Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

Scudo
Bu konunun bu kadar takip edilip; herkes tarafından sanki kendi yarışacakmış gibi benimsenip katılımcıların desteklenmesinin en õnemli nedenlerinden biri katılımcıların "milli bilince" sahip olması ve her türlü tutum ve davranışları ile milletimizi en güzel bir biçimde temsil edecek olmalarına olan inançtır.
Beyefendiliklerini , centilmenliklerini,sportmenliklerini göstermeleri bile başlı başına ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerinin en önemli göstergeleri olacaktır.

@Şayzeettin Neumann

Eyvallah, bizler zaten milli oluyoruz demedik...:) İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz...:)

@mümtaz öztürk iyi günler. nabızınız çok düşük gözüküyor. bana normal gelmedi. bir doktora falan danışmak lazım gibi.

@Iboil
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ancak çok uzun yıllar atletizm ve triatlon ile ilgilendim. Özellikle triatlon yıllarında daha da düşüktü. Endişe edilecek bir durum yok, sağ olun...:)

Merhabalar...
03.04.2018 antrenmanı :
10 km ısınma + 5 km orta tempo
25' tempo çalışması, 137 hr ile 13500 m
28,5 km orta tempo ile bitiriş
107 hr ortalama
24 km ort
635 m yükseklik kazanımı...

Sevgili dostlar, bu gece canım anam uykusunda vefat etti. Belki çok kısa bir süre de olsa bir şeyler yazamam. Hepiniz Allah'a emanet olun.

@mümtaz öztürk Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
Başınız sağolsun Ağabey.Allah sabır versin.

@mümtaz öztürk Abi başınız sağ olsun, Rabbim rahmetiyle muamele etsin, mekanı cennet olsun inşallah.

@Cemil Dada ''herkes için her şey, kendimiz için hiçbir şey''.. bizler kendileri için hiçbir şey isteyemeyenleriz

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@mümtaz öztürk Başınız sağ olsun, mekanını cennet olsun inşallah. Allah geride kalan sevdiklerine sabırlar versin.

@MakRo ağırlık çalış abicim bol bol ye iç yat

Başınız sağolsun.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Geri