evet topik bayağı patlama yaptı,şimdi ses getirdimi istanbul hareketi ona bakacağız ,dernek büyük şehir ile anlaşmaya vardı maltepe de deniz dolduruluyor ,ve oraya parklar yapılacak bmx gösteri yeri yapılacak ,bisiklet yolu yapılacak,bana sorarsanız deniz doldurmak ne kadar doğru ve ne kadar çevreci,açıkça siz denize kum toprak kaya dökerseniz o deniz orayı ilk depremde alır ,zati bunun çok basit bi örneğini gördük çok şiddetli lodos oldu ve sahildeki doldurulmuş toprak denize uçtu üzerindeki bisiklet yoluda aynen denize gitti,olay yerine bakmaya gitim ve kendi gözlerimle gördüm yol yok olmuş idi çukur açılmış idi,aynı durum çok şiddetli bir lodosta maltepe olabilir dev dalgalar vura vura göçertir orayı alır denize katar,depremi hiç şöylemek dahi istemiyorum, 7.4 ,merkez üssü, adalar arkası ,sahile 23 km tüm doldurulmuş olan, fenerbahçeden ta tuzlaya kadar sahil şeridi aynen denize gider ve oralar artık kullanılamaz hale gelir,,üzerinde araçlar bi anda aynı gölçükte ki gibi denize gider...
işmi yapıyor büyük şehir gözmü boyuyor size bırakıyorum bizim çevre ve şehirçilik bakanından isteklerimiz var bostancı-tuzla arasında standartlara uygun bisiklet yolu istiyoruz kesik kesik olmaz, araya araç yolu asla girmeyecek ,dümdüz yol istiyoruzda bi depremde hepsi gidecek işte ona yanarım ...