Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Evet üyelik.
Zwift'in kendi sitesin 15$ fakat apple'da 50TL arada cok fazla fark var.Bu yüzden apple üzerinden almak istiyorum.
Anladım ben bunu bilmiyordum ondan sordum ve öğrendiğim de iyi oldu. :)

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
Scudo
Selam arkadaşlar elite suito trainer kullanan var mı ?

Evet üyelik.
Zwift'in kendi sitesin 15$ fakat apple'da 50TL arada cok fazla fark var.Bu yüzden apple üzerinden almak istiyorum.

Ben de böyle bir durumun farkında değilim. Bu bilgiye nerden sahipsiniz? Bir link var mı paylaşabileceğiniz?

@silahsor3 merhaba,

zwift için hız sensörü yanına kadans sensörü de gerekli mi? Teşekkür ederim.

Ben de ayda 15$ diye çok pahalı bulup, inanamamıştım bu insanlar nasıl alıyor diye; 50 TL çok iyiymiş bunun aslı astarı var mı cidden?

• Beğen
Ben de ayda 15$ diye çok pahalı bulup, inanamamıştım bu insanlar nasıl alıyor diye; 50 TL çok iyiymiş bunun aslı astarı var mı cidden?
Googledan arattım ama apple storeda fiyatı gene aynı gösterdi

Screenshot_20201022-143138_Chrome.jpg

• Beğen
Tepkiler: ArVoGu
Ben de böyle bir durumun farkında değilim. Bu bilgiye nerden sahipsiniz? Bir link var mı paylaşabileceğiniz?
Forumda zwift diye arastirmistim trainer'i almadan önce bu konuda gormustum hatta gecen hafta yine sordum evet oluyor dediler :)

Zwift
Googledan arattım ama apple storeda fiyatı gene aynı gösterdi

244640 dosyayı görüntüle
TR ye özel fiyat hocam gelistirici bolgesel fiyat koymus.

Forumda zwift diye arastirmistim trainer'i almadan önce bu konuda gormustum hatta gecen hafta yine sordum evet oluyor dediler :)

Zwift

TR ye özel fiyat hocam gelistirici bolgesel fiyat koymus.
2Gb'mış, şimdi indiriyorum iphone'a bakalım ne göreceğiz.

• Beğen
zwift 49,99 TL appstore üstünden. geçen ay iptal edip eskiden de kullandığım rouvy ye geçtim. o da kendi sitesinde 12 dolar appstore da 27,99 TL. sanırım store a kayıt yaparken fiyat belirliyorlar sonradan değiştiremiyorlar.

2Gb'mış, şimdi indiriyorum iphone'a bakalım ne göreceğiz.

Tamam şimdi telefonuma indirdim Zwift'i, denemek için sahte bilgilerle bir üyelik daha açtım ve bashettiğim 1 haftalık deneme yerine 25km verdi. Muhtemelen o 25km bitince, Google Play üzerinden bir işlem başlatıcak ve dediğiniz gibi Türkiye'ye özel fiyat çıkacak. (Ben Almanya'da yaşıyorum ancak Google hesabım Türkiye üzerine olduğu için Türkiye üzerinden fiyatlandırmaları görebiliyorum)

O halde Apple hesabınıza bir kredi kartı tanımlayın. Sonrasında telefona Zwift'i kurun ve ilk 25km'yi sürün. Sonra muhtemelen sizi Apple Store'da bir işleme yönlendirecek, fiyat da diğer arkadaşların bahsettigi gibi 50TL olacak. Kartınızı seçerek işlemi tamamlarsınız. Kart çalışmıyorsa büyük marketlerde Apple Store kredisi satılıyordur. Onlardan alıp hesabınıza kredi olarak ekleyip ödemeyi ordan da yapabilirsiniz.

Ekleme: Google Play üzerinden ödemeyi kaldırmışlar. Umarım Apple Store üzerinden ödeme duruyordur ve Türkiye'ye özel fiyatlandırma da sonlanmamıştır. Aksi halde sizi sitelerine yönlendirip 14.99$'dan üye olmanızı isteyebilir.

zwift 49,99 TL appstore üstünden. geçen ay iptal edip eskiden de kullandığım rouvy ye geçtim. o da kendi sitesinde 12 dolar appstore da 27,99 TL. sanırım store a kayıt yaparken fiyat belirliyorlar sonradan değiştiremiyorlar.
Rouvy'dede varsa cok iyi apple cihaz mi alsam napsam

Rouvy'dede varsa cok iyi apple cihaz mi alsam napsam

Aslında çoğu bölgesel fiyatlandırma, Apple veya Android fark etmeksizin var. Ilk defa Zwift'te görüyorum bu tarz bi farklılığ gitmeyi. Ayrıca yeni üyelere farklı, eski üyelere farklı fiyatlandırma da yapıyor olabilirler. Yani çok fazla parametre var, biraz şansınıza bağlı ne kadar ödeyeceğiniz. En iyisi ne istiyorsanız indirip, ücretsiz süreyi kullanıp verdikleri fiyatlandırmayı görmek.

Evet, Kayıt ve düzenleme işlerinden sonra direkt upgrade etmeye çalıştım 49.99 TL güzel fiyat
21BE410E-FF41-4F22-9FB7-9D06299C6F90.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Aslında çoğu bölgesel fiyatlandırma, Apple veya Android fark etmeksizin var. Ilk defa Zwift'te görüyorum bu tarz bi farklılığ gitmeyi. Ayrıca yeni üyelere farklı, eski üyelere farklı fiyatlandırma da yapıyor olabilirler. Yani çok fazla parametre var, biraz şansınıza bağlı ne kadar ödeyeceğiniz. En iyisi ne istiyorsanız indirip, ücretsiz süreyi kullanıp verdikleri fiyatlandırmayı görmek.
Androidde play uzerinden odeme olmuyor sadece Ios da app store uzerinden odeme var.Yani apple cihazi lazim :)

Evet, pandemi başlangıcından beri aylık 50 lira veriyorum. Hesabı apple ekosisteminden açtım, aylık ödemelerde oradan devam ediyor. Zwifti ise android veya pc'den kullanıyorum.

Selamlar apple tv cihazım var.Zwift kullanıyorum 49 liraya .Rouvy indirmiştim ama ödeme kısmında 79 lira yazıyordu 27,99 demişsiniz ilk fırsatta tekrar bakayım heyecanlandım :) Acaba siz eskiden de kullandığınızı belirtmişsiniz size özel indirim olabilir mi ?

Selamlar apple tv cihazım var.Zwift kullanıyorum 49 liraya .Rouvy indirmiştim ama ödeme kısmında 79 lira yazıyordu 27,99 demişsiniz ilk fırsatta tekrar bakayım heyecanlandım :) Acaba siz eskiden de kullandığınızı belirtmişsiniz size özel indirim olabilir mi ?
2 farklı rouvy uygulaması var. rouvy ar 79,99 rouvy workouts 27,99 tl. workoutsdan ödeme yapıp diğerini de kullanabiliyorsunuz. yeni kayıt yapıyorlar mı itunes üzerinden onu bilmiyorum ama uygulama açıklamasında indirmeden bu fiyatlar yazıyor. yapalar heralde

2 farklı rouvy uygulaması var. rouvy ar 79,99 rouvy workouts 27,99 tl. workoutsdan ödeme yapıp diğerini de kullanabiliyorsunuz. yeni kayıt yapıyorlar mı itunes üzerinden onu bilmiyorum ama uygulama açıklamasında indirmeden bu fiyatlar yazıyor. yapalar heralde
Eyvallah hocam teşekkür ederim

Geri