Scudo Sports

Trans Doğu Karadeniz Dağları 2014 (7 gün performans , yüksek irtifa, uzun tırmanışlar)

hazırlıklar tam gaz devam ediyor..
(link)

Scudo
Ses var mı ses... :)
Son durumlar nasıl,

Ben hazirim Huseyinde Turkiye ye ya geldi yada gelmek uzere birde trabzondan bir abimiz katilacak.az kaldi heyecan artiyor.buradan da yazayim 10-18 agustos arasi forumda aktif olamayacagim Edip dincere sevgiler :)

bu açılan konuda şu yorumu görmeyi çok istedim:biz de gelek mi :) .planladığınız turda herşey istediğiniz gibi geçer inşallah.
ayrıca rotanın soğanlı yaylası olan kısmı kullanıcıları tarafından şöyle bir değerlendirilmeye tutulmuş :)(link)

@isa çalış

O yorumları yapanlara bağlı, hayatında single trail görmeyen duayla iner. Üstelik o geçit sadece çıkılacak... :)

Gesendet von meinem GT-S5300 mit Tapatalk 2

@ihtiyar

Fotoğraftaki gibi olmasa da arabayla inmek gerçekten büyük sıkıntı. Tırmanacaksanız sıkıntı yok :)

@Aybars Öge Sürücü

İnsek de ciksak da problem yok Huseyin bu turlari zamaninda V fren ile uyduruk dis lastikler ile yapiyordu.ucumuzun de bisiklet donanimlari bu tip turlara uygun.

performans noktasinda ise en supheli benim durumum :) diger iki arkadas kendi yas guruplarinda mtb yarislarinda derece yapan arkadaslar artik onlarin arkasinda ne kadar tutunabilirsem kar kardir.benimde uc bes yillik hayalim oldugundan yuruyerek bile olsa tamamlama derdindeyim sirf bu tur icin mtb topladim mtb nin kucuk ayna yapragini rublenin son uc dislisini unuttum :) yol yarislari icin verilen 7 kilo da yanima kar kaldi 187 boy 79 kilo olan ultra maraton turculuk hayatim 72 kilo ile ultra maraton tirmanisci halini almaya basliyor.bu sene ilk senem bu turu da antreman kampi olarak dusunuyorum.bu sene ogrendiklerim tecrubelerim ile ekim sezon sonu yarisindan sonra tamamen 2015 Turkiye sampiyonasina odakli yeni planlar hazirlanmaya basladi bile.

Artik bu yastan sonra ne olursa bizden onu yapmaya calisiyoruz :) festivalde gorusemedik seneye kesin bekliyorum ona gore :)

Hüseyin'i 2000 yılından bu yana tanıdığımdan ondan yana korkum yok :)

Sen de kendinden yana çekinme, maaşallahın var! ;)

@Aybars Öge Sürücü

Zaten beni bu hale getiren de onunla birlikte katildigim araliktaki mtb yarisiydi :) yuz yariscinin 70 tanesinin eline alip ciktigi bir rampa vardi ben oturarak cikiyorum diye sevinmistim Huseyin buyuk aynada cikti :) iste o an dedim cok yolun basindayiz sifiriz diye :)

valla açıkça söyleyeceğim sıkı adamlar tarih yazacak ,,:in::alkis:

Soğanlıdan inip karşısındaki benzer bir rotadan tırmanacağız. Korkulacak bir rota değil, alışkanlık meselesi. Bisiklet için zaten duble yol sayılır bu yollar.
Bundan beter yollar çoktur da burası tek kareye sığdığından ve çok kullanıldığından biraz popüler. Oysa sık kullanıldığından zemini çok düzgün, boş taş da fazla yok.
Yüklü kamyonla yayla yollarında giderken şoförler kamyonun tek seferde dönemediği virajları manevra yaparak dönerlerdi veya geri geri giderlerdi. Bozuk zemin ve yüklü kasanın tepesinde uçuruma doğru sallanıp dururken muhabbete devam ederdik.

15 Ağustos Cuma günü Pokut tırmanışı var. İmkanı olanları bekleriz, 11:00 civarında başlarız çıkışa.
Buluşma yeri Şenyuva Doğa otel (İdris amcanın yeri)

@Hüseyin Çelebi

Canli yayin olanagi olsa iyi olurdu. Bir laptop, bir saglam internet, refakatci.... ?!? :) :)

@ihtiyar

Abi refakatci arac ile lap top var ama internetin olacagini zannetmiyorum.Huseyin erken yatiyor beni uyku tutmaz :) aksamlari bir kac foto yayinlarim diye dusunuyorum otellerde internet sorunu olmaz buyuk ihtimal ama video sansim yok resimleri de makine tasimamak icin cepten cekecegim.yagmur olmadigi surece fotoyu bol tutarim sarj gittigi kadar :)

@Ferhat Köse

sarj konusunda ben söyle bir alet tasiyorum. Telefonun pili bosalinca bir kac kere doldurmaya yetiyor.

http://i.ebayimg.com/t/Power-Bank-BATTERY-USB-Ladegeraet-External-Akku-fuer-Samsung-Smartphone-5600mAh-DE-/00/s/NjI1WDcxMQ==/z/CfkAAOxyu1BTlI~o/$_57.JPG

@ihtiyar

Abi benzer cihazlari inceliyorum bende.alternatif yedek batarya

Ramazan dolayısıyla berbat bir durumdayım, hiçbir şekilde sizin yanınıza bile yaklaşamam gerçi ama sadece sizlerle tanışmak İçin bile olsa pokut etabına katılacam inşallah.

Ekip nasıl acaba ?
Herkes sessizlik içinde... :)
Son durumları alalım.

@SerkanNamazcı

Firtina oncesi sessizlik :) gun sayiyoruz cuma aksami trabzona bileti aldim huseyinde cuma gunu turkiyede olacak cumartesi ogleden sonra bulusup son hazirliklari yapacagiz pazar sabahi teker doner.bu arada pokut xamana karsi tirmanis son gun cumartesiye alindi.ilgilenenlere duyurulur.

Bu arada Huseyin Almanyadaki bir mtb maraton yarisinda bu pazar lisanssiz 35 yas altinda 5 ncilik aldi komple prolarin icinde de 35 nci oldu buradan da tebrik edelim...

Katılmak isteyenlere kolaylık olsun diye haftasonuna aldık Pokut etabını arkadaşlar (16 Ağustos Cumartesi). Serkan Namazcı ve diğer yöreden arkadaşlar davetlidir. Tanışmış, muhabbet etmiş oluruz. Tırmanış sonrasında hava, yol ve enerji durumuna göre sürpriz rotalara sürüşler olabilir. İnişi biliyorsunuz zaten videosunu paylaşmıştım burada da: (link)

Cumartesi sabah 11:30 da başlarız çıkışa. Şenyuva'da Doğa otelde kalacağız (İdris amcanın yerinde), buluşma ve tırmanış başlangıcına hareket yerimiz burası olacak.

@Ferhat Köse

Zigana'da yemek yerken bunun sohbetini yapmıştık kaptan pedal ile ...
Bu yaylanın havasını orada estirdi ya ..
Helal olsun..

16sında sizinle olmayı arzu ediyorum her hangi bir sorun ile karşılaşmaz isem

Geri