Kemal Özen
Üye
- Tepki
- 16
Merhaba hangi marka ve modeller gelecek acaba bilgi verebilir misiniz ?sensorler gumrukte bekliyor su an, gelince sitemizde bulabilirsiniz
Merhaba hangi marka ve modeller gelecek acaba bilgi verebilir misiniz ?sensorler gumrukte bekliyor su an, gelince sitemizde bulabilirsiniz
wahoo speed ve cadence sensorMerhaba hangi marka ve modeller gelecek acaba bilgi verebilir misiniz ?
Decathlon'dan aldiysaniz , su an kargoya verme sureleri zaten minimum 5 is gunu. Dolayisiyla , ya cuma yada onumuzdeki pazartesi kargoya vermis olurlar.Bende ayın 3 ünde sipariş ettim Elite alone home traineri ama hala kargoya vermediler bekliyorum kara kara . İnşallah hafta sonuna gelmiş olur.
@amd
ant+ olmadan telefon üzerinden zwift'i sorunsuz çalıştırdık ancak my e training'in 12 aylık ücretsiz kullanım uygulamasını çalıştıramadık, bilginiz var mı?
@özgür duygu o zaman apple bi tlf üzerinden üyeliği alıp sonra kendi android telefonuma tabletime yada pc kurup çalıştırabilirim demi. bir de en para nın ne kadar bi artısı var , bende yok en para ama değecekse hesap açarım zaten internet üzerinden açıyoruz sanırım.
3 Gün önce Tacx Flow Smart alarak bende trainer kullanımına başladım. Michelin Pro 4 Endurance model lastiklerle kullanmama rağmen oldukça sessiz bir kullanımı var. Ayrıca Ios uygulamasıyla ant+ adaptörü olmadan da rahatlıkla zwift sürüşü yapabiliyorum bluetooth üzerinden. Aynı ürünü almayı düşünenler için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Ben alabilirim fiyatı ve kullanışlı olma durumuna da bağlı amaSamimi bir soru sormak istiyorum: Uygun fiyatlı bir roller üretsem satın almak isteyen çıkar mı acaba?
Dostum , su donem rahatlikla alan cikacaktir. Ama maliyet ve kalite tabii ki cok onemli.Samimi bir soru sormak istiyorum: Uygun fiyatlı bir roller üretsem satın almak isteyen çıkar mı acaba?