Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Scudo
@Onryolcu mantiken cok duz olduğu icin yol tutuşunda problem yasayabilirsiniz.

Ben sonunda dayanamadim Bike24 ten 503 Eur+19 Eur ya Tacx Flux S satin aldim az once. Stok guncellenmis 11-17 gun icinde teslim olacak gözüküyor. Hadi hayirlisi bakalim :kötü:
@Revolutions hayırlı olsun öncelikle, ben de oradan sipariş versem direkt eve teslim mi oluyor yoksa gümrük gibi başka bir yerden mi teslim alıyoruz acaba bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler

@puffinnate Tesekkurler. Kapiya teslim oluyor, gumruk verigisine tabi olursa ki suanki sartlarda olmama sansi yok hicbir urunun, vergisini odeyip kapida teslim aliyorsunuz. Dhl gibi bir firma ile gelirsr online yatirmanizi istiyorlar diye biliyorum.

@puffinnate Tesekkurler. Kapiya teslim oluyor, gumruk verigisine tabi olursa ki suanki sartlarda olmama sansi yok hicbir urunun, vergisini odeyip kapida teslim aliyorsunuz. Dhl gibi bir firma ile gelirsr online yatirmanizi istiyorlar diye biliyorum.
@Revolutions Teşekkür ederim ve çok özür dileyerek son bir sorum olacaktı, bulamadım bir türlü, teslimat bilgileri vb girmek istediğimde adres kısmını sadece Street kısmına yazdırıyor ve 40 karakter limiti veriyor, buraya adresimin en kısaltılmış hali bile sığmıyor maalesef. Doğru yerde mi arıyorum acaba adres yerini? Bu kadar kısıtlı karaktere izin vermesi garibime gitti emin olamadım da.

Şimdi gençler;!

Ben öyle 500 eurolar, 20.000'ler veremiyorum ekonomik birşeyler arıyordum ki?
Aklıma şöyle bir zihni sinir proje geldi.

Resimdeki üründen 2 adet alsam karşılıklı arka tarafa yerleştirsem trainer anlamında işimi görmez mi?
Amaç ilk etapta zaten sadece arka lastiği havaya kaldırıp pedal çevirebilmek benim için.

Ne dersiniz?
H781bddd5638d4d0d919b21d7d3d09236y.jpg

Şimdi gençler;!

Ben öyle 500 eurolar, 20.000'ler veremiyorum ekonomik birşeyler arıyordum ki?
Aklıma şöyle bir zihni sinir proje geldi.

Resimdeki üründen 2 adet alsam karşılıklı arka tarafa yerleştirsem trainer anlamında işimi görmez mi?
Amaç ilk etapta zaten sadece arka lastiği havaya kaldırıp pedal çevirebilmek benim için.

Ne dersiniz?
231956 dosyayı görüntüle

Bu ayaklıktan kullanıyorum. Bisikleti zor ayakta tutuyor :) Direnç meselesine hiç girmiyorum:) hocam bu konuda en ekonomik çözüm ya uygun fiyatlı ikinci el trainer ya da roller.

@bonder76 o işinizi görmez ama bisiklet showroomlarda arka sehpa var iki taraftan arka tekeri havada tutan. onun biraz daha güçlüsünü yapıp veya sanayide yaptırıp arka freni biraz sıkılı tutarak bişeyler yapabilirsiniz. pabuç masrafı çıkar arada ama o kadar da olacak artık

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@Revolutions Teşekkür ederim ve çok özür dileyerek son bir sorum olacaktı, bulamadım bir türlü, teslimat bilgileri vb girmek istediğimde adres kısmını sadece Street kısmına yazdırıyor ve 40 karakter limiti veriyor, buraya adresimin en kısaltılmış hali bile sığmıyor maalesef. Doğru yerde mi arıyorum acaba adres yerini? Bu kadar kısıtlı karaktere izin vermesi garibime gitti emin olamadım da.
Su karaladigim alani kullanabilirsiniz

Screenshot_20200627-132858_Chrome.jpg

• Beğen
Tepkiler: puffinnate
@a.erkan Bahsettiğiniz ürünün fotoğrafını merak ettim.

Aslında uzun zamandır da bunu düşünüyorum. Ya da böyle sağlam bir motosiklet sehpasını bisikletin arka teker girişlerine uydurarak rahatlıkla kullanılabilir sanki!

