Scudo Sports

Trakya Bisiklet Turu

biz israilli gavurları istemiyoruz ülkemize ..hangi yüzsüzlükle bizim ülkeye gelebilyorlar hiçmi çekinmediler hiçmi tepkisiz kalmıyacaklarını düşünmediler..ne beklıyorlardı türkiyeden ,bu olaydan sonra :ne yapcaktık, heralde elimizde çiçeklerle beklemicektik demi israil ş..sizlerini

k.bakmayın ama ben yarışta israil sporcularını görmek istemiyorum.umarım görürüm:boese157:

bunlara ne desek azdır..

dünya konuşuyor dünya ..sen sadece gelip bana israilden 1 tane protestodan bahsediyorsun varmı daha başka yerde bu protesto.. yok. bunlar tepkili olsalardı durum böylemi olurdu,bu katliamı bu yamyamlığı halkı yapıyor nasl halk bir seçimde başkanlarını seçiyor.bunlarda destek verıyorlardır,eeğer israilde yenı bir seçim olup bu hükümetler değişirse bilirizki halk gerçekten tepkili ve yöneticilerini değiştirdiler ..bunu sonkı yıllarda elbet görücez .

k.bakma gene ,ben israilli .ş..sizler için eğer kendımı hiç rahatsız etmıyorsam onlara bi ders olsun yapmıyorsam ..ben ne diye yarış yapıcam.mecburmuyuz bisiklet sürmemiz, heleki ..israilliler için mecburmuyz yarışları düzenlemek.yanı resmen bunu demek istiyorsunz ali ve bir kaçı

bisiklet sporumuz daha çok önemli demek istiyorusnz,insanlık veya karşılıksız tepki söz konusu değil,yani onlar gelmesse ülkemize çok büyük bir şey olucak:boese157: hhıı hıı bayılıyoruz onlara ne olurusnz gelin,
lütfen aptalca düşünmeyiniz en azından birazda olsa tepkinizi gösterin ölüm kalım değil ama iz bırakıcı durumlar veya geri dönüp kendılerıne bakmalarına bir çaba gösterin ..HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANMAYIN !!!:in:

tamam bizim israil ile çok ama çok farkımız var.bunuda demek istemiyorum illakı bizde onları öldürücez yok. ama onlara hiç bir şey olmamış gibi davranmamız çok büyük bir saygısızlık, insanlık dışı davranış.ve TÜRKİYE'NIN namusu lekelemek gibi.

bu gavurlar ülkelerine döndükleri zamn en azından düşüneceklerdir,yanlızlığa mahkumuz ve tepkilerini dile getireceklerdır yönetimlerinem karşı ...

DUYARSIZ OLMAYIN ..DUYARSIZZ

Scudo
Ülkeye ne çok zarar verdiğinizin farkında mısınız? Gelecek sene görürüz artık Tour of Turkey olur mu olmaz mı? UCI'dan ceza yedik mi aklımız başımıza gelir.

İNŞ. BAŞKA ÜLKEDE OLUR BU YARIŞ OZAMAN SEN GİDERSİN ORAYA.. K.BAKMA BİZ ORAYA GİDEMİYECEĞİZ :in:

bu tüer provakasyonların olacağı belliydi suc sporcuda değil suc onu tura gönderen yönetimde tamda hassas bir zamanda

ben de şunu merak ediyorum :

bu ülkede türk ve müslümanların dışındaki herkes "dışarı" çıksa bu çemberde kaç kişi kalacak ?

@TeoremosBu soruya nasıl bir cevap beklediğinizi merak ediyorum?

Bir de bu soruyla hangi sonuca ulaşma beklentisi içerisindesiniz?

Geri