Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Inride 100 bugün geldi bana da. Trainer lastiğim henüz yok ama alet kesinlikle sessiz, aşırı yüklenemedim bile. Ama şu günler için kesinlikle alınabilir.
kısıtlı vakti olanlar düşünmeli.

Scudo
Sevgili forumdaşlar.Kafama takılan,gözlemlediğim bir hususta görüşümü paylaşmak istiyorum.Malum serbest piyasa koşulları ve serbest piyasa ekonomisine tabiyiz.Trainer stoklarının tükendiğini biliyoruz.Az kaldı çok yakında bu sıkıntılar da geçecek ve stoklar yine yerine gelecek.Ancak Trainer gibi küçücük bir konudan yüksek fiyatla satış yapmaya çalışanlara karşı bir yaptırım getirilmelidir.Ayıp...el insaf arkadaş.
Başka bir örnek;
Tam Pandemiden önce Bianchi infinito XE 105 disc siparişi verip ücretin bir kısmını ön ödeme olarak İzmirli bir bisiklet firmasına gönderdim.kalan ücreti 30 gün sonra tamamlamak üzere sözleştik.salgın vs derken iki ay geçmesine rağmen firma beni birkez olsun aramadı.Geçen Pazartesi gittim,kalan parayı ödedim.bisikleti güzelce kurup hiçbir gecikme faizi,fiyat artışsız teslim ettiler.Böyle güzel firmalar ve sahipleri varken morallerimiz hep yüksek,sağlam olacak inş....

Ayıptır denir sadece. Serbest piyasa evet ama.

• Beğen
Tepkiler: Olebgrante
@a.valverde 900 TL ye almayanı dövüyorlardı. 1300 yazarsın anlarız ama 1999 tl nedir yawww.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
işte fırsatçılığın tavan noktası olmuş tam.

• Beğen
Bu siteyi bilmiyordum ama normal zamanalrda alışveriş yapmam artık işim düşse bile. Bu resmen fırsatçılık. Bugün 3 kuruş fazla kazanabilir ama ilerde kimse alışveriş yopmaz.

Aynen oyle.. Unutmayacak ve yapmayacaksin alisveris, mumkun oldukca da yaptirmayacaksin. Mustehak bu rantcilara.

Ayıp ya bu kadar fırsatçılık ve para hırsı, yukarıda denildiği gibi istesede ürün aldıramaz bana normal zamanda..

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
sahibinden’de 1900tl’sına tacx blue motion pro satıldığını gördüm, artık gözüm açık gitmem, kalın sağlıcakla!
Ustad, haksizlik ediyorsunuz , yaninda trainer lastigi de veriyor , zaten parayi tutan o lastik , yoksa trainer 700-800.-TL :):)

@a.valverde Mat ve ön teker desteğini atlamışsınız ama ayıp oluyor. 😀
Onları ekstra gibi lanse ediyorlar birde ona hasta oluyorum.

• Hahaha
aYkWJW.jpg

2.500 TL'ye sattım anında gitti.

TACX VORTEX SMART İnteraktif Trainer

Yanında şunları da verdim.

ANT + Dongle
Özel yaptırılmış ön teker desteği altlığı

@Furkan TK su anki fiyatlari gorunce , siz inanilmaz guzel fiyata satmissiniz , nasil kacirdik bunu :)
hayirli olsun bu arada. :)

Selamlar, 2 hafta önce aldığım Btwin Inride 500 Trainer'ı satıyorum.
İlgilenen varsa detaylı bilgi ve fotoğraflar için özleden yazabilir.

@Berke Hayırdır insallah.

Geri