Scudo Sports

Trafikte saldırıya uğradım

fadıl pala

Daimi Üye
Tepki
392
İsim
karahindiba2
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar bir arkadaşımın başına şöyle bir olay gelmiş.Olayı arkadaşın ağzından anlatıyorum...''Trafikte sağ şeritte ilerliyordum.Biranda sağdaki aracın kapısı açıldı ve arkamda araçlar vardı.Zar zor durabildim ve şöförü uyardım.Dedim ki; duramasaydım ya kapıya çarpacaktım yada arkamdaki arabanın önünde ezilecektim dedim.Adamın tek dediği; yoluna devam et oldu.Adama durumu açaklamaya çalışırken sinirlendi ve arabadan inip ilk önce bisikletimi tekmeledi.Arka jantım ve aktarıcım yamuldu.Daha sonra bana saldırdı.Ben kendimi savunurken parmağım gözünü kanatmış.Polis çağırmıştık, ifadesinde arabadaki kızlarına laf attığımı söylemiş ve daha sonrasında gözü için darp raporu almış.''arkadaşim nasıl bir yol takip etmeli,davalık olursa bu iş için avukat olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi,böyle bir kuruluş var mı

Scudo
kamera kaydı yok mu civarın

elemana iyi olmuşta avukat bulursan sağlam yırtarsın hakim yalan söylediğini anlar hareketlerinden

@bsklt07 olay hastanenin önünde olmuş,vardır büyük ihtimalle,birde arkadaş fotoğraf çekmiş bisikletin tekmelenmesi sirasında

daha güzel işte kanıt var

Kendinize şahit bulun 2 tane, şikayetçi olmadı iseniz şikayetçi olun ve şahitleri de bildirin. Bahsettiğiniz fotoları da sunun.

Karşı tarafın darp raporu alması sıkıntılı biraz ama siz de bunları yaparsanız eğer şansınız olabilir.

Nefsi müdafaaya girer. Laf atmadığını kanıtlarsa ceza alacağını sanmıyorum.

Hiç bir şey olmaz kardeşim merak etme.Öyle kızıma bacıma laf attı deyip herkez iftira atsaydı herkez ceza alırdı.
Forumda avukat arkadaşlar var.Umarımki konuyu görüp sana daha sağlıklı bir cevap verirler.

daha önce böyle bir durum yaşamıştım;
aynı şekilde şehir içinde emniyet şeridinde ilerlerken bir araba aniden önümde durdu. bende arkadaşın yaptıklarını yaptım. şükürler olsun ben onun kadar şanssız değildim. adam anlayışla karşıladı ve sıkıntısız bir şekilde vedalaşmıştık.

• Beğen
Tepkiler: fadıl pala
Bir bisikletli giden insan yola kanalize olmuş giderken hiç işi yok trafikte bir arabanın içinde kız görüyor. Şoförün erkek olmasını takmıyor, cesaret ediyor ve dayanamıyor onlara laf atıyor. Şöforde inip olay çıkartıyor. Buna hakimin inanacağını sanmıyorum. Çünkü hiç samimi değil, yalan düzmece olduğu aşikar. Geçmiş olsun. Forumda birden fazla avukat arkadaş vardı. bir çok bu ve benzeri konuda yazdıklarını gördüm umarım bunda da yardımcı olurlar.

gücü yeten yetene kardeşim.hak hukuk yok alttan alma kendini koru.bişi ispat edemezsin işin uzayacağını sanmıyorum geçmiş olsun.

• Beğen
Kamera goruntuleri varsa hic sikinti olmaz. Sikayetci olmus mu karsi taraf?

Hos savcinin sikayeti kabul edecegini bile sanmiyorum bu kadar palavra ile.

İstanbul barosuna durumu anlatan bir mail atın,size ücretsiz avukat tayin ederler

• Beğen
Tepkiler: earendil05
Olay yerinde bir kamera varsa zaten adam istediğini dese de bir şey olmaz.Siz polis ya da savcı olsanız inanır mısınız yoldan geçen bisikletli arabamdaki kızlara laf attı bende saldırdım , buna çocuklar bile inanmaz.Bisikletçi arkadaş münakaşaya girmese olay bu boyuta gelmezdi ama suç tabiki arabada ne ayna kontrol ederler birde arabalara makam aracı gibi siyah film yaptırırlar arabanın içinde biri varmı yokmu kimse belli olmaz.Arabada ki herif kimse yanındaki kızlarında sayesinde bir yerleri tavan yapmış belli adam sadece uyarmış buda kendi erkekliğini göstermek için bisikletçi arkadaşı seçmiş keşke sağlam bir pabuca denk gelseydi ağzının payını alırdı.

• Beğen
karşı taraf şikayetçi olmuş.
bizde şikayetciyiz tabi tutanak tutulmuş,adam yaşlı biraz olayı dramatize edip madura yatmış,biz öğrenciyiz afyonda haliyle biraz tedirginiz,daha öncede aynı arkadaşa iki kere araba çarptı,yaşlı amca bisikleti tekmelemiş üstelik
yazdıklarınızı arkadaş okuyo buradan cevaplar için çok teşekkürler,içimiz ferahladı

Hakim ilk hareketi yapana bakacaktır temel ceza hukuku prensiplerine göre, ancak karşı tarafın darp raporu alması kendisi lehine bir durum yaratmış. Şu durumda emniyette ifade verdiniz mi bilmiyorum ama kendinize mahkeme önünde dinletecek bir tanık bulsanız ya da görüntülü delil bulursanız iyi olur. Bu durumda mutlaka dava açılacaktır, şahısla anlaşıp şikayetinizden karşılıklı vazgeçerseniz dava düşer. Basit yaralama çünkü... Başkaca sormak istediğiniz bir şey olursa özelden yazabilirsiniz.

Geri