Scudo Sports

Trabzon

@bisela

Pek resim çekmedim çektiklerimde gzl çıkmadı o yüzden koymamaya karar verdim..

Yol çok gzl dediğin gibi sorun tek olmak,kalabalık bu yollar çok daha güzel olurdu eminim..

Scudo
Çok güzel bir gezi ayaklarınıza sağlık yalnız tek sorun belirttiğiniz gibi tek kişi olmak bende trabzonluyum.inşallah temmuz ayında ordayım güzel yerlere gitmeyi planlıyorum görüşmek üzere iyi forumlar iyi pedallar trabzonada selamlar.!!! ;)

• Beğen
Tepkiler: sinan hoçur
ben oktay yumak eski maratoncuyum. yarışmaları bıraktım hemen hemen hergün pedal basarım. antrönerimle beraber. bazen dağlara bazen düz yolda. genelde asılmadan yavaş yavaş tadında pedal çeviririz. sana uyarsa bize katılabilirsin. ben yıldızlıda ikamet ediyorum. serasor01@hotmail.com dan da bana ulaşabilirsin. şimdilik hoşçakal

• Beğen
@sinan hoçur

slm sinan ne kadarlık antrenmanın var bilmiyorum. ayrıca bisikletin ne alemde onuda bilmiyorum. ben yıldızlıda ikamet ediyorum. günlük en az 4 saat bisikletin üzerinde iyiz. sanada uyarsa bana ulaşmaya çalış. serasor01@hotmail.com da beni bulabilirsin

• Beğen
bu yazın trabzona (maçka) geleceğim inşallah. azın bisikletle gezi veya kamp düzenlenebilirse tatil vaktimi ona göre de ayarlayabilirim. trabzonun yeşilini ve dağlarını bisikletle gezmek harika birşey olur.

sayın Mümtaz ÖZTÜRK ile beraber kayabaşı yaylasına tırmanacağız fakat hava muhalefeti nedeniyle bir süre ara verdik. ilk havanın açılmasında inşallah tırmanışı gerçekleştirmeye çalışacağız.

sayın sinan bey biraz daha antrenman yap ve kendini zorlamadan çevir. bacak istediği devirde basmalısın. laktik asit biriktirip. bacağıo şişirdiğin yerde bitersin ondan sonrası işkence olur. ve hiç bir gelişme sağlayamazsın. umarım karşılaşırız.

• Beğen
benim memleketime doğru pedal çevirmişsin çok güzel yerler oralar bende inşallah bir gün oralarda pedallayacağım

benim sana birkaç önerin var bence bisikleti kadrosu o yollar için biraz fazla amatör kalıyor çift yaylı olması sana fazladan birşey kazandırmaz aksine kaybetğin kuvvet senin zorlanmana sebeb oluyor tek ön maşada olması senin için daha güzel ve zevkli olacak

• Beğen
@sebo

inşallah bu sene gelmeyi planlıyorum eğer olursa samsun'dan trabzon'a kadar pedallayacağım geldiğimde görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
@oktay yumak

Çok isterim sizlerle tanışmak.

Başıma gelen olay anlattığınız gibi fazla yordum kendimi:).

@Halil Atalay

Çok teşekkür ederim Sayın Halil bey önerileriniz için,fakat maddi durumum bu kadar el veriyor,imkanım olsa bende ne scottlar,ne sedonalar:) istiyorum fakat imkanım yok.

Elimdeki bisikleti birazda şansla ucuza alabildim..

Teşekkür ediyorum..

@Halil Atalay

özel mesajına cevap veremiyorum. mesaj sayım yeterli değilmiş:(

nasip olursa; Allahtan bir mani çıkmazsa akçaabat yıldızlıdan (SERASOR) sabah saat 8 gibi çıkıp ikizdereden içerlere biraz çevirmeyi düşünüyoruz. toplam gidiş dönüş yaklaşık 160 km civarında olacak. şimdiden kolay gelsin

@oktay yumak

Hocam ne zaman düşünüyorsunuz?

Geri