Scudo Sports

Trakya'dan sözünün eri olmayan bir arkadaş

Birbirinizi kırmanıza değmez herkes birini suçluyor tabi hatalar var ortada ama tek suçlu Mustafa Anber onunda umrunda bile değil.

Scudo
Arkadaşlar maalesef olay öyle karman çorman ki savcılık dilekçeyi direk reddedecektir.

Para trafiğine bakıyorum yazışmalarda; malı satan ve parayı teslim alan ayrı gibi gözüküyor, aynı şekilde malzemeler Ömer Hayta'ya gönderilmiş ama onun para trafiğinde bir yeri yok.

Ayrıca Ömer'i tanımam ama Ömer sadece aralarındaki borç alacak durumunu aktarmış; kefil olmamış. Referans konusunda risk almak satıcı arkadaşın tasarrufu. Bildiğim kadarıyla Ömer benden genç, yaşça büyük bir arkadaşı olarak vereceğim tavsiye, takip ettiğim kadarıyla da akıllı bir arkadaş; keşke sezdiği anda bu işe hiçbiryerinden dahil olmasaydı.

Hakim, sürekli eniştenin komiser olduğundan bahsediyorsun ama farkındaysan adres polis teşkilatı değil. Önce savcılığa gideceksin, eniştenin de tadını onu zor durumda bırakarak kaçırmamak lazım. Keşke peşin para bu işi yapsaydın. Parası yoksa almasın, neden iyilik yapmaya uğraşıyorsun; zaten o fiyata nereden Red set bulacak.

Hepimize ders olacak bir konu. Umarım adli vaka olmadan Hakim alacağını içeride bırakmaz.

Seti yollayacak bizde olan 850 tlyi de hemen istiyo cok guven verdi ya birde para istiyor ptt odemeli yollayacm diyor bakalim ne dicek, zaten komiser de svcilik onerdi. Ömere dusen sey arayip ode diyecekti ama bunu yapmaya bile usendi zorla yaptirdim etkili olmadi

@ferhat kösekar falan olmadi sadece mustafa beyin malzemes satilsin diye yaptik adamin iht, vardi

@Hakim Arslan

Hakim, Mustafa beyin malzemesi satılsın diye sen neden 1400 lirayı cebinden Mustafa beye ödüyorsun ki.Madem öyle para alışverişini Mustafa bey yapsaydı.Mustafa bey ürün satmasınıda gayet iyi bilir, para alışverişini de. yıllardır piyasada ürün satan arkadaş.O nasıl ürünüm çabuk satılsın diye seni bulmuş ise sen de alıcı bulmak için Ömeri bulmuşsun Ömer de kendi yaşadığı ile sana durumu izah etmiş gidip adamın yakasına yapışacak hali yok sonuçta kefil değil.

Aynı şekilde ben de Addict kadro aldıgımda ful carbon olduğu için güvenemedim, satıcı arkadaşa malı gönderirsin incelerim parasını öyle gönderirim dedim satıcı beni hiç tanımıyordu doğal olarak oda güvenemedi ortak arkadaş Ömeri söyledi bende sorun yok dedim.Satıcı da zaten benden aldığı parayla Ömerden kadro alacakmış ona yollarsın dedi Ömer de kabul etti. kadro bana geldi beğendim tamam parasını yollayacagım dedim Ömerden hesap numarasını almam 10 gün sürdü acelesi yok dediği için.Aynı şekilde Ömerden aldıgımız bir kadroda üründen kaynaklı olmayıp kişisel beğeniden kaynaklı geri iade etme süreci yaşadık kadroyu geri gönderdiğimizde Ömerin o an parası yoktu çok iyi biliyorum tüm parayı ürüne bağlamıştı gitti bankadan kredi çekti ertesi gün yine yolladı paramızı .( bu arada dönen para 3-5 lira değil 3 bin lira)Bu tip güvenilir bir insan hakkında yazıp çiziyoruz o yüzden dikkat edelim diyorum.

Ticarette her zaman dolandırılma ihtimali vardır tedbiri elden bırakmamak lazım senin durumun da direk adli vaka olmuş ve savcılık Ömeri tanımaz direk ürünü alıp kullanana bakar.Adam toplamış bisikleti biniyor resimler çekip yayınlıyor biz burada Ömeri tartışıyoruz. senin anında gidip dilekçe vermen gerekiyor savcılığa.O adamın ödeme yapmaya hiç niyeti gözükmüyor yazılan çizilenden anlaşılan o ama aranızda geçen diğer pazarlıkların durumu nedir bilemeyiz.Bak şimdi de paramı yolla ürünü göndereyim demiş.Durum giderek çetrefilleşiyor.Kişilerin arasında geçen konuşmaları tam bilemediğimizden sadece yorum yapabiliyoruz.O adam da burada oturup yazsa bakalım neler neler diyecek.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@ferhat köse

