Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Scudo
Direto ve suito t arasındayım aralarında 100 euro civarı fark var.
Görüşleriniz?

Hocalar selam, ben trainer, hız sensörü ve nabız sensörü(ikisi de magene) aldım ama trainer akıllı olmadığı için zwift pek kullanışlı olmadı. Bu yüzden kendim bişeyler izleyerek falan çalışacağım ama telefondan nabız ve hız toplam km saat vs takip etmek istiyorum. bu sensörler telefona aynı anda bağlanabiliyor mu biliyor musunuz. Ve bunun için önerdiğiniz uygulama var mıdır zwift gibi simülasyon olmasına gerek yok aslında sadece verileri okuyup kaydetse yeter. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Bağlanır. Cyclemeter işinizi görür.
Az evvel suito t siparişi verdim.

Sensör bağlama kısmı ücretli kısımda sanırım hocam bu uygulamada. Ücretsiz alternatif var mı bildiğiniz.
İpbike olabilir bir de arkadaşlar wahoo nun uygulamasını söylemişti.

Selamlar
havaların iyi gitmesinden dolayı uzun zamandır trainera çıkmamıştım , geçen Zwift üzerinde kullandım rampalarda trainer ağırlaşmadı , sonra kendi uygulamasında denedim, yüksek kademelerde pedal ağırlaşmadı . Zwift de rampa çıkıyor ben pedal çevirdikçe watt yükseliyor ama pedal ağırlığı sabit kalıyor . Aldığım yere sordum garantiden kontrol edecekler. Daha önce duymadıkları bir hata imiş.
Elite suito kullanıyorum . Sanki yazılımsal bir şey ama güncellemesi falan da yok , başına gelen oldu mu

konu ile ilgili son durum şöyle , 15 gün oldu sanırım garantiye götürdüm aldığım yere(bikeandoutdoor) , onlarda distribütöre yollamışlardı , dün distribütör aramış bikeandoutdoor u ;yeni trainer ı fatura adresine mi yoksa size mi yollayalım diye. Trainer yenisi ile değişmiş. Açıkçası bu kadar çabuk bozulması üzdü beni. Yurt dışından da bakıyordum o dönem iyi ki yurt içi almışım ki garanti vs kolay çözüldü .

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Sensör bağlama kısmı ücretli kısımda sanırım hocam bu uygulamada. Ücretsiz alternatif var mı bildiğiniz.
Selam, jepster güzel bir uygulamadır, tavsiye ederim. Mesafe ölçmek için sensörü arka göbeğe bağlamanız ve hız sensörü olarak tanımanız gerekiyor programa.:harika:

Trainerın ayarı mayarı olmasına gerek yok. Elektrikle hiç bağlantısı olmasa da olur. Sağlam olsun yeter. Öyle bir model var mı bilmiyorum?

Trainerın ayarı mayarı olmasına gerek yok. Elektrikle hiç bağlantısı olmasa da olur. Sağlam olsun yeter. Öyle bir model var mı bilmiyorum?
Mandallı manuel Elite trainerlar var. Onlardan kullanabilirsin. Elite Blue Motion tarzında

• Beğen
Tepkiler: Muhammed68
Mandallı manuel Elite trainerlar var. Onlardan kullanabilirsin. Elite Blue Motion tarzında
Onda da bazı aksamlar var galiba. Bunun sadece bisikletin üstüne konduğu demir kısmı olan modeli var mıdır?

Merhaba,

Roller'lar ile sağlam bir antreman çıkarmak mümkün müdür? Trainer'ın Gym'lerdeki bisikletlerden bir farkı oluyor mu? Çok sıkıcığı olacağından korktuğum için roller'a yönelmeyi düşünüyorum.

Merhaba,

Roller'lar ile sağlam bir antreman çıkarmak mümkün müdür? Trainer'ın Gym'lerdeki bisikletlerden bir farkı oluyor mu? Çok sıkıcığı olacağından korktuğum için roller'a yönelmeyi düşünüyorum.
Açıkçası gym’lerde ki trainerlar ile hissiyatı hiç aynı değil. Elite direto kullanıyorum. Yaz aylarında çok kullanmıyorum ancak yağmurlu ve serin havalarda ama balkon ama salonda tv eşliğinde çok keyifli antrenmanlar yapıyorum. Tabi ki benzemez dışarı da sürmeye ancak interaktif trainer bence gayet başarılı sonuçlar veriyor.

Açıkçası gym’lerde ki trainerlar ile hissiyatı hiç aynı değil. Elite direto kullanıyorum. Yaz aylarında çok kullanmıyorum ancak yağmurlu ve serin havalarda ama balkon ama salonda tv eşliğinde çok keyifli antrenmanlar yapıyorum. Tabi ki benzemez dışarı da sürmeye ancak interaktif trainer bence gayet başarılı sonuçlar veriyor.
5 bin liralık bisiklete 8-9 bin liralık trainer alacağım bu gidişle, yandık. 😆

Şehirde düzenli olarak bisiklete çıkmak zor olabiliyor, kalabalık saatlerden kaçınmak v.b. lazım ve ciddi antreman yapmak zor olabiliyor. Antremanlarımı trainer ile ileri seviyeye çıkarmayı ve uygun vakitlerde uygun yollarda dışarıda keyif ile karışık antreman sürüşleri yapmayı planlıyorum.

Selamlar. Son dönemde rouvy kullanan var mı?
Ar ve workouts arası farkları bilen var mı🙂

Selamlar. Son dönemde rouvy kullanan var mı?
Ar ve workouts arası farkları bilen var mı🙂
uzun zamandır rouvy kullanıyorum, hatta o zamanlar AR yoktu bile :) sonradan çıktı. planlı antreman rouvy de olmadığı için 2 aydır zwift takılıyorum ama aynı tadı vermiyor.
video lu sürüş yapacaksanız AR, antreman yapacaksanız workouts kullanacaksınız. videoları indirip antreman sırasında açabilirsiniz görüntü olsun diye
bu ara fulgaz deneme kullanıyorum 14 gün ücretsiz, videolar rouvy den daha güzel ama yazılım o kadar iyi değil

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Geri