@mehmetsunu
Senin en büyük zafin şu 53 km durmadan basmadin ortalaman 34 olmadı ,yani beni geçemedin ,zati sen 88 kuşağının bir ürünüsun,senin hiç bir yarış tecrüben olmadı,ha bir sivas ile bu iş bitmiyor ,tek bir yarışa girdin yanılmıyorsam,anlamadığın nokta şu 60 'indan sonra bu tip bir etkinlik kişinin yaşam ünitesinden ödün vermesidir, anladın herhalde bir kere dışardaki ahmaklarda aynı hataya düşüyor adam 70 inde boyundan büyük işe kalkışıyor,sorarım sana madalyonun öteki yüzünü araştırdinmi bir ahmak norveçli 70 inden sonra 4 gün üst üste bisiklete binince komaya girdi ,ahmaklik sadece bize mahsus değil,60 'ından sonra bu tip etkinlikler kişinin yaşam ünitesinden ödün vermesidir,ha 50 'liklerde dahildir buna,niye sence feridun vazgeçti 56 ayna koldan ,çünki artık genç değil ,bak gürselde hata yapıyor,adam kendini genç zannediyor,nejati uyardım vazgeç dedim,53 ayna koldan ikinci dişli 39 arka 11 -27 ,patlayacak bir gün,
Benle 100 artı yapamaz,60 'indan sonra 100 artı yaparım ,1 hafta sonra bir daha olur,böylelikle uzun zaman kendimizi sakatlamadan performans korunur,
Senin performans 'ını korumak gibi derdin yok,olsa idi her hafta sonu kaç km yaptığını görürdük,kaç saatte bitirdiğini görürdük,anca klavyeden yazarsin ,seni hem severim hem de eleştiririm,kayseridesin erciyese tırmanış yapıp paylaşmadim,kaç saatte çıkacaksın ,ona bakarım,yaşın daha genç ,bak bay x hazırım dedi,bizim olayimiz bir günde kartepeyi alıp gelmek,224 km,
20 'inci tur,,,
202 km 19.tur kartepe zorun adı