Scudo Sports

Trafikte saldırıya uğradım

Eğer attırıcı ve arka jantın o andaki fotoğrafları varsa, benim bisikletimi tekmeledi ardından da bana saldırdı ve ben de kendimi savundum kasti bir biçimde ona vurmadım şeklinde bir açıklamayla durum çözülebilir sanki.

Yalnız insan böyle şeyleri gördükçe üzülüyor. Bu tür şeylerin çözümü böyle davranan insanları bu konuda bilinçlendirmek ama böyle bir şey mümkün olmadığı için insan kendi yasasını koymak zorunda kalıyor malesef.

Scudo
Geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın..

Maalesef ülkemizde böyle olaylar hepimizin başına geliyor. Bu tür durumlarda sakinliği elden bırakmamak lazım. Mümkünse özellikle yalnızken tartışmaya girmemekte fayda var... Birde bu devirde isnanlar çok kolay yalan söyleyip, iftira atabiliyorlar... Allah'tan korkmuyorlar... İnşallah bir sıkıntı olmaz...

• Beğen
Tepkiler: fadıl pala
Bisikletçilere saldırı yapan araç şoförlerinin ruh halini ifade etmek istiyorum, nasıl ki onlar büyük tonajlı kamyoncular tarafında sıkıştırılıp taciz ediliyor ve sinek gibi görülüyorsa bu şoförlerde hıncını acısını biz bisikletçilerden çıkartmaya çalışıyorlar bizi sinek gibi görüyorlar .peki çözüm ne olacak hep böyle darp edilip dayak yediğimizlemi kalalım levye mi taşıyalım yanımızda artık şaşkınlık içindeyim

• Beğen
Tepkiler: fadıl pala
Geri