Scudo Sports

Trans Doğu Karadeniz (TDK) 2012 (8 etap) 7. etap: İspir-Devedağı-Uzundere-Yusufeli

@Derya Keçeci
Öyle olduğunu tahmin edebiliyorum zaten. Fakat bu Erzurum' un demotive edeceğini hiç düşünmemiştim. Gözümün önünde hep zirveyi gördüğümden arkasını hiç hesaba katmıyormuşum demek ki. Gerçekten Erzurum' a varınca ne olacak?

Bir de içecek konusu beni çok düşündüren. 1991 yılı Ağustos ayında Montesilvano' dan Gran Sasso' ya çıkamamıştım bu yüzden. 2300 metrede su bitti. Geriye kalan 600 m irtifayı çıkamadan döndüm. Üstelik 20 küsur daha genç iken. Hala hayıflanıyorum, hatırladıkça!
Bu irtifalarda su sorununun mutlaka çözülmesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Scudo
Evet sevgili İhtiyar.Benim için Ovit'in ardı deniz,balık,köfte ve daha neler neler.Sizin için Ovit'in ardı km lerce süren plato,vadi inişi,tekrar çıkışı....Ben 2670 ten 0'a,siz 2670 ten 1100 lere,oradan tekrar 1800 lere...Kolay gele:)

Eskiden de yaşam vardı oralarda az da olsa ancak mevsimlik bir yaşam.Kimse kışın oralarda kalmaz.En geç yaz sonu herkes köyüne şehrine döner.Su,ha deyince bulunmasa da, kar suyu her daim olur orada:)Bir başka mesele de kıyafet seçimi.Dediğim gibi yazın ortasında bile sadece uzun kollu bir bisiklet üstü yetmez/yetmeyebilir.Su,yedek kıyafet,iç lastik,anahtar ve bir kaç küçük donanımla birlikte,yol yardımı olmazsa hepsi,taşınmak için ellerinizden öper:)

20121014_114211.jpg
Strava heatmap'in icadı bu tarihlere denk gelir.

trans_20120727_1866.JPG
Greenpeace pansiyonda da beni bir kedicik karşılıyor elbette.

Geri