@aertan
teşekkür ederim, ama dediğim gibi bundan sonra bi etkinlik olacak ise, hiç istemediğim bir ölüm olayı olursa, daha disiplinli olunması lazım ,bu protesto eyleminde yapılan eksikler oldu tabi, bence daha profesyonel olmalıyız, bunlar benim düşüncelerim beni bağlar ,trafiği kilitlemeden gösteride yapılabilir şart değil tabi yollara taşmak ,şimdi dernek her vakit gösteri yürüyüşleri yapamaz ,dernek sürekli ters gider ise kurumlar ile kurumlarda derneğe destek vermez ,detant politika ,
şimdi maltepe deniz sahili toprak ile doldurulmakta tabi orada bir çevre sorunu var,,,denizi toprak ile kaya ile dolduruyorsunuz derneğin sayfasında bu durumu eleştirenler fazla sayılır onların istekleri daha çok adam gibi bostancı-tuzla arası bisiklet yolu istemeleri,kesik kesik olmasını istemiyor insanlar ve haklı olarak bisiklet yoluna park eden araçlara trafiğin bi çözüm bulmasını istiyorlar, bisiklet yolu üzerinde mangal yapanlarıda engelleyecek olan büyük şehirin orada görevlendirdiği bisikletli güvenlikçiler olacak tabi,,,,
liderlik durumuna gelirsek, illa lider olacak demiyorum sadece gönüllü görevlilerin olması daha uygun,
birde bize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi başkasına yapmamalıyız ,gönüllü görevliler tabi en azından artçılığı bilecek ,sürücü ile bisikletli arasında sürtüşmeleri tatlıya bağlayacak, her iki tarafı sakinleştirecek, kavga ile bir yere varılsa idi varılırdı ..tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır ...