Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Mr. Bağlama
Sağlıklı ve başarılı sürüşleriniz olsun...:) güle güle kullanın...:)

Scudo
@Mr. Bağlama
Dün bende sizinle aynı düşüncelerle aynı pedalı ve şu ayakkabıyı aldım (link)
Aldığım mağazada indirim vardı 180TL ye aldım sizin linkini verdiğiniz ürünün bir üst modeli. Normalde 43 numara giyiyorum 44 tam oldu ve mağazadaki son 44 numarayı ve son shimano pedalı (btwin pedal bolca var)aldım. Sanırım mağazada 43 ve 44 numara kalmadı ama diğer numaralar hala mevcut.

@karanbatu bir üst modeli değil hocam. Arkadaşın linkteki ayakkabı mtb ayakkabısı. Sizin ayakkabı yol bisikleti için

@karanbatu Aslında ayakkabı seçeneği fazlaca mevcut farklı birçok sitede ve fakat ben deneyemeden tamamen online almak durumundayım. Bu bakımdan linkini verdiğim ayakkabanın altında teknik verilerde marka model ile birebir uyumludur yazdığı için açıkçası bu yüzden bu ayakkabıyı ve pedalı tercih etmek daha mantıklı geldi bana. Peki siz ayakkabı ve pedalı görerek deneme fırsatı buldunuzmu ? Nasıl acaba ? Eğer uyumlu ise ben de tercih edebilirim. Hangi mağaza acaba sormamın bir sakıncası varmı ? Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın :)

@karanbatu Çok teşekkür ederim değerli pedaldaşım :)

@cember3454
Evet yanlış link vermişim teşekkür ederim düzelttim. Buraya da koyayım (link)

@Mr. Bağlama
Dün aldım henüz deneme fırsatım olmadı maalesef. İstanbul Marmaraforum dechatlondan aldım. Ayakkabıya uzun süredir bakıyordum zaten yol mu mtb mi olsun diye kararsızdım. Mtb tercih edince seçeneklerim arasında aldığım model ile shimanonun spor ayakkabı görünümlü olan şu (link) modeli arasında kaldım. İkisini de mağazada denedim ikiside gayet güzel. Fiyat avantajından dolayı 500 serisini tercih ettim. 100 serisini de denemiştim daha önce aynı mağazada sizin bisiklet için 500 serisinden aşağısını önermem.

• Beğen
Tepkiler: cember3454
@karanbatu Teşekkürler üstat inceliyorum şimdi. Sanırım internet fiyatı ile mağaza fiyatı farklılık gösteriyor. Anladığım kadarıyla cuma indiriminden dolayı dün mağazada daha uygun fiyatlıydı. Bu arada ST 100 sanırım daha hafif ve açıklamasında nefes alan bir yapısı olduğu için sıcak havalara uygun olduğu yazıyor. O yüzden bunu düşünmüştüm ama incelemelere devam ediyorum. Değerlendirmenizi dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim.

Başlık, alışveriş başlığı olmak üzere. :)
Konuşulan konularla ilgili bilgi alabileceğimiz başlıklar mevcut.

@Süper Dede

Haklısınız, takipteyiz. Paylaşımlara göre tedarik ederiz. Evdekileri ısındırma süreci devam ediyor. :)

Dün akşam anneme söyledim. Evhamlı biri olmasına rağmen hiç itiraz etmedi. İlginçtir şimdiye kadar kimse itiraz etmedi, hoşlarına bile gidiyor. Benden başka herkes bitirebileceğime inanıyor sanırım :D Yada delidir ne yapsa yeridir yaklaşımı da olabilir :) Daha babamın haberi yok, yaz gelsin hele çıtlatırız ;)

@Afyon35
Sevgili kardeşim, ilgin için teşekkür ederim:) Öncelikle şunu belirtmekte fayda var ; sponsor arayışlarımız ve görüşmelerimiz bütün hızıyla devam ediyor:) Ancak, biz bu yola çıkarken sponsor bulamazsak yapamayız zihniyeti ile hareket etmedik:)Bu yüzden tüm katılımcıların desteği ile gerçekleştirebileceğimiz bir B planımız var:)Bizler bu işe gönlümüzü koyduk ve organizasyondaki arkadaşlarım da birer bisiklet aşığı:)İnşaallah 6 temmuz gecesi tüm bisiklet aşıklarıyla beraber Hopa'da toplanıp yola çıkacağız:):harika:

@Süper Dede Hiç bir türlü sponsor bulunamazsa yarışmak isteyenlere yansıtılacak tutar epey artacaktır diye düşündüğüm için sormuştum ama bir B planınız olacağını düşünememiştim :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Afyon35Sponsor bulunamazsa yarışmacılara yansıtılacak bir şey olmayacak:)çünkü bizler hiç bir şekilde bu organizasyondan parasal anlamda beklentisi olmayan insanlarız.:)tek amacımız, kaç kişi start noktasında toplanabilirsek, start alıp yıllarca konuşacağımız bir maceranın içine süzülmek.:)işte bu noktada, belki de olması gerekenleri bir kenara bırakıp bütün gücümüzle km leri eritip finiş noktasına varmak en büyük hedefimiz olacaktır. Önümüzde 8 aydan fazla bir süre var, neler olur neler doğar. Bu yarış, ülkemizin reklam yüzü olacak ve geleneksel olacak diye inancım var...:)

@Süper Dede

İlk yıldaki katılıma göre insanlarii ilgisi de artacak illa ki bir habere internet veya TV çıkacaktır. Böyle bir organizasyon da adını duyurmak için illa ki birileri reklam verecektir diye düşünüyorum. Burada başlangıç, kontrol noktaları, bitişin olacağı şehirdeki valilik belediye bile bir afiş assa en azından bisiklete ilgisi olan yada her hangi bir etkinliği görmeye gelenler ile ilgi ve talep artacaktır. Dediğiniz gibi daha 8 ay var bu zamanda çok güzel seylşe olacağına inanıyorum, hep birlikte göreceğiz.

Şimdi erken tabi ama ilerleyen zamanda yarışın başlayacağı noktaya bi dijital sayaç tabelası asılsa şu geriye doğru sayan ledli tabelalardan, katkısı olur diye düşünüyorum. Çok pahalı birşey değil, yine belediye veya tabelada bulunacak bir firma reklamıyla beraber yapılabilir diye düşünüyorum.

@Süper Dede sıkı bir facebook kullanıcısı değilim. Yine de facebook grubuna katıldım.
Yarışla ilgili hususları buradan mı görüşüp/tartışalım, yoksa facebook üzerinden mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri