emrah bezirgan
Üye
- Tepki
- 28
boese157: öncelikle selam herkesee bugun ızmırde alsancak garın onunde her zamankı gıbı dershanemden cıkıp işime gidiyordum normal olarak kırmızı ışıktaa yolda boştu en önde durdum hatta ışığı bırazda gectımm aracları rahatsız etmemek için arkamdan aracın bırı sureklı korna otturuyor ama susmaya nıyetıde yok baktım cekıl cekıl dıye bagırıyoo dedım bak ne yanıyor kırmızı dedımm cekıldıyoo kırmızıda gececek amcam ben ısıgı gosterınce bu amca kufur ve agıza alınmayacak laflar bısıklet ındım adamda araban ındııı uzrıme yuruyupp yakama yapıstıı yıne kufurler ıcerısısınde ben trafık kurallarına uymaya mecbursun dedım sadece neyse bındı arabasına onume gectıı boş yolda anıden frene bastıı bılerekten art nıyetlı sekıldee bende senın bu yaptıgın hıc yasına yakısıyormu dedımm 65 yaslarında kendılerıı arabadan ındı ıdırek vurmaya basladıı herkes toplandıı ayırmak ıcın ama adamın elınde kalacam adama vurmayayım yaslı derken ben telef olacam ınsanlara tutun bısıkletı dıyorum kımse aldırıs etmıyor vuracam elımde bısıklet var bısıkletı dusunuyorumm bısıkletle vursam buyuk ıhtımalle aynakol buyuk dıslı adamı oldurrurr yanı olan olduu bana solugu karakolda aldıkk ama nafıle adamın plakasının bır harfını unutttumm yani yaptığı yanına kar kaldıı SONUÇ NE OLURSA OLSUN TRAFİK KURALLARINA uymaya devam