Scudo Sports

Trans anatolian tour 1. gün

o köpek kovucunun nasıl bir etkisi olduğunu merak edip kulağıma dayayıp ateş etmiştim, bir nevi kafama sıktım, bir nevi rus ruletinde kaybeden taraftım.. öyle bir civildemesi var ki, köpek olsam kaçmam daha bir sinirlenirdim böyle iğrenç bir sese maruz kaldığım için. ben olsam yapışırdım paçana abi. affetmezdim. önce besle, sonra civildet kulakları, olacak iş mi? :D

Scudo
@NEVRES KME O geçmiş olsun değil, "geçti artık" çiçeğiydi ;) Formunuza tam kavuştuğunuzda yollara düşeriz.

@five Saldırmayan köpeğe kullanarak biz saldırgan durumuna düşüyoruz. Bu turda gereksiz yere kullandığım noktalar için pişmanım zaten.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Bilecik artık benim için var olmaya başlayan bir şehir. Gerçi yine içine girmeden otoyoldan geçtik ama, en azından il sınırları içinden geçip var olduğuna inandık :D
2.gün yazısı en geç pazartesi çıkar. hatta 2-3 birleşebilir bile.

• Beğen
Tepkiler: orthomike
@deathsidestory merhaba,

Ben her tur öncesi köpek kovucunun çalışıp çalışmadığını 'kafama sıkarak' kontrol ediyorum. Kulağımı bir süre çınlıyorsa tamamdır. :) Yoksa pilini değiştirmek gerekir.

@Osman Kıtay 'a bir mesaj önce bahsettiğim gibi köpek saldırmıyorsa kullanmayacaksın. Kullanman gerekiyorsa bisikletle hareket halindeyken değil bisikletten inmiş yerdeyken kullanacaksın. Köpekler sesin (yüksek frekanslı ve köpekleri rahatsıız eden bir ses çıkarıyor çünkü) kaynağının sen olduğunu anlayacak. K9 eğitimli ya da sağır bir köpekse işe yaramıyor maalesef. :)

Ben her turda, bir cebimde biber gazı bir cebimde köpek kovucuyla çıkıyorum yola. Ama şu sıralar en sık kullandığım köpek kovma şekli yüksek perdeden bir 'HOŞT'. :)

Kazasız ve köpeksiz turlar :)

five

@five size de merhaba,
başka bir başlık altında bu konuda bir post yazmıştım. bence en iyisi babadan kalma yöntemlerle "HOŞT"u basmak :) benim ateş ettiğim köpek çok sorunlu çıkmıştı. tam bir kulağı kesik (mecaz anlamda da, fiziksel anlamda da). tam bir serseri. tam bir sokak ağası, külhanbeyi. temas etmese de aşil tendonunda salyasının ıslaklığını hissettirdi psikolojik olarak :) o günden sonra o aleti bir daha kullanmadım. (köpek kovucu donanım testi yapan bisikletçinin hazin sonu) :p

aslında bu tip durumlarda çoğu zaman durmak bütün sorunu çözebiliyor. köpek neye, ne için saldırdığını şaşırıyor, aptallaşıyor biraz. sonra seviyorsunuz, gidiyor. sdhfds :D

osman kıtay 2. albümünün çıkmasını binbir naz ederek bekleten şarkıcılar gibisin. Turun 2. 3. bölümleri ne zaman piyasaya çıkacak. Yoksa bu bir pazarlama stratejisimi.

Benimle beraber 25 beğeni oldu. Ben olsam da ellinin altında devamını yazmazdım. (Osman abi, bize özelden at en azından)

@mehmetsunu Üstad ofiste anlayamadığım gereksiz yoğunluğun bitmemesinden kaynaklı olarak ancak 5'ten 6 'ya kadar yazmaya vaktim oluyor. Büyük ihtimalle yazıyı bugün bitiririm. Ardından Serhat' ın onayını aldıktan sonra yazıyı yayınlamaya yetiştireceğim. Pazarlamayı bırak, pazarlık yapmayı bile becerebilen bir insan değilim :)

@Raşit S :) Estağfurullah. Abilik ne haddime büyüğümsünüz.

Osman bey, klavyenize sağlık. Bu yoğunlukta bizimle tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Diğer bölümleri de merakla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@onurdemir aslında tura çıkan, bizden daha çok gezen, daha güzel yerler görenler çok fazla var. İyi yazdığımı sanmıyorum, benden iyi ya da kötü yazacak insanlar vardır. Yeter ki kaleme alalım ve anılarımızı paylaşalım. Ayrıca sadece kendi bloglarında yazanlar linkleri buraya yönlendirse kara borsa durumu yaşanmaz. Belki haberiniz vardır ama yazıları güzel 4 blogun linkini aşağıda vereyim.

Hatta bir link daha vereyim. Bir yerde bizim turla teması olacak bir yazı :)

Yazıları fazla sansürsüzdür. bilginize :D

Yazı 1 saate kadar yayımlanacak. İşi gücü salladık :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Geri