Scudo Sports

Trainerlar hakkında

@M.Burak KARADAĞ
Hocam sahibinden.com da ikinci el b'twin Trainerlar var. Olabilir. 200 tl ye satıyorlardı.

Scudo
@amoush00 Çok gürültülüymüş. Sizin aldığınız modeli bir arkadaş 370 liraya satıyormuş. O olabilir belki bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@M.Burak KARADAĞ
İlk piyasa değeri 600 tl lik Ürün. . Al derim bir sıkıntısı yoksa. .

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
dekatlondan kondüsyon bisikleti aldım, youtube dan cycle trip diye aratıp gelen video ile birlikte yarım saat takılıp hemen duşa giriyorum bence çok daha pratik

• Beğen
Merhabalar, şöyle bir video buldum, parası olan sonuncusu gerçektek pratik, sessiz ve gerçeğe daha yakın gözüküyor.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/19/c35715648f83a5f53c09d9e7984e47fd.jpg Decathlon'da ki en son Trainer lastiğini kaptım. . He he.. Böylece lastik patlatmamayı umuyorum. Ama bunu en son bisiklet sürülmesi zor havalar gelince takacağım. :)

Arkadaşlar geçen yine Decathlon gezerken .. Yukarıda fotoğrafını koyduğum trainer lastiğinden rafta bir adet duruyordu.. Ankara Kentpark AVM de.. Almak isteyenlere duyurulur..

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/23/a7b5f427f3d2d7156fd7fafaf8a7c3ab.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/10/23/739eed68f3c1efd8c9a3d0014effec67.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/10/23/5eb32d66971fde662907ad6c0e8b9310.jpg kış modu başlasın. . :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
malum önümüz kış bisiklet süremicez trianer a verebilecek param yok öğrenciyim bi şekilde arka lastiği kaldırsam(fikir sunarsanız iyi olur) kadans olarak fayda sağlarmı

Trainer kullanırken şöyle bir şey öneririm;
(link)

Ancak bu ürünler gereksiz pahalı, onun yerine şu daha mantıklı :)
(link)

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ Trainer lastiği taktım walla hiç bir sorun yok.. Aynen devam..! Bu arada Ankara Ddecathlon'da vittoria zafiro nun kırmızı lastiğinden 2 adet var.. 64,90 dan almıştım ben.. süper fiyat.. erdoğanlar bisiklet te tacx in mavi olanı var.. 120 tl civarında diye hatırlıyorum.. Yol bisikleti trainer moduna girdi.. dağ bisikleti ile yağışlı günler geçicek.. hafta içleri trainer.. iyi ki almışım.. ;)

@m.klcts sağlamaz.. direnç oluşması lazım.. sahibinden.com dan ucuz alın..

@Edip Dinçer walla sık sık havluya silinip duruyorsunuz.. belki vantilatör alabilirim.. ama tiyolar güzel teşekkür ederim..

Zwift olayı için ebay den @Edip Dinçer in tavsiyesi ile bir ant+ dongle aldım.. Biraz uzatmalı olsa da, dün itibari ile elime geçti. Bu arada zwift 15 gün deneme süreli ve gerisi paralı duruma geçmiş. Dongle ı windows 8,1 çalıştıran bilgisayarıma taktım görüp birşeyler kurdu ama daha sonra ekranda birşey belirmedi. Önemli olan zwift'in tanıması. Grip olduğum için kendimi hiç yorasım gelmiyor. Ama öyle bir gripki ne yatırıyor ne de geçiriyor devamlı bir kırgınlık yorgunluk ve burun akması şeklinde .. Ankara'da da müthiş soğudu mübarek..! Kullandığımda yazarım.. Eğer çalışırsa gerçekten 9.95 $ a bedava.. 1 $ da paypal alıyor.. kargo bedava ama gelmesi bir ayı buldu sanırım..

Bugün itibariyle zwift te sanırım 300 km yi geçin bir yol yaptım. Dongle başarılı. Yalnız power değerleri uyusmuyor Zwiftin hesapladığı ile trainerının kendi programının hesapladığı. Arada bayağı bir fark var. Trainer dan memnunum ama yeni alacak arkadaslara seviyeleri daha çok ayrılmış tavsiye ederim. Mesala benim ki 5 seviyeli ve maximum 900 watt. 1 2 iyi de 3 den sonra döndüresiniz gelmiyor. Bayağı zorlaşıyor. 10 a bölünse bu 900 watt daha iyi olur. Bir de para varsa smart olanlarindan alınması daha iyi. Zwift deneyimi daha iyi olur ama bir xrs 030 parası vermelisiniz. Ayrıca çok terliyorsunuz bir Vantilatör de şart. Fazla ısınma performans düşüşüne sebeb oluyor.

Ben el yapımı trainer yapmak istiyorum fakat bisiklet bu trainerların üstünde lastikleri eritir mi sorusu var

Herkese Merhabalar ,

Yeni forum kullanıcısıyım :) Bianchi SLR Retro Celeste Yeşili başlangıç yol bisikleti kullanmaktayım.
Bisikletin grupseti Claris , alacağım Smart Trainer ile 8x2 lik bir sistem yeterli olur mu bilemiyorum ?
Bilgilendirmeleriniz ve tecrübeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Benim Elite Suito T Trainer dan pedal çevirince vut vut vut diye ses geliyor. Sizce bu normal mi?

Ssuito t siparişi vermişken görmek tedirgin etti, elite in forumuna ve veya destek adresine yazın bence

(link)

Elite destek tarafında ticket açtım.
Sonuçtan haber ederseniz sevinirim.. Bi de Türkiye garantili miydi yurtdışı mı?
Taze ama endişeli elite suito t sahipleri derneği başkanı olarak.

Sonuçtan haber ederseniz sevinirim.. Bi de Türkiye garantili miydi yurtdışı mı?
Taze ama endişeli elite suito t sahipleri derneği başkanı olarak.
Türkiye Garantili. Bizim buradaki bisikletçiden aldım. Haber veririm.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Geri