Scudo Sports

Trabzon

Cevabı ben yazayım çünkü Oktay kardeşimin bugün işi uzayabilir.Yarın saat 08:00 de yıldızlı bahçeli kahvede buluşuyoruz.Herkesi bekleriz,sevinç ve heyecanla...irt.tel:0533 382 60 06

Scudo
Bu arada Kayabaşı yaylası hakkında biraz bilgi vermek lazım.Yaklaşık 2100 metre irtifa ve uzaklık Yıldızlı beldesinden 35 km.Katılmak isteyen arkadaşlarla pedallamak arzumuz. Günü konusunda tam belirgin birşey yok ama yakında denebilir.

Güzergah için çıkış saati geç olabilir.Sayımız nedir bu arada?

@Mümtaz Öztürk
Yayla falan kıskandırıyorsunuz buradaki insanları.Biz şehrin göbeğinde yapış-yapış olup sıcaktan bunalırken yaylada püfür-püfür.Pedalınıza kuvvet

nasipse önümüzdeki cumartesi planımızda kayabaşına çıkmak var. ve YA NASİP diyoruz. dün SEBO kardeşimizle tanıştık ve ARAKLI daki acı suya gittik oldukça yavaşça gidip geldik. sıcaktan fazla etkilenmemek için. 110 km lik bir etap oldu. trabzona geldiğinizde de sizide inşallah aramızda görürüz.

Bende inşallah 1 ay içinde sedona borla alıcam. Fakat trabzonda sedona marka bisiklet satan bi yer varmı ???

11.07.2009 Pazar günü itibariyle Kayabaşı Yaylası'na (Akçaabat) günübirlik pedalladık.Zekeriya EMİR, Mümtaz ÖZTÜRK, Oktay YUMAK ve ben Sebahattin KÖSE güzel hava ve harika doğada 0'dan 1800 metreye 30 km pedallayarak çıktık.Nadide yaylalarımızdan olan Kayabaşı yaylasında azıklarımı yedikten sonra Düzköy güzergahından inişimizi gerçekleştirdik.

Selam Sebo gezi çok güzeldi, kayabaşı'nda foto çekmedik mi ? Paylaşım için sağol.

Eksik kalorileri yerine koymaktan pek aklımıza gelmese bile, kalori sıkıntısı olmayan Oktay hocam çekivermiş yorgunluğunuza bir poz.

yakında oralardayım gelince bir tur yaparız inşallah

Eyvallah Sebo kardeş, bir daha ki sefere çok foto çekelim biraz fotosu fakir olmuş bu gezinin:)

adrenalin.com dan çadır uyku tulumu ve met aldım. bi dahakine kalmaya niyetlenelim. nasıl olur. yolumuzun üzerindeki uçarsu şelalesinde anımız olsun isterim. sevgilerimle

Bende baktım tulumlara ama alamadım.İşe yararların hepsi mumya şeklinde idi.Tırstım..

Arkadaşlar uzun uzun düşündüm.Babamla konuştum babam Trabzon'dan Samsun'a bisiklet ile gidebileceğimi söyledi.Ama sıkı idmanlı olmam gerektiğini biliyorum.bir ay içinde sedona 711 d alacağım.Bu sene iyice bi öğreneyim şu bisikleti ve yaza yaklaşırken sıkı bi idmana girersem , bisiklet ve diğer ekipmanlar (kask , eldiven vb. ) full olsa Trabzondan Terme'ye ne kadar zamanda gidebilirim ? Bana yardımcı olursanız çok makbule geçer çünkü gerçekten böyle birşey düşünüyorum...

slm giresun samsun arası 195km. samsun giriş vapurun yanı biz gittik..7-8 saatimizi aldı çok tempolu gitmedik.. giresun trabzon arası 140 km. ben gitmedim ama arkadaşlar gitti ve geri geldi aynı gün(aşırı rüzgara rağmen) kat edilemeyecek bir yol değil bence gidilir..

Vapur diyosun ama terme ile vapur arası bayağı var . yani araba ile yarım saattan fazla.. peki siz giresundan samsuna kaç saatte gittiniz ???
Arkadaşlar bilgiye ihtiyacım var bu geziyi gerçekten düşünüyorum..

Arkadaşlar herkese merhaba.2 yıldır bisikletle profesyonel turlar yapıyorduk,bu sene Ktü yü kazanmam sebebiyle Trabzona geldim,şuan bsikletimi getirmedim ama uygun ortam olursa bisikletimi getirip turlara katılmak isterim..
KTÜBİS'e nasıl kayıt olabilirim?

Merhabalar.

Ben Caner Yazar. KTÜ'de okuyorum. KTÜBİS üyesiyim. Bisiklet sporunda daha yeniyim. Beni siyah corratec bisikletim, turuncu kaskım ve kırmızı yağmurluğumla Trabzon yollarında sık sık görebilirsiniz. Teknik deteğe ihtiyacım var büyük miktarda.

Bu arada, Sebo, günlük gezi fikrin kulağa oldukça hoş geliyor.

Görüşmek üzere.

Geri