özgür duygu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.391
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bana mı sordun anlamadım bana ben yinede cevapliyim. benimki 8 direnç seviyesi var son seviyede vitesi yükseltip süremiyorum çünkü lastik kayıyor ama oturarak sürebiliyorum. Watt olayına gelirsek watt ı max 500 e çıktım bi kere güzel efor harcaman gerekiyor bunu yaparken 4 yada 5 inci direnç seviyesinde olmuştu sanırım.Ortalama kac Watt goruyorsunuz peki 80-90 kadansta?
Ne yaparsam yapayim 110-120yi zor geciyor benimki. Kalibrasyon, teker ayari vs hepsi tamam olmasina ragmen :/ Cok zorluyor, yarislara katilamiyorum.
PS'te yoktur, Apple TV'de var (eski model degilse). Olmadi laptop/iPad/telefondan tv'ye aktarirsin, ya da en kotu laptop/iPad uzerinden kullanirsin.Çok saol hocam Ps ile kullanmıyorum galiba zwifti bulamadım ps store
Genel olarak ortaya sormustum, tesekkurler.bana mı sordun anlamadım bana ben yinede cevapliyim. benimki 8 direnç seviyesi var son seviyede vitesi yükseltip süremiyorum çünkü lastik kayıyor ama oturarak sürebiliyorum. Watt olayına gelirsek watt ı max 500 e çıktım bi kere güzel efor harcaman gerekiyor bunu yaparken 4 yada 5 inci direnç seviyesinde olmuştu sanırım.
Çok hakim değilim ama sizin lastik farkından olabilir mi?Ortalama kac Watt goruyorsunuz peki 80-90 kadansta?
Ne yaparsam yapayim 110-120yi zor geciyor benimki. Kalibrasyon, teker ayari vs hepsi tamam olmasina ragmen :/ Cok zorluyor, yarislara katilamiyorum.
Bir yanlışınız olmasın İnride 500 ile Alone arasındaki tek smartlık dahili sensörlerinden geliyor diye biliyorum.anladığım kadarı ile o trainerların olayı o, ben mesela elite alone smart almadan önce inride 500 sipariş etmiştim direnç seviyesini değiştiremediğim için iptal ettim siparişi elite alone yi aldım.
Evet olabilir. MTB benim hurda. Aslinda MTB bisiklete olabilecek en 'slick' lastigi buldum (sehir bisiklet lastigi) ve onu taktim (cunku MTB icin trainer lastigi yapmiyorlar), Watt biraz artti, ses muthis azaldi ama hala yarislara katilabilecek duzeyde degil.Çok hakim değilim ama sizin lastik farkından olabilir mi?
Tam boyutları bilmiyorum ama tacx ın çeşitli ürünlerini gördüm 27.5 ve 26 için ki dekatlonda da 27.5 için Ürün vardı belki iş görürEvet olabilir. MTB benim hurda. Aslinda MTB bisiklete olabilecek en 'slick' lastigi buldum (sehir bisiklet lastigi) ve onu taktim (cunku MTB icin trainer lastigi yapmiyorlar), Watt biraz artti, ses muthis azaldi ama hala yarislara katilabilecek duzeyde degil.
Peki apple tv de kullanmak İçin de gerekli mi@Eray736 Garmin sensörleri ile bilgisayarda kullanmak için ant + usb stick lazım.
Tam boyutları bilmiyorum ama tacx ın çeşitli ürünlerini gördüm 27.5 ve 26 için ki dekatlonda da 27.5 için Ürün vardı belki iş görür
Tekerlegin boyutlari ne hocam? 26x1.75 ise nereden bulabildiniz?@geniusbjk Bu konuda çok emin olmayın. 224101 dosyayı görüntüle
@Eray736 Siz de zaten smart trainer var kendinden hız sensörlü eğer bluetooth özelliği varsa gerek kalmayacaktır. Ant+ özelliği mevcutsa ihtiyaç olacak büyük ihtimalle.
Apple tv ant desteklemiyor. Eger elinizdeki sensorler bluetooth destekliyorsa apple tv'ye baglayabilirsiniz. Desteklemiyorsa buradan nasil baglayabileceginiz anlatiliyor.Peki apple tv de kullanmak İçin de gerekli mi
Yok hocam uymuyor o. Tesekkurler yine de.26 1.25 buldum ama uyar mı bilemiyorum
Yok hocam uymuyor o. Tesekkurler yine de.
Decathlon da satılıyor, ama sizin janta nasıl uymuyor anlamış değilim
Boyutu da 27.5x1.45
(link)
Ve Kendim de kullanıyorum
26x2 lastigimin oldugu janta 27.5x1.45 takabiliyor muyum?@geniusbjk İç lastikle beraber değiştirilmezse şişkinlik yapması çok normal aynı incelikte iç lastikte kullanılmalı.