(link)

@a.erkan Evet bunu da düşünmüştüm ama güçlendirilmesi konusunda emin olamadım.
O yüzden size yolladığım motosiklet kaldırma standını düşünmüştüm.

Bu yoldan birşeyler çıkarılabilir gibi geliyor.
İlginize teşekkürler.

@bonder76
Güçlendirilmişini yaptırmak lazım diye onun için yazdım zaten başta. bir marangoz arkadaşım kendisi tahtadan yapmış kullanıyor bu fikir de oradan geldi açıkçası

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Merhaba. Bisikletin arka tekerleğini havaya kaldıracağınız zaman çok ufak kayıplar dışında neredeyse direnç göremeyeceksiniz. Sırt üstü yatıp havada pedal çevirmek gibi birşey olur. Onun yerine squat vb hareketler yapmanız daha yararlı olacaktır.

Elite Suito stoklara girmiş
Corona zamanı öncesi fiyata satılıyor bazı siteler de yüksek fiyat mevcut
(link) 5550 TL

(link) 6799 TL

(link) 5894 TL

@CeCeKa 5550 fena degil aslinda
Ustteki yorumdan sonra kapim çaldı, Ptt gelmis cok şükür :harika:

Bike24 ten Tacx Flux S 523 Eur=4180 TL +608 tl vergiye gelmis oldu.

Haziran 24 unde verdigim siparis bugun ulasmis oldu. Bence gayet iyi bir süre. Hatta bekledigimden hizli oldu daha rulman almadigimdan traineri deneyemiyorum :ssrtcbya:

Son düzenleme:

Haziran 24 unde verdigim siparis bugun ulasmis oldu. Bence gayet iyi bir süre. Hatta bekledigimden hizli oldu daha rulman almadigimdan traineri deneyemiyorum :ssrtcbya:

vergi %18 mi %20 mi kestiler ?

Gece vardiyasındayim hala işyerindeyim
Tiner tavsiyesi :kötü: mal mal bakınırken bir iki foto görünce jeton düştü sanırım uyumam lazım 🙃

Tacx Flux S ile uyumlu olabilecek bisikleti nasıl anlayabilirim?

Evde Trek 3700 ve Rockrider FiveOne bisikletler var ve ikisi de dağ bisikleti, acaba kaset değişimi yapabiliyor muyum yani iki bisikletten biriyle uyum sağlar mı? Dağ bisikletlerine uymuyormuş galiba smart trainer'lar, pek de anlayamadım açıkçası...

bende bike24 den elite direto x siparişi verdim bugün başakşehirde gümrüğe sevk edildi bilgisi veriyor. Sanırım haftaya gelir.
Yalnız hangi rubleyi almam gerektiğini bir türlü çözemedim. Bisikletin üzerinde 105 5800 serisi 11-32 ruble var. Ama piyasada bulamadım bundan. Başka hangi ruble uyar acaba?

vergi %18 mi %20 mi kestiler ?

Verdiğim vergi 2 orana da uymuyor anlayamadim bende.

bende bike24 den elite direto x siparişi verdim bugün başakşehirde gümrüğe sevk edildi bilgisi veriyor. Sanırım haftaya gelir.
Yalnız hangi rubleyi almam gerektiğini bir türlü çözemedim. Bisikletin üzerinde 105 5800 serisi 11-32 ruble var. Ama piyasada bulamadım bundan. Başka hangi ruble uyar acaba?

Hepsiburada uzerimden bisikletcomizmir diye bir firmadan once ultegra6800 alacaktim 400 tl idi, daha kargo gelmedi diye bekliyim dedim 455 tl oldu. Kargom gelince hadi alayim piyasaya gore uygun dedim sipariş verdim. 1 gun sonra siparisim iptal edildi tedarik sorunu ile ama satici ayni urunu ne hikmetse saatler sonra 550tl den satisa koymuştu. Benim bisikletimde 105set var diye 5700 alayim diyordum ama sinirlendim ultegra 8000 aldim 530 tl ye sanirim. Bence 5700 de yeterdi neden boyle birsey yaptim bilmiyorum. Sanirim sadece erdoganlarda cikma ama sifir olarak var 290 tl idi :hhhhhh: 5700 artik yok 7000 alabilirsiniz 105 set isterseniz o da 375 tl olmasi lazim

Son düzenleme:
Geri