Scudo Sports

Trabzon

Scudo
evet arkadaşlar. perşembe akşamı bisikletçileri olarak herkese kapımız açık.
perşembe akşamı bisikletçileriyse sadece adımız. belli bir gruba hitap etmiyoruz belli bir kitleden oluşmuyoruz. aramızda öğrenci de öğretmen de çalışan da var.

Forumda birçok arkadaş var Trabzonda olduğunu belirten ancak birçoğuyla tanışma fırsatımız maalesef olmadı. ben kendi adıma her perşembe meydan parkında saat 8de bulunuyorum. gelen olur olmaz ben orda bulunuyorum. ve herkesi de bekliyorum.

Meydan parkında akşam saat 19:45 gibi buluşuyoruz,8'de de Tanjant üzerinden devam ediyoruz,isteğe göre faroz kahvesine,kampüse vs. vs. gidiliyor.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Eren Yoloğlu

tanjant benim de aklıma gelmişti :) beşirli köprüsünden faroz güzel rota ama kampüs biraz uzun kaçıyor mu bilemiyorum. umarım birgün aranızda olurum, keyifli sürüşler..

• Beğen
Bende göreleliyim ama 4 ay önce trabzona cıkarma yapmıştım akcaabat' a cok az kalmıştı ki jant sambiyer kesti 2kere ;) sonuç hüsran dönüş.

• Beğen
@Eren Yoloğlu

Kocaelide neredesin ?
Ben darıcadayım bisiklet gelsin akıyorum oralarada :D

• Beğen
trabzonda böyle aktivitelerin yapılması çok güzel ben maçkadayım bisikletle trabzona inmesine inerim ama dönüş:)

• Beğen
bende trabzonluyum ama istanbul beykozda oturuyorum yazın ordayım bana bisiklet ayarlarsanız turlarız

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Sevgili dostlar,

İş gereklerim sebebiyle yaklaşık bir ay önce Trabzon'a yerleştim. Daha önce İzmit'teydim, o bölgede yoğun ve güzel faaliyetlerde bulunduk. Şu ana kadar burada herhangi bir faaliyet yapamadım. Şimdilik çevreyi tanıma ve alışma safhasındayım. Ramazandan sonra kısmetse tur aktivitelerine başlıyorum. Yollarda arabayla geçerken tek tük bisikletçi arkadaşlara rastlıyorum ancak henüz kimseyle tanışamadım. Civarda nerelere gidilir ne yapılır bilmiyorum. Buraları bilen dostların rehberliğine ve arkadaşlığına ihtiyacım var. Kimseyi bulamasamda ben turlarıma devam ederim ama amerikayı yeniden keşfetmek ve yalnız olmak istemem. Katılmak ve bu cennet coğrafyayı beraber yaşamak isteyen bisikletçilerle turlamaktan mutluluk duyarım.

Linki sık sık güncelleyeceğim, turlarımı buraya koyacağım. Umarım sesim birilerine ulaşır ve güzel organizasyonlar yaparız...

Tanışırız kardeş. Forumda Trabzon'lu takipçiler vardır. Ramazan ertesi buraların en güzel mevsimidir. Boş durmaya gelmez..

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
İnşallah tanışırız. Evde tıkılı kalmak ciddi anlamda bunalttı. Ramazan sonrasını bekliyorum

Geri