Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

aliexpress ten ürünler gelmeye başladı, orda baya trainer var acaba alınır mı tecrübe eden oldu mu
Bu arada AliExpressteki trainerların kargosu en kibar haliyle korkunç pahalı.

Scudo
@AeroKnight uzun suredir takipteyim stok icin mail bile attim donus yok. Tanidiklari olanlar 2 ay beklemeyin vs demis. Onun disindaki distrübütörlerle de görüştüm, temmuzdan once hicbirsey net degil gibi
Screenshot_20200415-175032_Chrome.jpg

Bu sitede kargo ucreti acaip uygun cikiyor. Vergi 18 baz aliyorum ama kargoya inanasim gelmiyor nedense. Farkli sitelerde kargo 250 300 eur arasi cunku

@AeroKnight uzun suredir takipteyim stok icin mail bile attim donus yok. Tanidiklari olanlar 2 ay beklemeyin vs demis. Onun disindaki distrübütörlerle de görüştüm, temmuzdan once hicbirsey net degil gibi
223542 dosyayı görüntüle

Bu sitede kargo ucreti acaip uygun cikiyor. Vergi 18 baz aliyorum ama kargoya inanasim gelmiyor nedense. Farkli sitelerde kargo 250 300 eur arasi cunku
Ben de erdoğanlara sordum o da yazdan önce gelmeyeceğini söyledi. Çünkü fabrikalar kapalıymış.

@trainspotting35 @özgür duygu internetten siparişe baktığımda hazırlanıyor aşamasında görünüyor. Sizde de hazırlanıyor aşamasından sonra mı iptal gerçekleşti acaba?
Selamlar tekrardan. Bugün ekşisözlükte de gördüm, benim yaşadığım durumu 1 2 kişi daha yaşamış. Dekatlon biraz alışkanlık yapmış anlaşılan.
yurtdışı sitelere stok girmeye başladı, wiggleda satori smart var, bike 24 de ise elite in bazı modelleri görünüyor.

Gördüm. Sabah sabah küfür etmek istemedim. Serbest piyasa.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
IMG_20200416_131425-01.jpeg

Ekipmanlarim geçen hafta geldi😁 bağlantı da birazcık ugrastirdi ama sonrası gerçekten güzel . Sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım.

VideoCapture_20200419-143707.jpg
VideoCapture_20200419-143746.jpg
Bende kendime böyle bir çözüm buldum oturak kısmından kaldırarak tek sıkıntı direnç olmadığı için bi zorlanma yok birde sandalye olduğu için oynama yyapıyor konuyu yanlış yere attıysam affola

@Revolutions 02.04 tarihinde sipariş etmiştim, 10.04 tarihinde elime ulaştı. biraz bekletti yani ama diğer malzemeleri de ayın 2 sinde sipariş etmiştim onlar 12 nisanda 13 nisanda elime geçti. ses konusu aşırı değil bana göre tabi kendi lastiğimle sürdüm hep, trainer lastiğini açıkcası henüz denemedim. yani ekstra janta takayım dedim arkadaştan jant aldım taktım ilk sürşüşümde 2 kez iç lastik patladı, tabi sonra aldım ki lastikle alakası yok jantta problem varmış. şimdi dün kendi jantıma taktım, açıkcası sağ solda milletin dediği gibi takması yada çıkarması hiç zor değil trainer lastiğini. belki benim jant ile ilgilide olabilir bilemem. neyse bugün trainer lastiği ile deneyeceğim ses farkı varmı yok mu buradan yazabilirim. direnç konusuna gelirsekte gerçekten üst seviyelere çıktıkca seni zorluyor . ben 3 sevide ortalama 30 civarı oluyor ama çok zorlanmıyorsun o yüzden 4 de sürüyorum. üst seviyelere çıkardığınızda oldukça fazla bir direnç oluyor hatta yaparsam bi kaç kısa video da yapıp atabilirim.

Bir arkadaşla anlaştık bakalım yarın kargolayacak inşallah. İnride 100 artı lastik. Lastik takmayı da öğrenicem bu vesileyle🙂

Yav bu elite rampa ne kadar yoruyor insanı öyle. Bende mi sıkıntı var bilmiyorum, bugün bir recovery sürüşü yaptık ama canım çıktı, alet bastıkça habire frenliyor. Yokuş aşağı inerken bile deli gibi pedallara abanmak zorunda kalıyorum, yoksa anında yavaşlıyorum. Sucuk gibi oldum yarıştık mı recovery mı yaptık belli değil. Bi ayarları kaydı yine herhalde.

Pek adıyla müstesna bir trainer değil galiba. :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Adında rampa var diye yokuş aşağı da zorluk çıkarmana gerek yok ki bilader diyorum trainera, hala usul usul frenliyor bana mısın demiyor :)
anladığım kadarı ile o trainerların olayı o, ben mesela elite alone smart almadan önce inride 500 sipariş etmiştim direnç seviyesini değiştiremediğim için iptal ettim siparişi elite alone yi aldım.

Ortalama kac Watt goruyorsunuz peki 80-90 kadansta?

Ne yaparsam yapayim 110-120yi zor geciyor benimki. Kalibrasyon, teker ayari vs hepsi tamam olmasina ragmen :/ Cok zorluyor, yarislara katilamiyorum.

Herkese selam çok acemiyim bu konularda sorularım amatörce olabilir
daha kurmadığım Bugün aldığım tacx flow 2200 trainerim var kendinden hız sensörü vs var
bununla beraber garmin edge 820 bütün sensörleri ile var
yapmak istediğim şu zwift sanal sürüş İçin bunlar yeterli olur mu

Herkese selam çok acemiyim bu konularda sorularım amatörce olabilir
daha kurmadığım Bugün aldığım tacx flow 2200 trainerim var kendinden hız sensörü vs var
bununla beraber garmin edge 820 bütün sensörleri ile var
yapmak istediğim şu zwift sanal sürüş İçin bunlar yeterli olur mu
Yeter de artar bile. 1 tanesini baglayabilirsin Zwifte. Performanslarina gore kendin sec dene bence.

Yeter de artar bile. 1 tanesini baglayabilirsin Zwifte. Performanslarina gore kendin sec dene bence.
Çok saol hocam Ps ile kullanmıyorum galiba zwifti bulamadım ps store

Geri