Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Tablet varsa ipad vs onunla dene istersen

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Scudo
Ortalama kac Watt goruyorsunuz peki 80-90 kadansta?

Ne yaparsam yapayim 110-120yi zor geciyor benimki. Kalibrasyon, teker ayari vs hepsi tamam olmasina ragmen :/ Cok zorluyor, yarislara katilamiyorum.
bana mı sordun anlamadım bana ben yinede cevapliyim. benimki 8 direnç seviyesi var son seviyede vitesi yükseltip süremiyorum çünkü lastik kayıyor ama oturarak sürebiliyorum. Watt olayına gelirsek watt ı max 500 e çıktım bi kere güzel efor harcaman gerekiyor bunu yaparken 4 yada 5 inci direnç seviyesinde olmuştu sanırım.

Çok saol hocam Ps ile kullanmıyorum galiba zwifti bulamadım ps store
PS'te yoktur, Apple TV'de var (eski model degilse). Olmadi laptop/iPad/telefondan tv'ye aktarirsin, ya da en kotu laptop/iPad uzerinden kullanirsin.
bana mı sordun anlamadım bana ben yinede cevapliyim. benimki 8 direnç seviyesi var son seviyede vitesi yükseltip süremiyorum çünkü lastik kayıyor ama oturarak sürebiliyorum. Watt olayına gelirsek watt ı max 500 e çıktım bi kere güzel efor harcaman gerekiyor bunu yaparken 4 yada 5 inci direnç seviyesinde olmuştu sanırım.
Genel olarak ortaya sormustum, tesekkurler.

Benimkinde guc seviyesi yok, interaktif olmasini bekliyordum ama 150 Watt'i nadir ve zor goruyor (100 kadansa zorladigimda bile).

• Beğen
Ortalama kac Watt goruyorsunuz peki 80-90 kadansta?

Ne yaparsam yapayim 110-120yi zor geciyor benimki. Kalibrasyon, teker ayari vs hepsi tamam olmasina ragmen :/ Cok zorluyor, yarislara katilamiyorum.
Çok hakim değilim ama sizin lastik farkından olabilir mi?

anladığım kadarı ile o trainerların olayı o, ben mesela elite alone smart almadan önce inride 500 sipariş etmiştim direnç seviyesini değiştiremediğim için iptal ettim siparişi elite alone yi aldım.
Bir yanlışınız olmasın İnride 500 ile Alone arasındaki tek smartlık dahili sensörlerinden geliyor diye biliyorum.

Inrıde500 fluid di sanırım, onlarda direnç pedal bastıkça artıyordu zannımca, ki sizde de fluid vardı galiba
sustum😊
arkadaş o ayarsızlığı söylüyor olabilir.

Çok hakim değilim ama sizin lastik farkından olabilir mi?
Evet olabilir. MTB benim hurda. Aslinda MTB bisiklete olabilecek en 'slick' lastigi buldum (sehir bisiklet lastigi) ve onu taktim (cunku MTB icin trainer lastigi yapmiyorlar), Watt biraz artti, ses muthis azaldi ama hala yarislara katilabilecek duzeyde degil.

@Eray736 Garmin sensörleri ile bilgisayarda kullanmak için ant + usb stick lazım.

• Beğen
Evet olabilir. MTB benim hurda. Aslinda MTB bisiklete olabilecek en 'slick' lastigi buldum (sehir bisiklet lastigi) ve onu taktim (cunku MTB icin trainer lastigi yapmiyorlar), Watt biraz artti, ses muthis azaldi ama hala yarislara katilabilecek duzeyde degil.
Tam boyutları bilmiyorum ama tacx ın çeşitli ürünlerini gördüm 27.5 ve 26 için ki dekatlonda da 27.5 için Ürün vardı belki iş görür

@geniusbjk Bu konuda çok emin olmayın.
IMG_5083.JPG

@Eray736 Siz de zaten smart trainer var kendinden hız sensörlü eğer bluetooth özelliği varsa gerek kalmayacaktır. Ant+ özelliği mevcutsa ihtiyaç olacak büyük ihtimalle.

Tam boyutları bilmiyorum ama tacx ın çeşitli ürünlerini gördüm 27.5 ve 26 için ki dekatlonda da 27.5 için Ürün vardı belki iş görür

Evet yakindan takip ettim hepsini, isimi gormuyor cunku benimki 26x2. Bulabildigim en iyisi 26x1.75 idi ve degistirdim (o da trainer lastigi degil dedigim gibi).
@geniusbjk Bu konuda çok emin olmayın. 224101 dosyayı görüntüle
@Eray736 Siz de zaten smart trainer var kendinden hız sensörlü eğer bluetooth özelliği varsa gerek kalmayacaktır. Ant+ özelliği mevcutsa ihtiyaç olacak büyük ihtimalle.
Tekerlegin boyutlari ne hocam? 26x1.75 ise nereden bulabildiniz?

26 1.25 buldum ama uyar mı bilemiyorum

Yok hocam uymuyor o. Tesekkurler yine de.

Decathlon da satılıyor, ama sizin janta nasıl uymuyor anlamış değilim

Boyutu da 27.5x1.45

(link)

Ve Kendim de kullanıyorum

Decathlon da satılıyor, ama sizin janta nasıl uymuyor anlamış değilim

Boyutu da 27.5x1.45

(link)

Ve Kendim de kullanıyorum

Yani forumlarda okudugum uymamasi yonunde (hatta 26x2 lastik icin 26x1.5 ve alti lastikler siskinlikler yapiyor deniliyor). Bu 27.5 bir de (benimki 26x2)

Yoksa biri decathlon'daki olmak uzere 2 tane lastik aldim denedim (2x1.75)

@geniusbjk İç lastikle beraber değiştirilmezse şişkinlik yapması çok normal aynı incelikte iç lastikte kullanılmalı.

@geniusbjk İç lastikle beraber değiştirilmezse şişkinlik yapması çok normal aynı incelikte iç lastikte kullanılmalı.
26x2 lastigimin oldugu janta 27.5x1.45 takabiliyor muyum?
yoksa 26x1.5 vs ic lastikle beraber mi demek istiyorsunuz?

@geniusbjk Yukarıda resmini paylaştığım bisiklette kullandım bir süre eski tekerleklerin iç lastiğini takınca şişkinlik yaptı bulabildiğim en ince 26'' iç lastiği bulup taktığımda sorun kalmamıştı sonra elimden çıkartınca lastikleri ve iç lastiği sattım. Decathlonda çok çok indirimli bir fiyata almıştım 26 inç trainer lastiğini.

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Geri