Yazmak İstemiyorum Fakat Gerçekten Çok Mide Bulandırıcı İftiralar Atmaya Başladın Hakim, ve İnsanın Gerçekten kanı Donuyor Biliyormusun, Aynı Geziparkı Olaylarını Yayınlamayan CNN gibisin yani sürekli belgesel tadındasın. Kanına Dokunuyor sanırım ama insanlar bugüne kadar benim sattığım hiçbir üründen şikayet etmedi, rengini beğenmedi diye maşası kesilmiş bir kadroya bile tam para iadesi yaptım, kimseyi mağdur etmedim, kimsenin ahını da almadım. tüm bisiklet firmalarıyla iş yaptım ve yapıyorum'da hiçbir zaman 1 kişiyi bile huzursuz edicek ürün vermedim, sağlamlığına güvenmediğim hiçbirşeyi satmadım, satın alıcak kişinin seçtiği ürünü bu sana uymaz senin için çok fazla diye satmadım, yani ticaret ahlakına aykırı davranmadım. şimdi beni ticaret hayatımı bitirmekle tehdit ediyorsun, adımı karalamaya çalışıyorsun, iftiralar atıyorsun yinede sabırla nezaman susucaksın diye bekliyorum. fakat konuştukça battığının farkında değilsin. facebook dan da saçmalamaya başladığın için pazar günü seni engelemmiştim.
(link)
Yukarıdaki fotoğrafta, 2.el urun olarak aldığım pinarello nun maşası sorunlu olduğu için HAKİM e Kadroyu göndermemiştim. başkası istese onada göndermezdim ki şuan hala atölyemde MAŞA beklemektedir. Aşşağıdaki resimde kırmızılı olan dogma.
(link)
Ben bu spor için hergün daha iyisini yapıyorum, ve inan hernekadar benim ticaret hayatımı etkilemeye yönelik karalama yapsan'da bunu başaramayacaksın.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)