmez ile bağlantı kurabilir...:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri