Scudo Sports

Trafikte bizi takmayanlara etkili sesli çözüm :)

Size başka bir çözüm söyliyim hani çocuk bisikletlerinde kornalar olur ya renkli renkli hava yerini sıkınca öter onlardan bulun veya büyükleri oluyor metal onlar daha iyi olur sonra bir bisiklet pompası alın ama o küçük bisiklette taşıdıklarımızdan değil biraz daha büyüğü ne kadar hava o kadar ses sonra o pompaların ince boru gibi kısmı olur ucunda ona kornaları bağlayın bisikletede kelepçe falan bir şekilde bağlyınca pompaya bir basın sağlam ses çıkıyor

Scudo
:) Carraro big 929'umda kullanıyorum. Ne zaman minibüs yoluna çıksam minibüsçülere otobüsçülere çalıyorum gerçekten etkisi çok büyük. Harbiden frene basıp aynalarına bakıyorlar. Bisikletinizin ağırlığını etrafa gösterebilirsiniz.

En kolay şekilde nereden temin edebilirim tr'de satan yok herhalde şuan bulamadım. @Sedat Çakır

Yol bisikleti sürücüleri bunlara pek ilgi göstermez gibime geliyor. Siz sakince gidin, birisi önünüzü tıkadığında ''Afedersiniz, geçebilir miyim... vs leri kullanın. Ardından kişi size yolu açıyorsa teşekkür edip yolunuza devam ediniz.

@KırmızıBereli Ben çok yanlış gelmişim hornit db140 modelini arattım bu konu çıktı.

Her ikisini karşılaştırma firsati yakalim. Emin ol Air Zound cok daha etkili. 3 aydir kullanıyorum ortalama fena yine de sen bilirsin. :)

Geri