Scudo Sports

Trafikte bisiklete saygı sürüşü...

@Ahsen Okyay

çok üzücü..,Allah şifalar versin..

Scudo
Benzer olaylar için yurtdışındaki vakaları da örnek gösteriyoruz. Peki bu tip kazalar için o ülkelerde ne tip cezalar veriyorlar? En azından kendi ülkemizdeki gibi serbest bırakmıyorlardır diye düşünüyorum.

@mfocak

Herifin oğlu geliyor sana bir güzel vuruyor sende hiçbirşey olmamış gibi öylece oturuyorsun arkadaş olmaz ki haklı olan sensin neden kendini savunmaktan bu denli acizsin hadi senin boşluğuna geldi diyelim arkadaşların neden engel olmadılar diye sorasım geliyor şimdi şiddeti körüklüyor gibi olmak istemiyorum ama trafiğin eziği olarak görünmekten fazlasıyla sıkılmış durumdayım

Biber gazı bulundurun .Sizi birisi darp etmeye kalktığında arka cepten biber gazını çıkarın ama avucunuzda gizleyin mazlumu oynayarak yaklaşın ve aniden göz çevresine biber gazını boşaltın.Sonrasında size kaba kuvvet uygulamak isteyen şahsın arabasının anahtarını alın ve uzak bir yere fırlatın ve devamında surtınızda tatlı bir gülümseme ile ara sokaklardan uzaklaşın.Böylece hırsınızıda almış olursunuz ve zararda görmüş olmazsınız..:islik:

saygı duruşu falan filan bu tip şeyler ölen kişiye hiçbir yararı yok en makbulu o kişinin ruhuna dua etmek allahtan rahmet dilemektir.
Hepsinin ruhu şad olsun

Bugün başıma gelen komik bir olay antrenman tarzında hafif bir dışarı çıktım.Yakacık samandıra arası istanbulda biraz gezindim biraz tuhaf geldi bana zira bu yörenin ticari araçları sıkıntılı olurdu hep bugün beni geçen iki minibüs sinyal kullandığını gördüm adım başı duran araçlar bunlar ama durak dışında hiç durmadılar durdukları zaman ikaz lambaları açıktı çevrede polis olmadığı halde böyle sakin araç kullanmaları çok güzel bir diğer husus aynı şekilde meşur mor taksilerde yaşadım bu araçları kavşakta görsem durur onların geçmesini beklerdim ne tuhaf hiç biri beni geçmedi şaşırdım tabi geçmem için beklediler komik olan durağın orda durduğumda kusura bakma sigara yakıyordum geçerken geciktim demesiydi şöförün

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Bu ülke'de bazı şeyler değişir de,biz görürmüyüz bilemem,

biz göremesekte gelecek nesiller yada torunlarımız görsün oda yeter..

şu bisiklet sürmekten aldığım zevki de kursağımda bırakıyolar.

evet topik bayağı patlama yaptı,şimdi ses getirdimi istanbul hareketi ona bakacağız ,dernek büyük şehir ile anlaşmaya vardı maltepe de deniz dolduruluyor ,ve oraya parklar yapılacak bmx gösteri yeri yapılacak ,bisiklet yolu yapılacak,bana sorarsanız deniz doldurmak ne kadar doğru ve ne kadar çevreci,açıkça siz denize kum toprak kaya dökerseniz o deniz orayı ilk depremde alır ,zati bunun çok basit bi örneğini gördük çok şiddetli lodos oldu ve sahildeki doldurulmuş toprak denize uçtu üzerindeki bisiklet yoluda aynen denize gitti,olay yerine bakmaya gitim ve kendi gözlerimle gördüm yol yok olmuş idi çukur açılmış idi,aynı durum çok şiddetli bir lodosta maltepe olabilir dev dalgalar vura vura göçertir orayı alır denize katar,depremi hiç şöylemek dahi istemiyorum, 7.4 ,merkez üssü, adalar arkası ,sahile 23 km tüm doldurulmuş olan, fenerbahçeden ta tuzlaya kadar sahil şeridi aynen denize gider ve oralar artık kullanılamaz hale gelir,,üzerinde araçlar bi anda aynı gölçükte ki gibi denize gider...
işmi yapıyor büyük şehir gözmü boyuyor size bırakıyorum bizim çevre ve şehirçilik bakanından isteklerimiz var bostancı-tuzla arasında standartlara uygun bisiklet yolu istiyoruz kesik kesik olmaz, araya araç yolu asla girmeyecek ,dümdüz yol istiyoruzda bi depremde hepsi gidecek işte ona yanarım ...

@Kudret Kurtcebe

Avrupa yakasında da gelişmeler var. Yol uzatılıyor mevcut yollar daha iyi hale getiriliyor. Merakla bekliyorum.

(link)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/21434_10151560637557041_716838579_n.jpg

bura sahilde ise ve doldurma ise işimiz depreme kaldı, valla bu depremde çok sahil şeridi ,gerekse anadolu ve gerekse avrupa yaka çok etkilenecek, mesafe yakın olacak, merkez üssü adalar açığı 23 km ve 7.4 olacak ...

@Kudret Kurtcebe

yolun sahil tarafında kalıyor ama doldurma olup olmadığını bilmiyorum, diğer yandan samatya tarafında doldurma işlemleri son gaz devam ediyor, belki oradan da geçecek bisiklet yolu.

ahmet dostum,doldurma olayı çevre cinayeti ama ne yapacaksın belediye yıkamıyor içerden yani karaya dönecek ve sahilde ne kadar ev var ise yıkacak buna gücü yetmez, orada ev sahipleri olan var ,dükkan sahibi olan var bi sürü cafe var , nasıl yıkacak örnek üsküdar -beykoz arası kara tarafında ne kadar ev var ise yıkılırsa bisiklet yolu olur ama ev sahiplerini ne yapacan ,adamları evsizmi bırakacan o da olmaz ,bu istanbulun adam edilmesi için belediyenin 500-600 milyon yuroya ihtiyacı var ,belkide daha fazla istanbul yıkıldıkça güzel olur eski köhnemiş binaların yıkılması ,sahil yollarının adam akıllı restorasyonu, ama denizi doldurmadan ,

bu denizi doldurma olayı olmasa idi Marmaray kazısında tarihi gemiler , limanlar bulunumayacaktı belki ileride bu doldurulan yerlerdende tarihi eserler çıkar veya bizim Bisiklet yolları çıkar yüzyıllar sonra , ve gelecek nesillerde der ne yol yapmışlar ama :)

Toplumda oluşan bisiklet algısı çoğunlukla malesef bu oluyor şimdi ağız dolusu söz yazar , söylerim ama bu ve bunun gibiler adam olmaz artık art niyetliler sadece haberdar olmanızı istedim
2015 de kelle koltukta geçsin varsın sizden korkan sizin gibi olsun

Dosyalar

• Doblo.jpg
    Doblo.jpg
    15,1 KB · Okunma: 55
  • Doblocu.jpg
    Doblocu.jpg
    16,9 KB · Okunma: 49
@ReşitÇağırgan

Yorumsuz.. Yazılanlardan karakterleri meydanda zaten..

@ReşitÇağırgan
Dolmuş şoförleri de bundan farksız, ya kornaya basar ya üstüne sürer. Aralarında en fazla 1-2 iyi insan çıkar

ben şahsen bekleyeceğim doblosunu nasıl sürecekmiş merak ettim.ismini ve cismini hafızama aldım.dünya küçükdür nasıl olsa.

@ReşitÇağırgan

sperm erozyonu...
başka bir şey diyemiyorum.

Geri