Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Şimdiden heyecanlandım. Ne olursa olsun sağlık sorunu yaşamazsam mutlaka katılacağım.
Bu kadar uzun süreli bir izin kullanabilsem bile fiziksel olarak o düzeye gelebileceğimi sanmadığımdan muhtemelen yarı yoldan eve döneceğim :)
Tabi Mümtaz Ağabeyin kondüsyon tavsiyelerine uyabilirsem işler değişir:)

Scudo
Kemer yerine Antalya merkezde bitirebilirsiniz. Lojistik ve ulaşım açısından tüm katılımcılara faydası olacaktır.

@Süper Dede
Maaşallah maaşallah bu ne hız böyle. Gerçekten süpersin mümtaz dede. Ama az biraz motoru soğutmak lazım çok hızlı bir giriş oldu. şahsen benim bile takip etmekten başım döndü. @Kudret Kurtcebe okumuş olsaydı buna bisikletin blitzkrieg harekatı derdi. Açıkcası o performansçı ama onunda kayıt yapmasını canı gönülden arzu ederim.

@volkan ismail
Eyvallah kardeşim...:)benim tavsiyelerim ikinci planda...Sizlerin savaşma gücü ve azmi her şeyin önünde gelir...:harika::harika::harika:

@celilcetiner
Kemer her yönüyle çok uygun, Antalya merkez çok kalabalık ve yoğun trafik...:)

@mehmetsunu
Ona, doktoru kalbini çok yorma demiş, geçen yarış çağrıldında öyle demişti...:D

@cember3454
:):harika:

@salih67
Tamamdır..düzeltildl...:)

Sevgili arkadaşlarım ;
Ultra mesafe yarış heyecanımız katlanarak artıyor:)
Ben de aynı heyecanla sürekli bir şeyler yumurtluyorum...:D
Yaptığım rota çalışmasında Edirne'ye kadar yarışmacıların iki seçeneği bulunuyor ;
Birincisi; Samsun kontrol noktasından Sinop yönüne devam edip, tüm sahil boyunca ilerleyerek Zonguldak, Bartın üzerinden İstanbul'a girip Edirne'ye ulaşmak. Bu rota 1568 km uzunluğunda.
İkincisi ; Samsun kontrol noktasından Çorum, Osmancık, tosya gerede, bolu üzerinden (şehirlerarası otobüslerin istanbul rotası) İstanbul'a varış ve Edirne'ye ulaşmak. Bu rota da 1460 km.
Karar sizin.:)

@celilcetiner
:D:D:D

@mehmetsunu

Senin en büyük zafin şu 53 km durmadan basmadin ortalaman 34 olmadı ,yani beni geçemedin ,zati sen 88 kuşağının bir ürünüsun,senin hiç bir yarış tecrüben olmadı,ha bir sivas ile bu iş bitmiyor ,tek bir yarışa girdin yanılmıyorsam,anlamadığın nokta şu 60 'indan sonra bu tip bir etkinlik kişinin yaşam ünitesinden ödün vermesidir, anladın herhalde bir kere dışardaki ahmaklarda aynı hataya düşüyor adam 70 inde boyundan büyük işe kalkışıyor,sorarım sana madalyonun öteki yüzünü araştırdinmi bir ahmak norveçli 70 inden sonra 4 gün üst üste bisiklete binince komaya girdi ,ahmaklik sadece bize mahsus değil,60 'ından sonra bu tip etkinlikler kişinin yaşam ünitesinden ödün vermesidir,ha 50 'liklerde dahildir buna,niye sence feridun vazgeçti 56 ayna koldan ,çünki artık genç değil ,bak gürselde hata yapıyor,adam kendini genç zannediyor,nejati uyardım vazgeç dedim,53 ayna koldan ikinci dişli 39 arka 11 -27 ,patlayacak bir gün,
Benle 100 artı yapamaz,60 'indan sonra 100 artı yaparım ,1 hafta sonra bir daha olur,böylelikle uzun zaman kendimizi sakatlamadan performans korunur,
Senin performans 'ını korumak gibi derdin yok,olsa idi her hafta sonu kaç km yaptığını görürdük,kaç saatte bitirdiğini görürdük,anca klavyeden yazarsin ,seni hem severim hem de eleştiririm,kayseridesin erciyese tırmanış yapıp paylaşmadim,kaç saatte çıkacaksın ,ona bakarım,yaşın daha genç ,bak bay x hazırım dedi,bizim olayimiz bir günde kartepeyi alıp gelmek,224 km,

20 'inci tur,,,

202 km 19.tur kartepe zorun adı

Neyse boş verelim...:)
ön kayıtta 11 kişi var:)
Evet katılırım diyen 63 kişi:)
Arkadaşlar ön kayıt bir sorumluluk altına girmeniz anlamına gelmiyor...:)
sadece katılım sayısında bize fikir verecek bir uygulama:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri