Scudo Sports

Trafikte bizi takmayanlara etkili sesli çözüm :)

@oxsy

Sonra Adamların Kafasında "Bisikletli Serseri" Tipi Oluşsun :D Oğlunu Kızını Salmasın Bisikletle Sokağa :D

Scudo
Bilerek arabayı bisikletin üzerine süren bir insandan bahsediyoruz. Sence çocuğu bisikletemi biner yoksa büyüdüğü zaman çocuğudamı aynı şeyi yapar.
Serseriliği yapan o. Karıştırmayalım....

abi iki araba giderken arkadaki araba öndekine korna çalıyor diye öndeki bunu takp ediyor ve arkasından 6 kurşun sıkıyor ikisi adama geliyor ve ölyüor ..türkiye de böleleri var bunlarla uğraşılmaz .. bilen bilmeyen takıyor beline silahı insan canının kıymti yok artq :(

@Un0

Çok Haklısın... Havada Balkondan biri Vurulmasın Diye Yere Sıkıyorlar Yerden sekip yine balkondaki Ölüyor...

OnErAl bu tür ticari sitelerin link'lerini vermek yasaktır..
Forum kurallarını Dikkat'le okumanı rica ediyorum.

@muhammed aydın

Bisiklet sürmeyi gerçek manada spor olarak yapan birisi için biraz gereksiz bir alet gibi mi duruyor ne. Başta fazladan bir teçhizat hem ağırlık hem görüntü kirliliği, kaldı ki kornaya kornayla karşılık verme anlayışı yurdum insanının yaygın bir hastalığı, bize de bu hastalığa düşmemek olmalı. Bir orta parmak göstermeli sembolik küfür daha etkili olur:) Hava tüpüyle uğraşılmaz, yine de farklı fikirlere saygımız var.

Bir orta parmak göstermeli sembolik küfür

O orta parmağa karşılık aklına hayaline gelmeyecek el hareketleriyle tepki gösterirler :)

boşuna buna para vermem bende bundan var:
(link)

fiyatını 14 tl yazmışlar kazık yemeyin burda 3 tl ye satılıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
güzel ama yurdumuzun trafik magandalarının buna aldırış etmeyecegi kanısındayım cogu zaman göz göze gelmek dahi yetmiyor egitimden yoksun bilinsiz magandalar görmelerine ragmen yapacaklarını yapıyorlar:) magandalardan arındırılmış bir ortam hayaliyle...

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama ben daha önce tüplü maç kornası almıştım sirkeciden 9 tl ye gayet muhteşem sesi vardı bi seferinde taksici küfür etti ama bastım geçtim oradan :D Yine aynısından istiyorum ama ordakilerde dandik oluyo. ya takılıyor yada bisiklette sürekli trampeti düşüyordu. Başka ne yapabilirim? pompalılar var ama denedik sesi onunla bir çıkmıyor normal bisiklet pompasına takılanlarla aynı çıkıyor :)

bana da lazım sağlam bir korna. Belediye otobüsleri beni çileden çıkarıyor ve bazı öküzoğlu öküz şoförler. sanki bütün yol onlarınmış gibi davranıyorlar

Hornit db140 kullanıcısıyım. 140 desibel ile en yüksek sesli korna diyorlar kendilerine. Elektronik, havalı kornalar gibi değil. Sesi kuş cıvıldaması gibi ama kesinlikle bir etki bırakıyo

(link)

http://imageshack.com/a/img538/1033/uSnWSm.jpg

Geri