herkesin olayı kendini ilgilendirir mustafa beyle ayrı bir dostuk ilişkim vardır kendisi antepte sürekli görüşürüz ailesiyle de tanışırım
karım var yada yok ki yok bu konu içerisinde bisikleti vardı salcano, jantını bana sattı aldım redleri de başkası aldı. ve olay bu hale geldi. siz sorgulamak yada farklı örnekler vermek yerine olayı çözmek açısından mustafa anbere odaklanın bence.
CR1 kadro konusunda mustafa bey gerekli açıklamayı alıcılarına yapmaktadır. taklit olabilir ama öyle satışını görmedim yani sahteyi gerçek gibi satan bir satış görmedim ben. varsa link atın bakalım. ama konuyu saptırmamak adına farklı şeyler konuşmamak daha uygun dilerseniz onlarla ilgili gerekli olabilecek şeyleri başka konularda açıp konuşuruz.

@ferhat köse

ayrıca sürekli ömerin kötü satışları oluyor demiyoruz bende daha önce çok çalıştım ama bu sefer böyle bir sorun çıktı ki ben burda adını da vermemiştim kendisi konuyu bu hale getirdi. adını vermek amaç olsaydı ben onun adından açardım konuyu ama onun mesajlarından önce hiç adı geçmemiştir. ,
ömer kötü satıcı demiyoruz sadece bu hatayı halletmek için bize yardımcı olmuyor.

@Aybars Öge Sürücü
şirket hattından konuştuğum için görüşmeler kayıt altına alınıyor ordan görüşme kayıtlarını çıkarabilirim. net yazışmaları mesajlar falan da kanıt olarak gösterilebilecek.

Mustafa Anber aradı biraz önce yarın seti yollayacağını söylüyor. Durum buraya gelmeseydi o arama da olmayacaktı.
İşimle ilgili tehditler savurdu ama normaldir bunlar :)

@Hakim Arslan

Hakim kendi kendine çelişiyorsun.Ben zaten Ömer Haytanın konuyla alakası yok Mustafa Anbere odaklan diye konuya girdim.Yoksa bana ne senin dolandırılmış olmandan Mustafa Anberin dolandırıcı olmasından.Ömer benim sevdiğim bir insandır kendisi foruma çok girmez o yüzden de burada gerekirse savunmak bana düşer.Ömer ile olan diyaloglarımı tabiki anlatırım sonuçta ticaretini yapan bir arkadaş(vergisini ödeyerek) ve bu tip yorumlardan zararı olabilir okuyan arkadaşların doğruyu da öğrenmesi lazım.

gelelim CR1 kadrosuna o ilanı göremezsin çünkü yayından kaldırıldı. normal CR1 gibi ilan verildi benim acemi günlerimdi direk onayladım ertesi gün hemen gerekli destek ve bilgi mesajları geldi ilan yayından kaldırıldı.geri dönüşüm kutusundan silinmediyse linke gerek yok direk sana özelden yollarım merak etme.

Yine söylüyorum benim bu konuya yazmamın tek nedeni Ömer Hayta nın yanlış lanse edilmesidir .Yoksa başına gelen olaya tabiki destek veriyorum resmen dolandırıcılık ne olursa olsun anlaşma anlaşmadır ve aldığı ürünün karşılında parayı vermeyen dolandırıcıdır.Mustafa Anber forumda aktif bir üye değildir ama ilerleyen günlerde olurda ilan açar yada birşeyler satın almaya kalkarsa satın alacak yada satacak arkadaşa özelden gerekli bilgileri zaten vereceğim.Bende hiçbirşey kalmaz tüm bilgiler gerektiği yerde kullanılır.

• Beğen
Tepkiler: ygtdkc
@ferhat köse
ilginize teşekkürler

hadi bakalım yarın yollasın carsambaya yada persembeye gelirse görürüz gelicek mi bakalım

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
Merhaba,

Ömer Hayta arkadaşımızı çok yakından tanırım, Hakimi de tanırım.Hakim şuan mağdur durumda görünüyor.Hakkını araması gerekir diye düşünüyorum.
Ömerin aracı olmasını da şuna benzetiyorum, Hakim, Ömere adres sormuş, Hakim de gittiği adreste kaza yapmış burada şuçlu bence Ömer arkadaşımız olmuyor.
Ayrıca Ömer arkadaşımıza o kadrolar hakkında yapılan eleştirileri de duyuyorum bence meyve veren ağaç taşlanıyor.

Saygılarımla
Fatih Ertörün

Hakim Arslanı da , Ömer Haytayı da bizzat tanımam. sadece ikisinden ekipman ticareti yaptığını forum ve sahibinden com dan denk geldiğim yazı ve ilanlardan biliyorum.

Yazılandan çizilenden Ömer Hayta'ya haksızlık yapılmaya çalışıldığını anlıyorum Bir satış ile alakalı herhangi bir yazılı veya sözlü kefaleti olmamasına rağmen , israrla satışa müdahil edilmeye çalışılıyor.

Hakim bey , eğer ömer hayta bizzat size kefil olduğunu söylemedikçe Ömer bey için yazdıklarınızdan dolayı eğer şikayet edilirse , Hakaret ve iftira suçu ile yargılanabileceğinizin farkındamısınız ?

@Cömert

yazılan çizilenle kime haksızlık yapıldığını pek anlayamamışsınız, burada 1400 tl nin mağduru olan bir kişi var ve size göre haklı değil o kişi :)
ömer bu konuda özgürdür buraya yazmadığı hakaret içerikli sözleri faceden rahatlıkla yazıyor bilip bilmeden müdahil olmayın.
Mustafa anber malzemeleri hazırlamış yarın yollayacaktır yollarsa konumuz kapanacaktır zaten. 2 ay boyunca malzememizin onda kalmasıda sadece ona kar kalan bir durum olarak unutulup gidecek.
konu ile ilgili bilgilendirmeleriniz ve yorumunuz için teşekkürler.

Yazmak İstemiyorum Fakat Gerçekten Çok Mide Bulandırıcı İftiralar Atmaya Başladın Hakim, ve İnsanın Gerçekten kanı Donuyor Biliyormusun, Aynı Geziparkı Olaylarını Yayınlamayan CNN gibisin yani sürekli belgesel tadındasın. Kanına Dokunuyor sanırım ama insanlar bugüne kadar benim sattığım hiçbir üründen şikayet etmedi, rengini beğenmedi diye maşası kesilmiş bir kadroya bile tam para iadesi yaptım, kimseyi mağdur etmedim, kimsenin ahını da almadım. tüm bisiklet firmalarıyla iş yaptım ve yapıyorum'da hiçbir zaman 1 kişiyi bile huzursuz edicek ürün vermedim, sağlamlığına güvenmediğim hiçbirşeyi satmadım, satın alıcak kişinin seçtiği ürünü bu sana uymaz senin için çok fazla diye satmadım, yani ticaret ahlakına aykırı davranmadım. şimdi beni ticaret hayatımı bitirmekle tehdit ediyorsun, adımı karalamaya çalışıyorsun, iftiralar atıyorsun yinede sabırla nezaman susucaksın diye bekliyorum. fakat konuştukça battığının farkında değilsin. facebook dan da saçmalamaya başladığın için pazar günü seni engelemmiştim.

(link)

Yukarıdaki fotoğrafta, 2.el urun olarak aldığım pinarello nun maşası sorunlu olduğu için HAKİM e Kadroyu göndermemiştim. başkası istese onada göndermezdim ki şuan hala atölyemde MAŞA beklemektedir. Aşşağıdaki resimde kırmızılı olan dogma.

(link)

Ben bu spor için hergün daha iyisini yapıyorum, ve inan hernekadar benim ticaret hayatımı etkilemeye yönelik karalama yapsan'da bunu başaramayacaksın.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Teşekkür notlarını mesajlarını yazarak kendini savunman garip. Gezi parkı olayları gibi örnek vermen de ülkeyi nereye görütecek zihniyette olduğunun ayrı bir göstergesi.
Bende bana yapılan teşekkür mesajlarını yapıştırmak istersem ooo bu konunun önü kapanmaz.
Sen şunu anlamadın kardeş; malzemen kötü demedik, sadece üzerine düşmen gereken bir konu varken çevrendeki insanlara yardımcı olmuyorsun.
Bu alacak senin olsaydı sende benim yaptığımın aynını yapacaktın.
Konuyu hakaretlerinle süslemeye çalışma böyle daha fazla müşteri kazanmanı sağlamaz. Gerçi reklamın iyisi kötüsü olmaz psikolojisinde olmasaydın Adının geçmediği bir konuya dahil olmazdın.

MUSTAFA ANBER MALZEMELERİ BUGÜN KARGOYA VERMİŞ OLMALI BİRAZ ÖNCE ARADI.
KONU BURADA KAPANMIŞTIR HER ARKADAŞIMA ÖRNEK BİR KONU OLSUN.
BORCA VERMEMEK ÜZERE SÖZÜM VARDI KENDİME AMA ÖMERE GÜVENEREK YOLLADIM BU MALZEMELERİ YOKSA ZATEN TANIMADIĞIM ADAMA VERMEZDİM BU MALLARI.

KATKISI OLAN KİŞİLERE TEŞEKKÜR EDERİM.

bende bir alış-verişte 400 TL verdim.
ürün geldi....
şimdi hayret ediyorum nasıl güvendim diye.... :)

@hakan aydın55

karşılıklı güven meselesi bu olsa gerek,

sonuçta insan insana her zaman işi düşebilir,güvensiz birisinin namı çabuk duyulur..

Bende bir çok ürün sattım ve önce ürünleri gönderdim, alan kişiler denedi beğendiler ve parayı gönderdiler. Allaha şükür hiç başıma böyle bir olay gelmedi, ama yinede dikkatli olmakta fayda var. Siz siz olun alış veriş'te önce para sonra ürün yapın.

Geri